Nu luați boabe de goji și medicamente pentru tensiunea arterială împreună

Goji fructe de padure poate ajuta tensiunii arteriale anormale. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că puteți lua în același timp goji fructe de padure și medicamente pentru tensiunea arterială. Pentru cei care utilizează tensiunea arterială, subțierea sângelui și medicamentele pentru diabet zaharat, boabele goji pot fi periculoase din interacțiunile dintre plante medicinale. Acest lucru se datorează faptului că boabele au o proprietate anticoagulantă, care are un nivel ridicat de interferență cu medicamentele cum ar fi warfarina (coumadin). Când este luat împreună cu medicamente, cum ar fi acest lucru, poate duce la sângerare. Utilizarea fructelor de goji și a medicamentelor pentru tensiunea arterială în același timp poate provoca o interacțiune nedorită, creând o scădere anormală a tensiunii arteriale sau a hipotensiunii. Pentru cei care iau medicamente pentru diabet zaharat, goji poate scădea nivelul zahărului din sânge și produce sentimente de amețeală, chiar și leșin.

Cine ar trebui să evite goji fructe de padure

Goji fructe de padure pot interacționa cu unele medicamente, inclusiv:

  • Subțiri de sânge.
  • Medicamente pentru tensiunea arterială.
  • Medicamente pentru diabet.

Oamenii ar trebui să vorbească cu medicul lor înainte de a combina fructe de padure goji și medicamente pentru tensiunii arteriale și alte medicamente de mai sus. Oricine are alergie la alte fructe de padure ar trebui sa discute acest lucru cu un medic inainte de a consuma fructe de padure goji proaspete sau uscate sau sa ia orice supliment care contin extracte de goji berry.

Goji fructe de padure si tratamentul tensiunii arteriale

Goji fructe de padure nu sunt la fel de bine cunoscute ca afine, zmeură, căpșuni sau fructe de pădure. Cu toate acestea, conținutul ridicat de nutrienți și antioxidanți din boabe de goji înseamnă că pot trata hipertensiunea arterială. Se estimează că 1 din 4 adulți din Statele Unite suferă de hipertensiune arterială. Cercetările sunt în curs de desfășurare cu privire la beneficiile polizaharidelor – o moleculă principală – găsită în abundență în boabe de goji și capacitatea lor de a menține tensiunea arterială normală. Medicina tradițională chineză a folosit fiecare parte a plantei goji pentru a trata hipertensiunea – de exemplu, frunzele pentru a face ceaiul goji. O dietă adecvată pentru hipertensiune include: – legume și fructe bogate în vitamine și antioxidanți, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, cereale integrale și vitamine B. Nutrienții specifici găsiți în boabele de goji care pot controla tensiunea arterială ridicată includ zeaxantinul – un compus antioxidant, polizaharide, flavonoide, vitaminele A, C, E, fier, fosfor, calciu și zinc. În timp ce boabele Goji sunt cea mai comună modalitate de a mânca acest fruct, se spune că rădăcinile plantei goji oferă beneficii și mai bune pentru cei cu hipertensiune arterială. Aceste rădăcini ajută pereții arterei să se extindă. Acest lucru îmbunătățește fluxul de sânge și, prin urmare, scade tensiunea arterială. Prin urmare, dacă sunt disponibile extracte de rădăcină Goji, ele pot fi incluse în regim alimentar sau doar mănâncă suficiente fructe de pădure recomandate de medicul dumneavoastră. Văzând beneficiile, de ce ar trebui să luați împreună fructe de pădure goji și medicamente pentru tensiunea arterială, dacă puteți pur și simplu să luați fructul? Pentru tratarea în condiții de siguranță și în mod natural a tensiunii arteriale anormale, trebuie doar să consumați boabe goji. Nu combinați niciodată fructele cu medicamentele pentru tensiunea arterială, deoarece acestea vor crea o interacțiune care vă va pune sănătatea în pericol.

Cum sa consumi fructe de padure goji

Puținele boabe roșii sunt adesea vândute sub formă uscată. Selectați fructe de pădure de calitate superioară când le achiziționați de la magazinele locale organice. Unele moduri în care puteți adăuga boabe goji la dieta dvs.:

  • Gustați: mâncați-le așa cum sunt, uscate sau crude, pentru gustări.
  • Smoothies: înmuiați o mână de boabe goji în apă filtrată pură timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt plini și suculenți. Adăugați-le la produsele dvs. zilnice.
  • Trail mix: puteți să vă creați un traseu amestecând amestecurile de nuci preferate și fructele uscate și adăugați niște fructe de pădure goji.
  • Ceai: adăugați o mână de fructe goji la o ceașcă de apă fierbinte (sau în ceaiul din plante). Lăsați-o să stea pentru aproximativ 5 până la 10 minute până devin plumate.
  • Făină de ovăz: adăugați niște fructe de pădure goji ovăzului pe măsură ce stafide sau afine uscate.
  • Supă: adăugați o mână în supă. Aceasta este cea mai frecventă utilizare a boabelor goji din bucătăria chineză.
  • Salată: presărați-le în salată.

Goji fructe de padure sunt acum disponibile și ca suplimente pe care le puteți cumpăra la farmacii de plante. Suplimentele sunt în general disponibile sub formă de capsule. Luați capsulele împreună cu un pahar de apă în mod regulat, urmând instrucțiunile producătorului sau ale medicului dumneavoastră. Dați clic pe bannerul de mai jos dacă doriți să cunoașteți cel mai bun supliment de fructe goji pentru a trata tensiunea arterială anormală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>