Negative effekter av steroider og graviditet innflytelse

Kan gravide kvinner tar steroider? Hvis du er en gravid kvinne, bør du forstå om bivirkninger av steroider og graviditet innvirkning.

Forstå om steroider

steroider er syntetiske stoffer som dupliserer masculinising virkningene av den mannlige kjønn hormonelle agenten, testosteron. Typisk mannlige og kvinnelige = kunder inkluderer profesjonelle idrettsutøvere, kroppsbyggere og folk som føler de skal se muskel føle utmerket om seg selv. Bivirkninger kan bestå av leversykdom tilstand, skade på reproduktive organer og alvorlig tilstand av tankene svinger.

Steroider og graviditet

Steroid avhengighet er usikre for alle brukere, uansett hvilket stadium av livet de forblir i. Men hvis du er forventningsfull og avhengige av steroider, etter at det er spesielt viktig for deg å få bistand ikke bare for deg, men også for helse og velvære av barnet. Hvis du fortsetter misbruker steroider mens du er gravid, får barnet abnormitet samt utviklingsmessige problemer som ikke kan reverseres.

Hvis du er avhengig av steroider og er gravid eller forsøk på å ha et spedbarn, etter at du bør innboks umiddelbart og søker hjelp å slå din rusmiddelmisbruk. Steroid misbruk tar en toll på kroppen din, og den likeledes har skadelige virkninger på utviklingsland ufødte barn.

Ufødte barn er uforberedt på effekten av anabole steroider, så misbruker steroider under graviditet kan skade fosteret i mange metoder, inkludert utvikling retardasjon og pseudoefedrin hermaphroditism (å ha både menn og kvinner kjennetegn).

Stopper steroider under dine fødsel kan redusere sjansene for abnormitet i barnet, men den eneste måten å gjøre visse at youngster vil sikkert unngå problemer av steroid misbruk er å avslutte narkotika før du bli gravid. Hvis du misbruke disse stoffene mens du allerede er gravid, etter som ser for hjelpe så raskt som mulig å slutte.

Der hvor å kjøpe steroider med spesialtilbud

hvis du er avhengig av steroider, etter at det er svært viktig at du ser for ekspert avhengighet terapi, spesielt hvis du forventer. Ikke hindre terapi for steroid avhengighet siden du forventer, for bare behandling vil sikkert gjøre akkurat hva er beste for du, samt barnet.

Kan du få ekte steroider bare på de viktigste stedet for elementet du vil. Du kan se forskjellige evalueringene på offisielle nettsiden og få en spesiell pris kutt rate steroider og også rimelige. Snakke til medisinske profesjonelle første er den beste måten før du plukke slags steroider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>