Motivul posibil pentru a nu rămâne gravidă

Deci, ați încercat să rămâneți însărcinată pentru o vreme, dar nu se întâmplă nimic. Care este motivul pentru care nu rămâneți însărcinată? Aflați motivul posibil în acest post. De fapt, există multe motive pentru a nu rămâne însărcinată. Acestea includ nereguli de ovulație, probleme structurale în sistemul reproductiv, număr scăzut de spermatozoizi sau o problemă medicală de bază. În timp ce infertilitatea poate avea simptome ca perioadele neregulate sau crampe menstruale severe, adevărul este că cele mai multe cauze ale infertilității sunt tăcute. Iată câteva motive posibile pentru care nu rămâneți însărcinată.

Care este motivul pentru care nu rămâneți însărcinată?

Continuați să obțineți rezultate negative de fiecare dată când încercați să vă concepeți? Iată cinci saboteori de fertilitate care ar putea fi principalul motiv pentru care nu rămâneți însărcinată.

  • Stresul.

Când menționați prietenilor și familiei că încercați, veți fi aproape siguri că veți auzi pe cineva spunând: “Relaxați-vă și se va întâmpla”. Mai ușor de zis decât de făcut. Stresul, bun sau rău, îți va face să te simți atât fizic, cât și mental. Echilibrul și calmul sunt o parte crucială a încercării de a concepe. Când sunteți stresat, sistemul vostru adrenal are o lovitură. Corpul tău nu va spune: “Bine, hai să rămânem însărcinați.”

  • Dieta ta lipsește nutrienților potriviți.

Unul dintre principalele motive pentru a nu rămâne însărcinată este alimentele pe care le puneți pe farfurie. Și acest lucru nu este valabil doar pentru femeile care vor purta copilul – se aplică și bărbaților. Majoritatea produselor alimentare de astăzi nu au antioxidanți necesari pentru a lupta împotriva radicalilor liberi din corpul nostru, care provoacă cancer și alte boli. Alimentele care nu au antioxidanți pot chiar diminua fertilitatea. Există multe surse diferite de antioxidanți, dar printre cele mai bune pentru creșterea fertilității sunt zincul, vitamina C, seleniul, vitamina E, acidul folic și licopenul.

  • Nu ovulați.

Dacă încercați să rămâneți gravidă, probabil aveți ovulație pe creier. Ovulația este procesul în care corpul tău eliberează una sau mai multe ouă din ovarele tale. Dacă oul este fertilizat și implantați cu succes, sunteți gravidă. Dacă pierdeți această fereastră de ovulație, nu puteți rămâne însărcinată. Momentul ovulației variază. Sindromul ovarului polichistic poate provoca cicluri menstruale neregulate și este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care femeile nu suferă ovulații. Sindromul ovarului polichistic nu are un leac. Dar tratamentele eficiente includ modificări ale stilului de viață cum ar fi scăderea în greutate (chiar și o mică reducere poate face diferența) și creșterea exercițiului.

  • Este problema omului.

Pentru aproximativ 40% dintre cuplurile care au dificultăți de a rămâne gravide, cauza infertilității lor este legată de sperma. Un număr scăzut de spermatozoizi sau probleme cu calitatea spermatozoizilor este unul dintre cele mai frecvente motive pentru a nu rămâne gravidă. Fenomenul infertilității de sex feminin reprezintă încă 40% dintre cuplurile care se luptă să conceapă, restul de 20% dintre cazuri fiind inexplicabile. Prin urmare, pentru orice cuplu care se confruntă cu dificultăți, cauza problemei este la fel de probabilă și în cazul fiecărui partener. Acest lucru este cu atât mai mult motiv pentru a opta pentru analiza spermatozoizilor pentru a afla dacă o problemă legată de sperma este motivul din spatele simptomelor de infertilitate.

  • Tiroida ta nu mai are nimic.

Dacă nu rămâneți însărcinată, doriți să verificați nivelul tiroidei. Tiroida ta produce hormoni care reglează aproape toate sistemele tale corporale, inclusiv ciclul menstrual și starea ta de spirit. Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru un test tiroidian complet. Este pentru că există mulți pacienți ale căror hormoni tiroidieni sunt normali, totuși hormonii lor tiroidieni sunt scăzuți. De aceea, trebuie să aveți un test complet tiroidian, astfel încât să puteți obține o imagine completă și să știți sigur dacă tiroida produce ceea ce este necesar pentru sarcină.

Ce trebuie să faceți în continuare: PregnancyMiracle

Dacă aveți unul sau mai multe motive pentru a nu rămâne gravidă, este necesar să citiți e-book PregnancyMiracle scrisă de Lisa Olson. Mii de femei de aproape orice vârstă s-au răsturnat complet orice probleme de infertilitate pe care le aveau și le-au fost gravide în mod natural, fără medicamente, intervenții chirurgicale riscante, doar prin utilizarea metodei pas cu pas dovedită clinic, găsită în cartea PregnancyMiracle. PregnancyMiracle este atât de diferită de alte cărți pentru sarcină, din următoarele motive:

  • Nu este doar un program de “ajutor pentru infertilitate”; va vindeca problema infertilitatii din interior. Cartea vă arată exact de ce ar trebui să remediați problema internă care împiedică șansele dumneavoastră de a rămâne însărcinată și apoi vă va arăta exact cum să faceți acest lucru.
  • PregnancyMiracle se concentrează pe metoda 100% naturală pentru a rămâne gravidă rapid. Lisa Olson oferă o imagine de ansamblu detaliată a fiecărui pas și apoi se scufundă în specificul într-o ordine cronologică perfectă. Există, de asemenea, grafice remarcabile și liste de verificare care fac foarte ușor să știți unde vă aflați în program și să-l urmați.

Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre PregnancyMiracle lui Lisa Olson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>