Motivele bune pentru care se utilizează CLA 1000 mg

Pentru aceia dintre noi care nu mănâncă în mod regulat carne și lactate, suplimentarea cu 1000 mg CLA ar putea fi ceea ce aveți nevoie. Dar de ce să utilizați 1000 mg CLA? Găsiți motivele aici. CLA (acid linoleic conjugat), o formă ușor modificată a acidului linoleic esențial de acid gras, este cunoscut pentru beneficiile sale în materie de sănătate atunci când vine vorba de asigurarea suportului pentru compoziția și tonusul corporal sănătos. CLA poate fi obținută din carne și lactate. Cu toate acestea, majoritatea produselor din carne și lactate de astăzi conțin niveluri scăzute de CLA. Prin urmare, oamenii sunt sugerați să utilizeze suplimente pentru a satisface nevoia lor de administrare zilnică de CLA. Suplimentele CLA sunt disponibile în diverse calități. Dar pana acum, CLA 1000mg este cel mai recomandat de luat de nutritionisti. Modul recomandat de a utiliza 1000 mg CLA este combinarea acestuia cu o dietă cu calorii reduse și program de exerciții zilnice.

Cât ar trebui să luați CLA?

Oamenii de stiinta au aratat ca 3000 de miligrame, sau trei grame de CLA, reprezinta recomandarea pentru reducerea grasimilor. Aceste doze sunt împărțite în trei doze separate pe zi cu mese. Acesta este unul din motivele pentru care se utilizează 1000 mg CLA, ceea ce este pentru confort. Dacă o capsulă sau o pastilă conține 1000 mg CLA activ, atunci trebuie să consumați doar o capsulă cu fiecare masă de trei ori pe zi pentru a atinge doza zilnică recomandată de 3000 miligrame. Prin menținerea dozelor în parametrii de 3000 miligrame și împărțirea lor în trei doze pe zi luate cu mese, veți ajuta organismul să producă mai multe țesuturi musculare. Doza recomandată medie pentru o persoană fără probleme de sănătate cunoscute este de 1,4 până la 3 grame pe zi, luată cu o masă.

De ce să utilizați CLA 1000 mg?

S-ar putea să vă întrebați de ce să utilizați CLA 1000 mg când ați putea obține acest acid gras dintr-o sursă naturală? Cantitatea recomandată de CLA pentru ca aceasta să fie benefică pentru obiectivele dvs. este între 1,4 și 3g pe zi, care ar fi obținută din 500g de grăsime. Acum, acest lucru este, evident, nicăieri aproape de a fi o alegere sănătoasă, prin urmare suplimentarea CLA 1000mg este cea mai bună opțiune.

  • CLA sprijină pierderea în greutate.

Îmbunătățește oxidarea grăsimilor, ajutându-vă să vă atingeți obiectivul de ardere a grăsimilor, în special în zona abdominală. Poate fi folosit atât în ​​faza de tăiere, cât și în faza de încărcare, când este posibil să doriți să limitați adesea grăsimea corporală. Acest lucru nu înseamnă că CLA poate fi utilizat numai de sportivi sau culturisti, sportivii non-profesioniști pot folosi și ei.

  • CLA are efecte anabolice.

CLA previne distrugerea musculară și ajută la construirea musculaturii slabe. CLA este utilizat de culturisti pentru a conduce glucoza in celulele musculare pentru a promova un raspuns anabolic. Ei știu că acest lucru îi va ajuta să construiască o masă corporală mai slabă prin scăderea grăsimii corporale și creșterea ratei metabolice: mai mulți mușchi ard mai multă grăsime.

  • CLA ajută la lupta împotriva cancerului.

Chiar dacă au fost găsite acizi linoleici pentru a promova creșterea tumorală, studii recente au arătat că CLA inhibă de fapt creșterea tumorilor.

  • CLA luptă împotriva astmului.

Pe lângă alte beneficii, CLA ajută și astmații să-și mărească toleranța în timpul exercițiilor intense. Deci, dacă sunteți astmatic și credeți că acest lucru vă poate împiedica să vă împingeți dincolo de limite pentru a vă atinge obiectivele, luați în considerare luarea CLA pentru a vă ajuta în acest proces.

  • CLA îmbunătățește sensibilitatea la insulină.

Acest supliment scade rezistența la insulină: ajută acizii grași și glucoza să treacă prin membranele celulelor musculare departe de țesutul gras. În același timp, acest lucru previne apariția diabetului la adulți. De ce folosiți CLA 1000 mg înainte de fiecare masă? Consumând o capsulă sau o pilulă de până la trei ori pe zi, cu mese, vă veți ajuta să construiți mușchi și să ardeți grăsimi. Este un supliment pe care trebuie să-l luați în mod regulat dacă sunteți serios în ceea ce privește pregătirea și doriți să obțineți cele mai bune rezultate.

Cum să obțineți 1000 mg de CLA din supliment

Nu toate suplimentele CLA conțin 1000 mg CLA activ per capsulă. De aceea, ar trebui să acordați o atenție deosebită cantității de CLA din suplimentul dumneavoastră. Nu vă confundați cu cantitatea totală de ingrediente. De exemplu, unele suplimente CLA populare conțin 1250 mg de ingrediente. Din aceasta, 80% este garantată ca fiind CLA. Astfel, beneficiați de o doză de 1000 mg de CLA. În funcție de modul în care doriți să luați suplimentul CLA, este posibil să doriți să consultați CLA total pe capsulă. De exemplu, un anumit supliment ar putea avea o mărime de dozaj de 3 capsule. Aceasta înseamnă că fiecare capsulă conține numai aproximativ 333 mg. Este enervant să trebuiască să luați 3 capsule simultan. Dar, dacă distrugi doza de CLA pe parcursul zilei, este mai bine să ai 3 capsule pe doză decât o singură capsulă mare. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare despre CLA, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>