Moduri simple și naturale de a reduce dimensiunea sânilor

Nu există nici un rău cu sânii mari. Cu toate acestea, sânii mari ar putea să intre în calea vieții de zi cu zi. Acest articol vă va spune cum să reduceți dimensiunea sânului în mod natural. Sânii vin într-o gamă largă de forme și dimensiuni. Nu există nici un drept sau rău. Pentru unii oameni, cu toate acestea, sani mari pot ajunge în calea vieții de zi cu zi. Există unele dovezi că dimensiunile mari ale paharului sunt legate de durerile de umăr și de gât. Oamenii pot dori, de asemenea, să reducă mărimea sânului din motive cosmetice sau psihologice. În acest articol, ne uităm la o serie de metode naturale pe care oamenii pot încerca, care pot reduce dimensiunea sânilor sau aspectul mărimii sânilor.

Unii factori care pot afecta dimensiunea sânului

Dimensiunea sânilor este determinată de o serie de factori. Acestea sunt enumerate mai jos:

 • Genetica: genele joacă un rol major în determinarea formei și mărimii sânilor prin influențarea nivelurilor hormonilor care afectează țesutul mamar.
 • Greutatea dvs.: Indiferent cât de mari sau mici sunt sânii dvs., o mare parte din țesuturile mamare sunt compuse din grăsimi. Astfel, dimensiunea sânilor se poate schimba dacă se întâmplă să câștigi sau să piardă în greutate.
 • Vârsta dvs.: Cu vârsta înaintată, ligamentele care țineau sânii împreună se pot uza, provocând sânii tăi.
 • Alaptarea: Din cauza fluctuațiilor hormonilor, sanii tind să se umfle în timpul alăptării și să se dezumfleze odată ce nu mai faceți acest lucru.

Acum, că sunteți conștienți de diferiții factori care sunt responsabili pentru forma și dimensiunea sânilor, să ne uităm la câteva modalități naturale care vă pot ajuta să reduceți dimensiunea sânilor.

Cum de a reduce dimensiunea sânului în mod natural

 • Dietă.

Sânii sunt în mare parte compuse din țesuturi grase plus glandele care se formează la nivelul mușchilor pieptului pentru a forma sânii. Prin urmare, scăderea grăsimii corporale ajută și la diminuarea dimensiunii sânilor. Dieta joacă un rol important în reducerea greutății. Dacă doriți să scădeați dimensiunea sânului, aclimatizați un obicei alimentar sănătos. Stai departe de alimente grase asemănătoare cu carnea roșie, brânză, cremă și alimente prăjite. În locul său pune în fructe, pește și legume în dieta dvs., care sunt hrănitoare și scăzut în calorii.

 • Seminte de in.

Insectele de seminte de in, sunt alimentele cu acizi grași omega-3 care ajută la scăderea nivelului de estrogen în organism. Un nivel ridicat al estrogenului este unul dintre motivele pentru sanii din spate mărit. În plus, semințele de in pentru a scăpa de toxinele dăunătoare din organism. Iată cum puteți reduce dimensiunea mamelor în mod natural cu semințele de in:

 1. Se pune într-o lingură de semințe de in, măcinate într-un pahar de apă fierbinte.
 2. Gulp o dată pe zi.
 3. O alta alegere este sa obtineti 1 – 2 linguri de ulei de seminte de in.
 • Exerciții.

Exista numeroase exercitii care accentueaza muschii pectorali si ajuta la reducerea grasimilor. Toate aceste acțiuni care acționează asupra mușchilor pectorali diminuează dimensiunea sânului, în timp ce scăderea greutății generale a corpului.

 1. jogging.
 2. înot
 3. Urcați scările.
 4. Push up-uri.
 • Îmbrăcăminte.

Dacă sunteți interesat doar să reduceți aspectul sânilor, puteți alege să purtați haine bine amenajate. Investește într-un sutien adaptat corespunzător, care asigură suport și acoperire pentru sân. De asemenea, purtarea de culori mai întunecate și monitorizarea neckline-urilor cămășii dvs. poate să vă aducă atenția de la bustul dvs.

Sfaturi suplimentare despre cum să diminuezi dimensiunea sânilor

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru reducerea mărimii sânului:

 • Consumați o cantitate mai mică de alimente mai frecvent în loc să vă lipiți de o singură dietă pe zi.
 • Sutienele bine montate sunt întotdeauna cheia pentru a preveni căderea, ceea ce face ca sânul să pară mai mare cu cel puțin o mărime.
 • Reduceți aportul de alcool și renunțați la fumat.
 • Practicați yoga pentru a strânge mușchii pieptului și pentru a aduce dimensiunea mai aproape de obiectivul dvs.

Acum că știți cum să diminuați dimensiunea sânilor în mod natural, lucrați la obiectivul dvs., nu există nimeni care să te poată opri! Și pentru informații suplimentare despre cum să obțineți mărime sănătoasă a sânului, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>