Modalități simple de a trata simptomele hemoroizilor

Există două tipuri de hemoroizi: hemoroizi externi și hemoroizi interni. Simptomele hemoroizilor depind de tipul pe care îl aveți. Hemoroizii sunt foarte frecvente. Aproape trei din patru adulți vor avea hemoroizi din când în când. Uneori nu provoacă simptome, dar alteori provoacă mâncărime, disconfort și sângerare. Ocazional, un cheag se poate forma într-un hemoroid. Acestea nu sunt periculoase, dar pot fi extrem de dureroase și uneori trebuie să fie lanceate și drenate. Din fericire, multe opțiuni eficiente sunt disponibile pentru a trata hemoroizii. Mulți oameni pot obține scutire de la simptomele hemoroizilor cu tratamente la domiciliu și modificări ale stilului de viață.

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii sunt aglomerări ale vaselor de sânge dilatate (mărită) în anus și rectul inferior. Rectul este ultima zonă a intestinului gros înainte de a ieși în anus. Anusul este sfârșitul tractului digestiv în care fecalele părăsesc corpul. Uneori, hemoroizii se umflă atunci când venele se măresc și pereții lor devin întinși, subțiri și iritați prin trecerea scaunului. Hemoroizii sunt clasificați în două categorii generale:

 • Intern, originare din rect.
 • Extern, provenind din anus.

Hemoroizii (denumiți și piloni) au provocat dureri și iritații de-a lungul istoriei umane. Dacă ați avut simptome de hemoroizi, nu sunteți singuri. Se estimează că trei din patru persoane vor avea hemoroizi la un moment dat în viața lor.

Cauzele hemoroizilor

În mod tradițional, hemoroizii se asociază cu constipație cronică, înțepenindu-se în timpul mișcărilor intestinale și prelungindu-se așezate pe toaletă – toate acestea interferând cu fluxul sanguin spre și dinspre zonă, determinându-l să pescuiască și să lărgească vasele. Acest lucru explică, de asemenea, de ce hemoroizii sunt obișnuiți în timpul sarcinii, când uterul lărgind apasă asupra venelor. Studiile mai recente arată că pacienții cu hemoroizi tind să aibă un ton mai ridicat de canal anal în repaus – adică, mușchiul neted al canalului anal tinde să fie mai strict decât media (chiar și atunci când nu este tensionat). Constipația adaugă la aceste tulburări, deoarece tensiunea în timpul unei mișcări intestinale crește presiunea în canalul anal și împinge hemoroizii împotriva mușchiului sfincterului. În cele din urmă, țesuturile conjunctive care susțin și dețin hemoroizi în loc poate slăbi cu vârsta, provocând hemoroizii să se umfle și prolaps.

Simptomele hemoroizilor

Simptomele hemoroizilor depind de tipul pe care îl aveți. Dacă aveți hemoroizi externi, este posibil să aveți:

 • Mâncărimi anal.
 • Una sau mai multe bucăți dure și dure, în apropierea anusului.
 • dureri sau dureri anal, mai ales când stați.

Prea multă strângere, frecare sau curățare în jurul anusului dvs. poate face simptomele hemoroizilor mai proaste. Pentru mulți oameni, simptomele hemoroizilor externi dispar în câteva zile. Dacă aveți hemoroizi interni, este posibil să aveți:

 • Sângerarea din rect – sânge roșu strălucitor pe scaun, pe hârtie igienică sau în bolul toaletei după o mișcare intestinală.
 • Un hemoroid care a căzut prin deschiderea anală, numit prolaps.

Hemoroizii interni care nu sunt prolapsați cel mai adesea nu sunt dureroși. Hemoroizii interni prolapsați pot provoca dureri și disconfort.

Cum se trateaza simptomele hemoroizilor

Efectuarea unor modificări de stil mic de viață poate ajuta la tratarea simptomelor hemoroizilor. Câteva sfaturi includ:

 • Folosind un scaun mic pentru a sprijini picioarele în timp ce aveți o mișcare intestinală. Acest lucru va schimba poziția canalului anal, ceea ce poate facilita trecerea scaunului.
 • Evitarea întârzierii unei mișcări intestinale când apare necesitatea.
 • Luați dușuri regulate.
 • Spălați ușor anusul în duș după fiecare mișcare a intestinului sau folosiți șervețele de toaletă umede sau apă dintr-un bidet.
 • Luați o baie caldă pentru a ameliora simptomele.
 • Așezați-vă pe un pachet de gheață pentru a reduce durerea sau disconfortul.
 • Exercițiu regulat pentru a ajuta la stimularea mișcărilor intestinale.
 • Mâncați o mulțime de alimente bogate în fibre. Fibrele pe bază de plante din fructe, legume, nuci și boabe ajută la colectarea apei în scaun, făcându-l mai moale și mai ușor de trecut.

În cele din urmă, vrem să vă sugerăm să utilizați Venapro. Venapro este cunoscut ca cel mai eficient remediu pentru simptomele hemoroizilor. Venapro este un tratament homeopat pentru hemoroizi care funcționează folosind toate ingredientele naturale constând din ierburi și minerale. Produsul conține pilule și pulverizare. Venapro funcționează prin utilizarea de plante compatibile cu hemoroizii pentru a declanșa un răspuns la hemoroizii din sistemul imunitar al organismului. Acest lucru cauzeaza simptomele si durerea pentru a reduce hemoroizii. Formula Venapro a avut succes pentru peste 92% dintre pacienții cu hemoroizi. Prin urmare, pentru a rezuma, Venapro este un tratament foarte eficient pentru hemoroizi pe care îl recomandăm. Chiar și persoanele cu cazuri extrem de severe de hemoroizi beneficiază de utilizarea Venapro. Toata lumea care are o problema cu hemoroizii ar trebui sa incerce Venapro. Faceți clic mai jos pentru a afla cum să utilizați acest produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>