Modalitati de a obtine erectii mai greu

Începeți să fiți frustrați și vă întrebați cum să obțineți erecții mai grele? Promitem că veți găsi soluția din acest articol. Erecțiile sunt surprinzător de complicate. Capul, inima, hormonii, vasele de sânge și aproximativ un milion de alte lucruri trebuie să colaboreze perfect pentru a elimina acest lucru nebun pe care îl numim erecție – așa că nu fi bummed dacă lucrurile nu merg întotdeauna așa cum a fost planificat. S-a întâmplat. Medicatia este o modalitate foarte buna de a trata problemele legate de erectie – si ar putea fi cea mai buna optiune – dar exista si o serie de alte modalitati. Când vă întrebați cum să obțineți erecții mai grele, câteva schimbări simple ale stilului de viață pot ajuta chiar și foarte mult.

Prezentare generală

A nu fi capabili de a obține greu sau de a rămâne greu poate fi cauzată de o serie de lucruri. S-ar putea să fie părți din stilul tău de viață, cauze legate de sănătate sau alte câteva situații care se împotmolește. Puteți găsi că:

  • Poate obține erecție dificilă, dar apoi vă pierdeți erecția înainte de a dori; sau
  • Nu puteți obține nici o erecție în primul rând care să fie suficient de puternică pentru a face sex.

Unele cauze ale problemelor legate de erecție vor însemna că nu puteți greși deloc (cum ar fi probleme fizice mai grave), iar altele pot însemna că puteți obține durere, dar nu consecventă (mai frecventă pentru cauze psihologice). Luați de exemplu fumatul, supraponderabilitatea, băuturile alcoolice, diabetul, medicamentele și vârsta. Odată ce ați făcut această situație, este normal să întrebați cum să obțineți erecții mai grele.

7 modalități de a obține erecții mai grele

Iată șapte metode pe care le puteți urma pentru a obține erecții mai grele:

  • Metoda 1: Opriți fumatul

Acest lucru va elimina riscul de deteriorare a vaselor de sânge din penis de toxinele din țigări.

  • Metoda doi: Exercitați în mod regulat.

Exercițiul aerobic va ajuta la menținerea sănătății vaselor de sânge și la reducerea riscului de ateroscleroză. Adăugarea unor exerciții pentru podele pelvin kegel va întări mușchii penisului care rețin sângele.

  • Metoda trei: moderați consumul de alcool.

Evitarea consumului excesiv de alcool va face ca sistemul nervos și penisul dumneavoastră să nu fie afectate. O cantitate ușoară de alcool îți va lovi chiar și jocul, pentru că este un relaxant natural.

  • Metoda patru: Mențineți o masă corporală sănătoasă.

Acest lucru vă asigură că nu aveți prea multe grăsimi corporale, ceea ce duce la transformarea testosteronului în estrogen. Acest estrogen mai mare și echilibrul mai scăzut al testosteronului este ceea ce amenință erecția dumneavoastră.

  • Metoda cinci: Adăugați boabe întunecate la dieta dvs.

Bomboanele, cum ar fi afinele, conțin antocianina antioxidantă, care reduce nivelurile de radicali liberi (dăunătoare producției de oxid nitric) și permite un flux sanguin penicilos bun.

  • Metoda șase: Control bun al condițiilor de sănătate subiacente.

Realizarea unui control bun asupra oricărei stări care afectează vasele de sânge, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arterială sau creșterea colesterolului, permite o erecție mai bună prin minimizarea afectării vasculare pe termen lung.

  • Metoda șapte: Abțineți-vă de câteva zile.

Dacă țineți mâinile de la masturbare și sex timp de câteva zile, veți obține un penis mai mare, mai agresat decât dacă ați aruncat în evidență chilotul sărac de mai multe ori pe zi. Desigur, dezavantajul este că lucrurile s-ar putea să se termine înainte să știi asta.

Duritatea este mai importantă decât mărimea sau frecvența

Domnilor, nu este mărimea sau frecvența care contează, ci duritatea erecției penisului. Există o evaluare chiar folosind Scala de duritate a erecției de la gradul 1 la gradul 4. Deci, fie că este vorba de mândria dvs. sau de fericirea soțului / soției dvs., merită să verificați câteva informații interesante despre cum să obțineți erecții mai grele. Găsiți mai multe sfaturi pentru experți făcând clic pe linkul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>