Mitul pericolului cremei de celulită

Pericolul cremei de celulită este doar un mit. Multe creme de celulită sunt sigure, dar aici vă vom spune cel mai bun de utilizat. Aveți celulită? Nu ești singur: starea cosmetică afectează aproape 90% dintre femei la un moment dat în timpul vieții lor, chiar și femeile care sunt altfel zvelte și potrivite. Cremele de celulită sunt răspunsul ușor de rezolvat rapid pentru a scăpa de celulită. Cu toate acestea, există o groază de dezinformări despre crema de celulită. Unii vorbesc despre pericolul cremei de celulită. Nu greșesc în totalitate, ci doar că ar fi putut folosi creme de proastă calitate. Cremele de înaltă calitate, cu ingrediente naturale anticelulitice, nu vor produce efecte secundare periculoase, ci îți vor îmbunătăți aspectul.

Cum să evitați pericolul de cremă de celulită

Pentru a evita pericolul de cremă de celulită, nu folosiți nicio cremă care conține următoarele ingrediente dăunătoare:

  • Coloranți alimentari: cremele de celulită nu sunt destinate consumului, dar nu înseamnă că nu conțin coloranți alimentari. Coloranții alimentari pot provoca diverse probleme de sănătate, cum ar fi tulburări de sănătate mintală, creșterea tumorii, scăderea imunității și probleme neurologice.
  • Carrageenan: Carrageenanul poate fi găsit nu numai în produsele alimentare, ci și în produsele cosmetice, inclusiv creme de celulită. Carrageenanul poate provoca inflamații și crește riscul de dezvoltare a cancerului.
  • ftalati: ftalatii sunt un ingredient care iti poate face pielea moale si buna. Dar acest ingredient poate provoca cancer, scăderea imunității, probleme neurologice și chiar infertilitate.
  • Parabeni: Parabenii sunt utilizați pe scară largă în produsele cosmetice, inclusiv cremele de celulită. Sunt perturbatori endocrini care s-au dovedit că provoacă dezvoltarea cancerului de sân, tulburări tiroidiene și probleme de fertilitate.

Cele mai bune ingrediente pentru crema de celulită

Următoarele sunt ingrediente anticelulitice care sunt nu numai naturale, dar și eficiente și sigure. Dacă sunteți în căutarea unei creme anticelulitice, asigurați-vă că conține aceste ingrediente:

  • Cofeina: cofeina vă face vasele de sânge larg, care scurge excesul de lichid sub piele. De asemenea, stimulează procesul de lipoliză, reducând aspectul celulitei.
  • Extract de scorțișoară: acest ingredient este o modalitate excelentă de a-ți trece fluxul de sânge și acest lucru este esențial pentru eliminarea deșeurilor și toxinelor, care sunt una dintre cauzele majore ale celulitei.
  • Rădăcina de licor: Colagenul este o componentă crucială ca prevenție pentru celulita ta, deoarece acționează ca o barieră de la oprirea oricărei celule de grăsime care se scurg la suprafață, afișând acel aspect de crater de lună. Ceea ce este grozav în ceea ce privește rădăcina de licor este că îți menține colagenul stabil datorită constituenților antiinflamatori.
  • Ghimbir: Ghimbirul este un alt ingredient antiinflamator excelent, precum și proprietăți stimulente pentru pielea ta, în promovarea mai multor tonifieri și netezime. Acestea sunt mari calități de combatere a celulitei.

Cea mai recomandată cremă de celulită

Dermology Cellulite Cream este cel mai recomandat produs pentru a vă ajuta să scăpați de celulită. Dermology Cellulite Cream conține toate ingredientele naturale necesare pentru a combate celulita, cum ar fi cofeina, extractul de scorțișoară, rădăcina de licor și ghimbirul. Dermology Cellulite Cream conține chiar și alte ingrediente naturale care fac acest produs mai eficient. Pe lângă cofeină, cealaltă componentă cea mai importantă în Dermology CelluliteCream este Retinol A care acționează ca un reparator pentru orice celule ale pielii care ar putea fi deteriorate, precum și pentru a menține pielea flexibilă și elastică. Este o modalitate fantastică de a scăpa de celulita ta. Dermology Cellulite Cream este un produs pe care te poți baza cu adevărat, deoarece Dermology este o companie de încredere în sănătate și frumusețe. Compania a fost fondată în 2002, acestea sunt dedicate să furnizeze produse sigure și eficiente care ajută oamenii să-și completeze viața. Accesați site-ul oficial pentru a afla mai multe despre Dermology.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>