Milyen kockázatai vannak a mellimplantátumok valószínűleg előfordulnak?

Milyen kockázatai vannak a mellimplantátumok, amelyek harc van? Itt osztjuk a megbízható információkat mellimplantátum kockázatokat.

Mell implantátumok szilikon borítékok és töltött szilikon gél vagy sós (sós víz) először értékesített az Egyesült Államokban az 1960-as években, de az értékesítés viszonylag lassú, amíg az 1980-as. 1990-re azonban közel 1 millió nő átesett emlő implantátum műtét, bár nincs biztonsági tanulmányok tettek közzé. A legtöbb ilyen nők volt szilikon gél az emlő implantátumok, amelyek a műanyag sebészek előnyös.

Azonban, van-e mellékhatása, vagy kockázat mellimplantátumok? Mi megosztja a kockázatot és információkat kapok az emlő implantátumok.

Az ok, amiért a nők választani mellimplantátumok

A nők mellimplantátumok két okból: kiegészítés vagy a rekonstrukció után mell eltávolításhoz. Rák alakulhat mindkét helyzetben, bár a kockázat alacsony. ALCL becslések szerint előfordul az 1-ben 300.000 nők implantátumok.

A döntés, hogy a plasztikai sebészet rendkívül személyes, és akkor kell mérlegelni a potenciális előnyök a célok elérésében a kockázatok és a lehetséges szövődmények mellnagyobbítás. Csak akkor lehet, hogy ez a határozat magad.

Meg fogják kérni, hogy írja alá hozzájárulás formáját annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék az eljárást és az esetleges kockázatokat és a lehetséges szövődmények.

Kockázatok mellimplantátumok

Implants may develop a hole in the outer layer of silicone from wear-and-tear. In the case of a leak, some women have the implant removed and replaced, while others may not notice right away and simply live with a small puncture, says Dr. Lee. Before gel silicone implants were introduced, the risk of a leak was around 10% in the first decade; now, Dr. Lee says that risk has dropped a bit.

Capsular contracture occurs when a layer of scar tissue develops around the implant, causing the capsule of tissue around the breast to shrink, and the breasts to feel too hard or firm. The issue can range from mild to severe, and Dr. Lee says some patients may elect to undergo a capsulectomy to take the implant out temporarily and remove the thickened capsule.

Local complications

Local complications refer to problems that occur in the breast area that is obviously related to the breast implants or the surgery. Common complications include infection and other surgical risks, chronic breast pain, breast or nipple numbness, capsular contracture, breakage and leakage, necrosis (skin death), the need for additional surgery, and cosmetic problems such as dissatisfaction with how the breast looks with the implant).

Silicone migration

Research has shown that silicone gel in implants can break down to liquid silicone at normal body temperatures, and there are reports of silicone leakage and migration from implants to the lymph nodes and other organs.

What should do?

Itt azt javasoljuk, hogy elkerüljék a kockázatok mellimplantátumok. A legjobb módja, hogy fontolja meg a választás a szerzés mellnagyobbító krémeket. Itt az ajánlott krém a Brestrogen. Brestrogen a megbízható krém kibővíteni a mell természetes és biztonságos. Persze, akkor kap egy gyors eredményt. Kattintson az alábbi linkre, hogy ismerjük a Brestrogen. Azt is tudja, hogyan kell vásárolni az eredeti Brestrogen a garancia a hivatalos honlapján.