Mellimplantátumok és a rák: Tények el kell olvasni

Mik az összefüggés mellimplantátumok és a rák? Ez a felülvizsgálat igazán lepni. Olvassa el, mielőtt elindul implantátumokat.

Néhány nő kap mellimplantátumok részeként felújítás emlőrák után. Mások azt, hogy sokkal magabiztosabb.

Az American Society of Plastic Sebész mondja körül 550,000 nők tavaly kapott mellimplantátumok, de az FDA közzétett egy jelentést idén összekötő egy ritka daganat az implantátumokat.

Eddig voltak 359 esetet jelentettek világszerte, többek között kilenc haláleset. Mik az összefüggést a mellimplantátumok és a rák?

Dolog, hogy fontolja meg, mielőtt elindul mellimplantátumok

Számos fontos dolog, hogy fontolja meg, mielőtt úgy döntött, hogy részt emlő implantátum műtét, beleértve a megértést a saját elvárásait, és oka, amiért a műtétet.

Mell implantátumok nem élettartama eszközök; Hosszabb van az implantátumok, annál valószínűbb, hogy lesz az Ön számára, hogy azokat távolítani.

A már akkor az emlő implantátumok, annál valószínűbb, hogy megtapasztalják a helyi szövődmények és káros eredményeket.

A leggyakoribb lokális szövődmények és káros hozadéka tok kontraktúra reoperációs és az implantátum eltávolítását. Egyéb komplikációk közé tartozik szakadás vagy defláció, ráncosodás, aszimmetria, hegesedés, fájdalom, és a fertőzés a bemetszés helyén.

Kockázatok mellimplantátumok

Néhány bonyodalmat és kedvezőtlen következmények mellimplantátumok tartalmazza:

Kiegészítő műtétek, vagy anélkül a készülék eltávolítása

Tok-kontraktúra, hegszövet képező implantátum körül, és megszorítja az implantátum

emlőfájdalom

Változások a mellbimbó és a mell szenzáció

Törés defláció a sóoldattal töltött implantátumok

Rupture with or without symptoms (silent rupture) of silicone gel-filled implants

Is there any connection between breast implants and cancer?

The Food and Drug Administration (FDA) has identified a possible association between breast implants and the development of anaplastic large cell lymphoma (ALCL), a rare cancer of the immune system. The FDA believes that women with breast implants that have textured surfaces have an extremely low but increased risk of developing breast implant-associated anaplastic large cell lymphoma (BIA-ALCL). However, that does not mean that these implants cause BIA-ALCL. Further research is needed to understand fully the relationship between the condition and breast implants.

What better to do for breast enlargement?

Valójában, van egy jobb út kibővíteni a mell. Segítségével krém lesz természetesebb és biztonságosabb a mell és az egészség. Az FDA krém nagyon fontos, hogy gyors eredményt hatékonyan és biztonságosan. Itt azt javasoljuk, magasan a Brestrogen krémet.

Ahhoz, hogy tudjuk, és megtalálni a legjobb mellnagyobbító krém, akkor kattintson az alábbi banner link. Ez a rendszer átirányít a hivatalos web sorrendben. Ha rákattint a linkre, akkor kap a megbízható Brestrogen.