Medicamente vezicale hiperactive: cum funcționează?

Dacă medicul dumneavoastră nu poate găsi o cauză pentru vezica hiperactivă, nu vă faceți griji. Medicamentele vezicale hiperactive pot încă ajuta la ameliorarea simptomelor. Unele dintre aceste medicamente vezicale hiperactive funcționează prin relaxarea vezicii urinare. Ele opresc contracțiile involuntare care provoacă urinarea de a urina. Alte medicamente ajută la întărirea țesuturilor din jurul vezicii tale care ar putea deveni slabe. Țesutul mai puternic poate ajuta la îmbunătățirea controlului vezicii urinare.

Înțelegerea vezicii urinare hiperactive

Vezica hiperactivă este o afecțiune care se referă la depozitarea urinei în vezică. În această condiție, mușchiul din peretele vezicii urinare poate fi instabil, ceea ce poate provoca scurgeri de urină. Aproximativ 19% dintre adulții din Statele Unite sunt cunoscute că au vezică hiperactivă. Principalele simptome ale vezicii hiperactive includ o necesitate bruscă sau incontrolabilă de a urina și urinarea frecventă. Există mai multe tratamente pentru a gestiona simptomele vezicii urinare. Medicii tind să recomande inițial modificări ale stilului de viață sau ale comportamentului, dar multe medicamente hiperactive vezicii urinare sunt de asemenea disponibile. Tratamente suplimentare și opțiuni chirurgicale sunt de asemenea disponibile în cazuri grave.

Rolul medicamentelor vezicale hiperactive

Există mai multe medicamente recomandate pentru tratamentul vezicii hiperactive. Utilizarea acestor medicamente în combinație cu terapiile comportamentale a demonstrat că crește rata de succes pentru tratamentul vezicii hiperactive. Principalele obiective ale medicamentelor vezicale hiperactive sunt:

 1. Reduceți urgența și frecvența urinară.
 2. Măriți volumul gol (capacitatea vezicii urinare).
 3. Reduceți incontinența de urgență (reduceți episoadele de scurgere).

De obicei, medicamentele vezicii urinare hiperactive încep să funcționeze în decurs de una până la două săptămâni, iar ameliorarea optimă a simptomelor vezicii urinare este de obicei obținută cu șase săptămâni.

Cele mai frecvente medicamente vezicale hiperactive

Medicamentele care relaxează vezica pot fi utile pentru ameliorarea simptomelor vezicii urinare hiperactive și pentru reducerea episoadelor de incontinență de urgență. Aceste medicamente includ:

 • tolterodină.
 • Oxibutinina.
 • Oxibutinina.
 • Gel de oxibutinină.
 • Trospium.
 • Solifenacin.
 • Darifenacinul.
 • Mirabegron.
 • Fesoterodina.

Reacțiile adverse frecvente ale majorității acestor medicamente vezicale hiperactive includ ochii uscați și gura uscată, dar apa potabilă pentru a potoli setea poate agrava simptomele vezicii hiperactive. Constipația – un alt efect secundar potențial – vă poate agrava simptomele vezicii urinare. Formele cu eliberare extinsă a acestor medicamente, inclusiv peticul de piele sau gelul, pot provoca mai puține efecte secundare.

Alternativă la medicamentele vezicii urinare hiperactive

Dacă doriți un tratament pentru vezica hiperactivă care nu produce efecte secundare, cea mai bună opțiune este să luați Flotrol. Flotrol este un supliment de susținere a vezicii urinare, care prezintă extract de soia plus extracte de semințe de dovleac. Este complet natural. În plus, ambele ingrediente active au fost folosite în suplimente alimentare de sute de ani în medicina tradițională, asigurându-le siguranța și eficacitatea. Flotrolul acționează în esență pentru întărirea mușchilor vezicii urinare (peretele vezicii urinare). De asemenea, ajută la îmbunătățirea sănătății tractului urinar. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea sănătății bărbaților de prostată. Este un tratament complet natural al scurgerilor de urină. Beneficiile Flotrol:

 • Ajută la calmarea vezicii urinare și îmbunătățește fluxul de urină.
 • Previne disconfortul în timpul urinării.
 • Întărește mușchii vezicii urinare.
 • Reduce spasmele și inflamațiile.
 • Flotrolul poate ajuta la reducerea prostatei.
 • Previne disconfortul în timpul urinării.

Eficacitatea flotrolului a fost dovedită științific și bazată pe dovezi clinice. Prin urmare, este puțin probabil să provoace reacții adverse. Dimpotrivă, este benefic pentru sănătatea generală a consumatorului și nu numai pentru vezică. Flotrolul poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții unei persoane, deoarece această persoană poate trăi ușor în mod normal, fără teamă de urină. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe despre Flotrol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>