Medicamente din plante pentru eczeme

Se pare că există trei motive majore pentru care pacienții caută medicamente pe bază de plante pentru eczeme. Primul motiv, medicii pur și simplu nu au încă un leac pentru această boală. În al doilea rând, medicii nu pot explica în mod clar de ce apare eczema. În timp ce mulți medici încearcă din greu să descrie factorii care joacă un rol în eczeme, cum ar fi citokinele și celulele inflamatorii, ei încă nu pot identifica rădăcina bolii. În al treilea rând, rezultatele tratamentelor eczeme convenționale nu sunt întotdeauna consecvente și uneori sunt percepute ca fiind nesigure.

Eficacitatea medicamentelor pe bază de plante pentru eczeme

Există tot felul de tratamente pentru eczeme, unii oameni spun pur și simplu să nu zgârie și mulți au primit creme de steroizi. Dar ați descoperit că, după ce ați terminat cursul medicației, se va întoarce? Mai degrabă decât atenuarea simptomelor, acest articol discută despre medicamente pe bază de plante pentru eczemă care poate ajunge la rădăcina problemei și eczeme bate pentru totdeauna.

Top medicină pe bază de plante pentru eczeme

Starea pielii cum ar fi eczemă poate fi frustrant. Cauzează patch-uri mâncărime roșii pe piele și este dificil de stabilit. Tratamentele convenționale pentru această afecțiune includ topicalizări cu prescripție, imunosupresoare, fototerapie și medicamente biologice, dar, de obicei, recurența este frecventă. Problema cu această linie de tratament este că intenționează să oprească un simptom (ramură) al stării, mai degrabă decât cauza principală (rădăcină). Medicamentul tradițional pe bază de plante pentru eczeme are o abordare diferită. Plantele medicinale oferă opțiuni de tratament unice pentru această afecțiune și, atunci când sunt utilizate corect, se vor referi nu numai la simptomele acestei stări frustrant, ci și la cauzele care stau la baza acestora. Aici este medicamentul nostru preferat pe bază de plante pentru eczeme:

  • Boswellia: Rășina Boswellia are proprietăți antiinflamatorii și analgezice. Constituenții activi, acizi boswellic, reduc formarea leucotrienelor inflamatorii. Această rășină este adesea indicată în tratamentul natural al multor afecțiuni inflamatorii, inclusiv eczemă.
  • Rădăcină de lemn dulce: Prin sprijinirea funcției suprarenale, licorice poate ajuta la îmbunătățirea nivelului de energie și bunăstarea generală în timpul stresului. În plus, licorice este, de asemenea, un laxativ ușor care sprijină digestia. Licorice rădăcină este, de asemenea, un eficace anti-inflamatorii plante medicinale, care va eczeme molie din interior.
  • Sage: Topic, salvie este un antipruritic eficient (ameliorează mâncărimea), și adesea combinat cu plante liniștitoare, cum ar fi marshmallow care ajută la ameliorarea pielii iritat și mâncărime. Un bun preparat din plante de actualitate va avea, de asemenea, ierburi antiseptice și antiinflamatoare, ca parte a unei pregătiri totale a pielii pentru a ușura simptomele eczemelor.
  • Sigiliul de aur: Sigiliul de aur este un agent antibacterian local eficient, în principal datorită conținutului său de berberină. Atunci când este utilizat în combinație cu marshmallow pentru a calma pielea inflamată, va reduce inflamația. Pe plan intern, sigiliul de aur este utilizat ca antibiotic și tonic hepatic. Aceasta planta va creste productia de bile care actioneaza pentru a detoxifia organismul prin cresterea eliminarii.
  • Primrosea de seară: Uleiul de primăvară de seară are un conținut ridicat de acid gras esențial, numit acid gama linoleic și este o plantă foarte eficientă antiinflamatoare care, ca și dulceața, va calma leziunile intestinului și eczemei ​​ca parte a unei abordări totale a tratării eczemelor.

Cuvintele finale

Medicamentele medicamentoase și tratamentele pentru eczeme nu pot ajunge la rădăcina problemei, ci se ocupă doar de simptome. Deci, este timpul să revenim la natură și la tradiție. Medicamentele tradiționale pe bază de plante, dacă sunt utilizate corect, pot trata eczema foarte eficient și chiar fără efecte secundare. Nu este o problemă dacă nu reușiți să creați un medicament tradițional pe bază de plante pentru eczeme, deoarece tratamentele eczeme moderne cu ingrediente pe bază de plante au fost puse la dispoziție. Un exemplu foarte bun este Revitol Eczema Cream. Pentru mai multe informații despre medicamentele pe bază de plante pentru eczeme, faceți clic pe mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>