Marile beneficii ale proteinei din zer pentru femei

Un amestec de proteine ​​din zer pentru micul dejun este o modalitate perfectă de a începe ziua. În acest articol, vom vorbi în mod special despre bunătatea proteinei din zer pentru femei. Proteina din zer, deoarece vine din laptele de vacă, este o proteină naturală și este excelentă pentru clădirea musculară. Nivelurile de proteine ​​sunt epuizate atunci când vă exercitați, iar consumul de proteine ​​după exerciții ajută la prevenirea deteriorării musculare. Proteinele din zer au o rată de absorbție mai rapidă decât ceva asemănător cu proteina din soia, astfel încât acestea pot ajuta la repararea și reconstruirea acestor mușchi după un antrenament. Obișnuiți să vedeți bărbați și culturisti folosind proteine ​​din zer. Dar, în general, femeile nu au hormonii pe care bărbații trebuie să le obțină mușchi foarte voluminoși, deci nu există niciun motiv să nu recomandăm proteine ​​din zer pentru femei.

Beneficii de proteine ​​din zer pentru femei

Aminoacizii sunt blocurile de proteine, iar proteinele sunt ulterior blocurile de bază ale țesutului muscular, deoarece mușchii sunt acolo unde corpul stochează majoritatea aminoacizilor. Proteina din zer este o proteină completă cu o mare parte din aminoacizii L-leucină. L-leucina sa dovedit a fi un substrat cheie pentru stimularea țintei mamifere a căii de rapamicină care reglează sinteza proteinelor musculare. În plus, există o multitudine de beneficii pe care femeile le pot obține din proteinele din zer suplimentar care provin din rolul biologic al aminoacizilor esențiali. Beneficiile proteinei din zer pentru femei includ:

  • Creșterea efectelor anabolice ale exercițiilor de rezistență.
  • Sprijin pentru masa corporală slabă.
  • Absorbție rapidă și ușor de digerat.
  • Simplu / convenabil pentru a adăuga la o dieta și de a folosi în rețete.
  • Sporiți funcția sistemului imunitar.
  • Reduce distrugerea țesutului muscular (catabolism).

Poate proteina din zer ajuta femeile să piardă în greutate

Proteina din zer este excelentă pentru pierderea în greutate, deși nu arde grăsimea. Cu toate acestea, proteina din zer este cel mai satisfăcător micronutrient (în comparație cu grăsimile și carbohidrații), astfel încât vă menține mai plin pentru mai mult timp și păstrează biscuiții de birou stash la bay pentru mai mult timp. Un alt motiv pentru care proteina din zer este bun pentru pierderea in greutate este faptul ca ajuta la sinteza proteinelor musculare (datorita unui nivel ridicat de aminoacizi cu catena ramificata sau BCAA) – muschii sunt cautati in timpul pierderii in greutate atunci cand organismul cauta energie. Deci, având musculare mai slabă poate asigura organismul merge după depozitele de grăsimi pentru energie și nu muschii. Proteina din zer vă ajută să vă recuperați mai repede, astfel încât să puteți exercita mai mult. V-ați străduit vreodată să mergeți 2 zile după un antrenament intens? Încearcă proteinele din zer pentru a-ți reface mușchii înapoi la normal! Asta înseamnă că te-ai întors pe șa de lucru mai repede decât ai fi altfel.

Alegerea celei mai bune proteine ​​din zer pentru femei

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga proteine ​​din zer în dieta dumneavoastră. Asigurați-vă că alegeți o proteină de zer de înaltă calitate cu zaharuri scăzute adăugate și aveți grijă de suplimentele din proteine ​​din zer care conțin ingrediente suplimentare care presupun pierderea în greutate. Este mai bine să mergeți cu o pulbere de proteine ​​din zer pur pentru a evita efectele secundare negative din ingrediente adăugate, cum ar fi cofeina. Faceți clic pe bannerul de mai jos dacă doriți o scurtătură în găsirea celei mai bune proteine ​​din zer pentru femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>