Marile beneficii ale niacinei pentru sportivi

Fiți gata să aflați despre avantajele deosebite ale niacinei pentru sportivi, de unde să le găsiți și de ce ar trebui să vă faceți griji dacă nu vă aflați în regimul zilnic. Vitamina B3, mai cunoscută sub numele de niacină, este una dintre cele opt vitamine B. Niacinul este o vitamină esențială în apă solubilă, ceea ce înseamnă câteva lucruri pentru dumneavoastră. Niacinul este obținut numai prin dietă. Atunci când o vitamină este “esențială” înseamnă că organismul dumneavoastră nu o produce în mod natural. Fără niacină în corpul vostru, vă veți confrunta cu multe boli diferite. Acesta este motivul pentru care trebuie să găsiți modalități de a vă oferi organismului cantitatea potrivită de niacină. Nutriționiștii recomandă chiar și un consum ridicat de niacină pentru sportivi.

Importanța niacinei pentru sportivi

Indiferent de nivelul de activitate, toată lumea poate beneficia de o rezistență musculară sporită. Abilitatea de a susține activitatea musculară pe perioade lungi de timp poate îmbunătăți mobilitatea persoanelor vârstnice și poate oferi sportivilor un avantaj competitiv. Rezistența musculară este rezultatul mai multor factori, inclusiv impactul vitaminelor, care sunt vitale pentru contracțiile musculare eficiente. Nutriționiștii reamintesc întotdeauna importanța niacinei pentru atleți, deoarece sa dovedit a crește rezistența musculară, ceea ce vă poate ajuta să faceți mai bine un atlet. Comunitatea medicală a recunoscut, de asemenea, mult timp beneficiile niacinei pentru multe aspecte ale sănătății inimii și circulației. De exemplu, un supliment de niacină a fost utilizat pentru a crește nivelurile de colesterol bun în organism. Sa observat că acesta are un efect favorabil în scăderea inflamației vaselor sanguine și în stabilizarea plăcii vaselor de sânge.

Cum funcționează niacinul?

Datorita beneficiilor niacinului in ceea ce priveste sanatatea inimii si a vaselor de sange si calitatile sale de crestere a energiei, exista deja numeroase studii stiintifice cu privire la beneficiile niacinei pentru sportivi. Studiile constată că niacinul sau vitamina B3 are efecte similare cu alte vitamine B în sensul că ajută organismul să transforme carbohidrații în glucoză, astfel încât să poată fi utilizați ca și combustibil. Spre deosebire de alte vitamine B, niacinul este important în producerea hormonului uman de creștere. Niacina ajută, de asemenea, la îmbunătățirea circulației și crește rezistența musculară, permițând sportivilor să meargă mai departe. Rezistența musculară este deseori definită ca abilitatea de a efectua mai multe repetări ale unei mișcări date cu rezistență mică până la nici o rezistență pe o perioadă lungă de timp. Rezistența va împiedica, de asemenea, oboseala în timpul antrenamentului și a competiției sportive. Persoanele active lipsite de niacină – inclusiv sportivii de la colegiu și alți concurenți de elită – se pot descurca mai rău în timpul antrenamentului cu intensitate ridicată și au o capacitate scăzută de a repara și construi mușchi decât cei care au diete bogate în nutrienți. Dieta ta poate afecta puternic performanța musculară, așa că mâncarea alimentară bogată în niacin și administrarea suplimentului de niacin sunt importante.

Niacina pentru atleți: cuvinte finale

Vitamina B3 sau niacinul nu pot fi stocate de organismul uman, ci trebuie să fie în mod constant refăcute din surse alimentare sau supliment de niacină. Alimentele naturale mai ridicate în niacină includ: carne de organe, carne de pui, date, avocado, nuci și ciuperci. Cea mai mare sursă unică este drojdia de bere. Necesitățile de niacină sunt sporite după exercițiile fizice. Prin urmare, sportivii necesită mai mult niacină decât persoanele mai puțin active. Stresul, îmbolnăvirea și rănirea țesuturilor sporesc, de asemenea, necesarul de niacină al organismului. Majoritatea sportivilor nu pot obține un aport ridicat de niacină din alimentele pe care le consumă zilnic, astfel încât este necesară utilizarea suplimentului de niacină. Dacă alegeți Niacin Max ca supliment de niacină, sunteți în mâini bune. Acest supliment este superb. Acesta conține o formulă care este responsabilă pentru îmbunătățirea fluxului sanguin și pentru creșterea nivelului de oxigen din organism. Niacin Max este cunoscut pentru a vă stimula rezistența, astfel încât să puteți atinge performanța de vârf ca atlet. Este bine cunoscut faptul că vă absoarbeți rapid în sânge și livrați ingredientele pentru a realiza rezultate pozitive. Oferă elemente nutritive esențiale organismului dvs., care sunt responsabile pentru stimularea creșterii mușchilor. Vă ajută să vă îmbunătățiți performanțele atletice, să vă construiți organismul dorit și vă ajută să atingeți obiectivele de fitness într-o perioadă scurtă de timp. Este folosit pentru a ajuta la arderea grăsimilor depozitate pentru a obține o figură mai subțire. De unde să cumpărați Niacin Max? Singura sursă legială a suplimentului în prezent este site-ul oficial. În timp ce puteți găsi mulți alți furnizori online care pretind că oferă Niacin Max, nu vă gândiți nici măcar la comanda de la ei. Cel mai probabil, acestea oferă produse false sau inferioare. Pentru a vă asigura că achiziționați produsul real, trebuie să vă ocupați numai de site-ul produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>