Marile beneficii ale niacinei pentru creșterea musculară

În acest articol, am subliniat beneficiile niacinei pentru creșterea musculară și am descris cum funcționează. Niacin, cunoscut sub numele de vitamina B3, este un compus organic care se găsește în alimente precum fasole, ouă, lapte, carne, drojdie, legume verzi și cereale. Acest tip de vitamina B3 vine, de asemenea, ca suplimente alimentare. Este o vitamină și un nutrient esențial pe care studiile le-au găsit eficiente în îmbunătățirea profilurilor de lipide și colesterol. Celelalte forme de vitamina B3 sunt nicotinamida și hexanicotinatul de inozitol, de asemenea compuși organici cu aceleași efecte vitaminice ca niacina. Toate formele de vitamina B3 joacă un rol important în susținerea ADN-ului sănătos. Cu toate acestea, numai niacin are capacitatea de a modifica parametrii de colesterol.

Niacin pentru creșterea musculară

Unul dintre cele mai ascunse secrete este beneficiile niacinei pentru cresterea musculara si pentru culturism. Este benefic pentru rezultate pe termen scurt și lung. Niacin susține creșterea musculară și vă oferă mai multe pompe. De aceea atât de mulți culturisti și modele de fitness consumă acest nutrient înainte de a împușca fotografii. De asemenea, poate promova metabolismul glucozei, poate crește colesterolul bun (în timp ce vă limitează colesterolul rău) și susținerea producției sănătoase de hormoni. Niacinul se găsește ușor în alimente, cum ar fi bananele, ouăle, semințele, carnea și peștele. Puteți obține, de asemenea, de la suplimente.

Niacina pentru creșterea musculară: cum funcționează?

Suplimentele de niacin sunt adesea folosite pentru a reduce colesterolul, grație capacității sale de a suprima dezintegrarea grăsimilor, prevenind astfel intrarea în sânge a acizilor grași. Cu toate acestea, se constată că niacina stimulează hormonul de creștere uman. Hormonul de creștere este important pentru toată lumea, dar mai ales pentru atleți și culturisti, deoarece stimulează generarea de celule în mușchi, oase și organe vitale, permițând mușchilor să crească, precum și reabilitarea țesuturilor rănite. Glandele pituitare produc hormoni de creștere, dar acest lucru scade odată cu îmbătrânirea, motiv pentru care ar trebui să luăm supliment de niacină.

Beneficiile pe termen scurt și lung ale niacinei pentru creșterea musculară

  • Beneficiile pe termen scurt.

Principalele motive pentru care multi culturisti folosesc niacina pe termen scurt este faptul ca creste vascularitatea. Consumul de supliment de niacină ca parte a pregătirii pre-concursului sau chiar înainte de o fotografie este o situație destul de comună. Competițiile sunt de obicei foarte strânse, iar vascularitatea vizibilă puternică poate însemna diferența dintre primul și al doilea loc. Fiți avertizat, acest lucru poate necesita puțină experiență la prima dată când luați niacină pentru creșterea musculară.

  • Beneficii pe termen lung.

Hormonul uman de creștere este unul dintre cele mai puternice produse chimice pe care le produce organismul. Formată în glanda hipofizară, unele dintre multele sale funcții includ: să rămână tânără, să distrugeți grăsimea și, cel mai important, să construiți mușchi. Creșterea hormonului uman este adesea produsă atunci când faceți exerciții compuse grele cum ar fi ascensoarele și squaturile. Dar consumul obișnuit de niacin poate ajuta producția de hormoni de creștere umană destul de considerabil. Luarea niacinei înainte de a vă culca pe stomacul gol produce cele mai bune rezultate.

Cuvintele de avertizare

În timp ce există culturisti care iau în mod regulat doze mari de niacină, există unele dovezi care sugerează că utilizarea prelungită în acest mod ar putea provoca leziuni hepatice. Este întotdeauna mai bine să vorbești cu un medic sau nutriționist despre reglementarea utilizării niacinei. De asemenea, este foarte important să consumați suplimentul potrivit, deoarece nu toate suplimentele de niacin sunt aceleași sau vor oferi aceleași beneficii. Dacă sunteți în căutarea unui supliment puternic, dar sigur, niacin, Niacin Max este cea mai bună opțiune. Niacin Max este popular în rândul persoanelor atletice, deoarece este atât de eficient pentru a oferi organismului energie. Nu numai că vă oferă o energie mai lungă și mai bună, dar vă poate ajuta să vă construiți mușchii și să accelerați orice timp de recuperare. Creșterea hormonului uman poate fi crescută cu Niacin Max cu până la 600%. Acest lucru înseamnă că ajută la accelerarea recuperării musculare, arderea grăsimilor și ajutarea mușchilor să se reconstruiască și să crească. În esență, vă ajută să atingeți forma ideală de fitness fizic. Niacin Max este un mod natural și sigur de creștere a numărului de celule roșii. Este un antioxidant natural care va ajuta, de asemenea, să se apere împotriva deteriorării celulelor induse de efort, ajutând la maximizarea capacității de transport a oxigenului din sânge. Niacin Max conține 75 mg de niacin pur în sânge. Este eliberat foarte repede de banda subțire, care se dizolvă aproape instantaneu. Luați 1 bandă dimineața, zilnic pe stomacul gol. Dacă intenționați să mâncați, așteptați aproximativ zece minute între luarea benzii și mâncarea. Pentru a obține și mai multe beneficii ale niacinei pentru creșterea musculară, luați în considerare luarea unei a doua fâșii de Niacin Max cu 3-4 ore înainte de culcare și faceți pregătirea de cel puțin cinci ori pe săptămână. Niacin Max funcționează atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru a obține cele mai bune oferte și produsul real, cumpăra Niacin Max de pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>