Marea importanță a colagenului pentru piele

Colagenul este cea mai abundentă proteină din piele, constituind 75% până la 80% din piele. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre importanța colagenului pentru piele. Colagenul constituie o mare parte a pielii, părului și unghiilor noastre, așa că nu este de mirare că cuvântul „colagen” este mare în lumea frumuseții. Colagenul este un polipeptid, care conține un amestec de aminoacizi precum prolină și glicină, care sunt prezente în toate țesuturile conjunctive, cartilajele, oasele și pielea.

Colagen pentru piele

Pielea ta are nevoie de colagen, dar de fapt o faci singură. Din păcate, corpul tău produce mai puțin colagen pe măsură ce îmbătrânești, ceea ce duce la linii fine și la riduri. În acest moment au existat numeroase studii științifice riguroase privind suplimentul de colagen. Juriul a descoperit un fapt despre marile beneficii ale colagenului pentru piele. Dintre datele disponibile, un studiu placebo dublu-orb a descoperit că femeile care au luat suplimente de colagen în mod regulat timp de opt săptămâni au înregistrat o reducere a ridurilor cu 20%.

Beneficiul colagenului pentru piele

Colagenul este unul dintre acele lucruri rare care într-adevăr te pot ajuta să îmbătrânești înapoi. Constituie aproape 80 la sută din pielea ta, care se găsește în stratul mijlociu numit derm. Colagenul lucrează împreună cu o altă proteină numită elastină pentru a întări pielea și a o ajuta să se înapoieze în loc atunci când este întinsă. Producția de colagen începe să încetinească pe măsură ce îmbătrânești. După vârsta de 25 de ani, descompun mai mult colagen decât faceți, de aceea veți începe să vedeți linii fine și riduri. Și de acolo, începeți să pierdeți aproximativ un procent din colagen. La un microscop vedeți fragmentarea rețelei de colagen din derm – acesta este semnul caracteristic al îmbătrânirii pielii. Acestea mestecă colagenul și țesutul elastic și, în consecință, poate provoca o apăsare și unele daune legate de vârstă. Vestea bună este că vă puteți ajuta corpul să creeze mai mult colagen pentru piele, luând un supliment de colagen.

Cel mai bun supliment de colagen

Pure Collagen este cel mai bun supliment pe care trebuie să îl iei pentru creșterea nivelului de colagen din straturile tale profunde de piele. Pure Collagen este singurul supliment de colagen de pe piață care este susținut de cercetări științifice dovedite bazate pe participanți umani, folosind metodologie dublu orb. Acest produs se bazează pe o formulă înregistrată și protejată care implică un proces de producție strict și specific. Capsulele Pure Collagen conțin Verisol®, o formulare de colagen de tip I hidrolizat și de tip III. Procesul de hidroliză rupe colagenul în peptide mai mici ceea ce crește biodisponibilitatea acestora. Prin stimularea producției proprii a colagenului, Verisol® funcționează la un nivel mai profund. Afectează sistemic metabolismul colagenului în derm, mai degrabă decât să ajungă la straturile exterioare ale pielii, precum cremele și produsele de actualitate. Deoarece este consumat oral, influențează metabolismul colagenului pielii direct din interior, crescând elasticitatea pielii și contribuind la combaterea formării ridurilor și a liniilor fine. Iată lista unor beneficii Pure Collagen pentru piele:

  • Reducerea adâncimii ridurilor.
  • Reducerea ridurilor de volum.
  • Îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Îmbunătățirea aspectului celulitei.
  • Îmbunătățirea vindecării rănilor pielii.
  • Îmbunătățirea creșterii și a calității unghiilor.

Pure Collagen este complet sigur de luat, deoarece este fabricat doar cu hidrolizat de colagen pur studiat clinic. Nu conține arome, umpluturi sau lianți și este suplimentar lipsit de gluten, lactoză și lactate. Faceți clic mai jos pentru a afla mai multe despre Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>