Mâncare comună pentru sănătate: cel mai bun aliment pentru sănătatea comună

Mâncarea comună pentru sănătate este alimentul care vă ajută să vă consolidați oasele, astfel încât să puteți trăi și să vă deplasați într-un mod care vă face mai fericit. Dacă suferiți de disconfort articular la genunchi, încheieturi sau alte părți ale corpului, nu sunteți în niciun caz singuri. Mulți oameni s-au confruntat cu disconfortul articulațiilor și este atât de răspândit în parte, deoarece poate fi cauzat de o gamă atât de largă de factori. De la utilizarea repetitivă a unei articulații la disfuncții ereditare, care sunt o mulțime de moduri în care oamenii se găsesc în disconfort. Vestea bună despre disconfortul articular este că mulți oameni au descoperit o atenuare naturală pur și simplu consumând alimente de sănătate în comun, care au proprietăți antiinflamatorii naturale și sunt bogate în acizi grași Omega-3.

Importanța alimentelor comune pentru sănătate

Viața este despre toate lucrurile mici, iar lucrurile mici sunt toate posibile datorită articulațiilor noastre. Gândiți-vă: grădinăritul, gătitul și tot ceea ce se află între ele depinde de mișcarea oaselor. Chiar și cele mai bune amintiri – cum ar fi să-ți lovești nepoții cu îmbrățișări – necesită îmbinări sănătoase. Cu toate acestea, la fel ca pielea și părul, articulațiile se schimbă odată cu vârsta. Există un motiv pentru care riscul pentru artrită sau inflamația articulațiilor crește în timp. Aceasta afectează peste 54 de milioane de adulți din Statele Unite, preluând rolul principal ca principală cauză a dizabilității. Asta înseamnă că toată speranța este pierdută? Cu siguranta nu. Cu o hrană potrivită pentru sănătatea articulațiilor, vă puteți ajuta articulațiile să prospere.

Cel mai bun aliment de sănătate comun

Împiedicați să lăsați o dietă nesănătoasă, boli, vătămări sau vârsta dvs. să vă îndepărtați sănătatea articulației, oferindu-le acestor alimente comune pentru sănătate

 • Pești grași: sunt încărcați cu acizi grași omega-3 plini de inflamație, ceea ce sugerează studiile care pot ajuta la ameliorarea simptomelor artrozei.
 • Laptele cu conținut scăzut de grăsimi: Un studiu a descoperit că cu cât bea mai puține grăsimi sau fără grăsimi femeile beau, cu atât progresia lor este mai lentă.
 • Suc de cireș: consumul a două căni de suc de cireșă tartă a redus zilnic inflamația în organism, ajutând la ușurarea simptomelor de artroză, potrivit unui studiu științific.
 • Ulei de măsline virgin: conține un compus care ajută la scăderea nivelului de enzime inflamatorii din organism.
 • Vin: Oamenii care beau între patru și șase pahare pe săptămână aveau mai puține probabilități de osteoartrită la genunchi, potrivit unui studiu recent. O teorie creditează antioxidanții vinului.

Alimente de evitat

Menținerea sănătății articulare nu se referă numai la consumul de alimente de sănătate în comun, ci și la evitarea anumitor alimente care au proprietăți inflamatorii. Alimentele cu proprietăți inflamatorii pot provoca simptome de disconfort articular. Deci, dacă întâmpinați un disconfort articular sau riscați să apară, luați în considerare evitarea acestor tipuri de alimente:

 • Carnea roșie: Prea multă proteină (în special proteine ​​animale mai acide) este de fapt rău pentru tine și poate face daune articulațiilor.
 • Cofeina: acest ingredient stimulant te deshidratează și trage minerale din organism, inclusiv calciu care este important pentru sănătatea oaselor.
 • Berea: cu cât beți mai mult, cu atât sunt mai mari șansele de artroză la genunchi sau șold. Ar putea fi presiunea suplimentară asupra articulațiilor din temutul „burtă de bere”.
 • Grăsimi trans: Aceste grăsimi vegetale procesate sunt mult mai dăunătoare decât grăsimile saturate. Ele provoacă creștere în greutate și inflamație și poartă radicali liberi care dăunează structurilor celulare și ADN-ului.
 • Alimente procesate: în general, alimentele procesate sunt pline de sodiu, zahăr, grăsimi trans și radicali liberi care afectează celulele. De asemenea, conțin substanțe chimice precum ftalați, bisfenol A și sintetice legate de cancere, creșterea în greutate excesivă, modificări de comportament și multe alte boli.

Dar suplimentul?

Mâncarea reală pentru sănătate comună este întotdeauna cel mai bun pariu. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un impuls suplimentar, vă recomandăm să luați Projoint Plus. Projoint Plus este un supliment de sănătate și suport comun. Vine cu toate ingredientele naturale care asigură o mai bună sănătate a articulațiilor. Ingredientele includ:

 • sulfat de condroitină.
 • Turmeric.
 • Bromelain.
 • metionina.
 • Extract de Boswellia.
 • sulfat de glucozamină.
 • Quercetinul.

Projoint Plus vine în capsule absorbante. Acest lucru este pentru a vă asigura că reacționează și merge la treaba rapid. Suplimentul funcționează asupra durerii articulare care este ca urmare a rănilor și chiar a îmbătrânirii. Dacă aveți dureri la nivelul articulațiilor din orice alt motiv, Projoint Plus funcționează și la nivelul articulațiilor. Dacă doriți să cumpărați acest produs, accesați site-ul oficial pentru a efectua o comandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>