Lucruri pe care ar trebui să le știi despre nopal și colesterol

Nopal și colesterolul au o interacțiune unică pe care niciodată nu o puteți imagina. Trebuie să știți că nopalul are un efect benefic asupra nivelurilor de colesterol. De asemenea, trece prin numele de cactus pere de pere, nopal a fost legat de scăderea nivelului de colesterol din organism cu conținutul său de fibre și pectină. Într-un studiu din 2007, cercetătorii francezi au testat impactul frunzei de cactus deshidratat asupra a 68 de pacienți care sufereau de sindrom metabolic. După patru săptămâni, nivelul LDL sau “colesterolul rău” și nivelul trigliceridelor au scăzut, în timp ce HDL “colesterol bun” a crescut. De asemenea, sa constatat că planta reduce riscurile asociate cu probleme cardiace.

Studiu despre nopal și colesterol

În timp ce mexicanii se bucurau de cactusul nopal timp de secole, legumele au tendința de a deveni super-alimente în cadrul comunității de sănătate naturală și de hrană brută din Statele Unite. Acest lucru se poate datora cercetării medicale din ultimul deceniu, care a confirmat faptul că Nopales are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol LDL. Un studiu medical din 2003 a demonstrat că zece pacienți cu niveluri ridicate ale colesterolului din sânge au primit consiliere dietetică timp de 6 săptămâni, apoi au cerut să mănânce cactus de pere pentru o perioadă de 6 săptămâni. Oamenii de stiinta au gasit corelatia dintre nopal si colesterol, deoarece ficatul acestor pacienti au fost in masura sa se ocupe de reglementarea colesterolului LDL in mod semnificativ mai bine prin consumul de cactus pere.

Interacțiunea dintre nopal și colesterol

Colesterolul este o substanță vitală, dar nivelurile excesive de colesterol sunt periculoase. Nopal reglează nu numai glicemia, are un efect benefic asupra nivelului de colesterol. Colesterolul este important pentru organism, este necesar să se construiască pereții celulari și este, de asemenea, un bloc de construcție pentru unii hormoni. Colesterolul poate avea un efect nociv în plus față de proprietățile sale utile. Creșterea nivelului de colesterol poate duce la calcificarea vaselor (arterioscleroza) și ulterior la atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale. Cu toate acestea, colesterolul nu este același cu colesterolul: în limbajul obișnuit, colesterolul HDL “bun” se distinge de colesterolul “prost” LDL. O dietă echilibrată este importantă pentru a reduce în mod natural nivelul de colesterol. Datorită ingredientelor sale active valoroase, nopal este potrivit pentru susținerea unei diete consistente cu colesterol:

  • Procentul ridicat de pectină este deosebit de valoros în lupta împotriva colesterolului.
  • Aminoacizii și fibrele din cactusul nopal împiedică conversia excesului de zahăr din sânge în grăsime, ceea ce are un efect pozitiv asupra nivelului total de trigliceride și a nivelului de “colesterol” LDL “rău”.

Cactus de pere de para pentru administrarea colesterolului

Cactusul de pere este unic printre alte plante, și chiar și printre alte cactuși. Foarte puține plante din regatul botanic sunt o legume, fructe și flori toate într-una. Forța motrice din spatele utilizării și popularității părului este capacitatea sa de a funcționa atât ca hrană, cât și ca medicament. Așa se corelează nopalul și colesterolul. O doză zilnică de 5 până la 9 grame pe zi de pectină de fructe de pere pare poate fi eficientă în prevenirea sau inversarea unei afecțiuni hipocolesterolemice, deși unele studii au arătat că dozele mai mici de 2,50 g de pectină de perle au demonstrat eficacitate. În funcție de preferințele dvs., puteți servi nopal în vrac, siropuri, jeleuri, suc sau sos. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care este legată managementul nopal și al colesterolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>