Legătura dintre niacină și depresie

Niacina și depresia sunt interconectate. Dacă vă confruntați cu depresie, există posibilitatea ca dumneavoastră să aveți deficit de niacină. Nu aveți consecine suficiente pentru fiecare zi poate provoca multe consecințe psihice. Cel mai frecvent efect secundar al deficitului de niacină este depresia.

Ce este Niacin?

Niacinul este vitamina B3, una dintre vitaminele complexe B solubile în apă. Una dintre proprietățile unice ale niacinei este capacitatea sa de a vă ajuta să vă relaxați în mod natural și să dormiți mai repede pe timp de noapte. Și este bine stabilit că niacina ajută la reducerea nivelului de colesterol dăunător în sânge. Niacinul este cel mai bun colesterol pentru lipoproteinele cu densitate mare și scade raportul dintre colesterolul total și colesterolul cu densitate ridicată. O altă caracteristică a niacinei este capacitatea sa de a reduce foarte mult anxietatea și depresia. Legătura dintre niacină și depresie este subiectul nostru aici.

Niacina și depresia: de ce sunt legate?

Două dintre cele mai comune substanțe chimice cerebrale implicate în depresie sunt dopamina și serotonina. Aceste substanțe chimice, numite neurotransmițători, reglează starea de spirit. Deficitul serotoninei poate duce la depresie. De aceea, antidepresivii cunoscuți ca inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei sunt atât de eficienți în tratarea depresiei. Serotonina este un aminoacid numit triptofan. Niacinul face parte din procesul metabolizării formării serotoninei din triptofan. Prin urmare, puteți influența direct starea de spirit, afectând producția de serotonină.

Niacina și depresia: poate niacinul trata depresia?

Da, consumul de alimente niacin și / sau suplimentarea cu niacină în fiecare zi poate trata depresia. Ceea ce separă niacina de alte vitamine este ceea ce îi ajută pe oameni să ajungă rapid la somn noaptea. Aceasta este o semnificație uriașă, deoarece insomnia este o cauză principală de depresie. Și, depresia este principala cauză a insomniei. Doar să dormi poate avea o mare diferență. Niacina scade, de asemenea, colesterolul. Niacinul crește colesterolul și scade raportul bun / rău colesterol. Acest lucru este foarte important deoarece există o legătură naturală între colesterol și depresie. Niacinul, totuși, ajută la rezolvarea depresiei în anumite moduri.

Ce formă de niacină ar trebui să luați?

Există două forme principale de niacină pe care le puteți consuma: niacin și niacinamidă. Este recomandat de majoritatea autorităților să luați Niacin, formularul de înroșire. Deci, care este diferența?

  • Niacina – este forma de spumare a niacinei. După ce ați luat acest lucru, veți avea o senzație arzătoare de arsură pe piele, care arată ca un pic ca arsurile solare. Unii nu-i plac asta. Aceasta este forma pe care majoritatea profesioniștilor din domeniul medical le recomandă.
  • Niacinamidă – aceasta nu vă face să vă spălați. Cea mai mare parte din acest lucru este că este eficient în tratarea depresiei.

Care este cel mai bun supliment de niacina de luat?

Oamenii iau suplimente din diverse motive și forme diverse tradiționale – lichide, pulberi sau forme. Oricare ar fi motivul pentru administrarea suplimentelor și a formelor menționate, trebuie să treacă prin întregul tract gastrointestinal înainte de a fi absorbit în sânge. Nu există altă modalitate de a furniza ingrediente active supli mentare celulelor sanguine, ci prin sistemul digestiv. Niacin Max este cel mai bun supliment de droguri pe care trebuie să-l luați, deoarece oferă pură, direct-la-sânge în câteva secunde de la aport. Acest lucru se datorează faptului că suplimentul complet ocolește sistemul digestiv. Niacin Max vine sub forma unei benzi subțiri care se topește rapid atunci când sunt plasate sub limbă. Astfel, conținutul său de conținut este transmis prin țesutul mucoasei care îi permite să fie absorbită rapid în sânge. Începe să funcționeze aproape imediat. Pentru că nu trece prin tractul digestiv, stomac supărat. Aceasta ar putea fi o problemă cu pastile și pulberi, dacă nu ați ingerat nimic încă înainte de ingestie. Ingredientul activ în Niacin Max este vitamina B3, care se numește acid nicotinic sau niacinamidă. Niacin Max conține mai puțin niacină decât alte suplimente, dar este de 45 de ori mai eficace decât o pilulă de 100 mg. Dacă aveți probleme cu niacinul și depresia, Niacin Max este ceea ce aveți cu adevărat nevoie! Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>