Legătura dintre eczeme și stres

Dacă ați suspectat întotdeauna că eczema și stresul au o legătură, pregătiți-vă să vă simțiți puțin validată. Poate că ți-ai dat seama cel mai mult de eczemă, când responsabilitățile tale sunt spiralate din control. Poate că se simte ca un cos nou apărut în fiecare zi când viața ta personală este în rușine. Senzația că stresul afectează cu adevărat pielea – și invers. Aici, vom discuta legătura dintre eczeme și stres, plus ce puteți face în legătură cu aceasta.

Eczeme și stres

Legătura dintre eczemă și stres este foarte complexă. Adevărul nefericit este că stresul vă poate supăra pielea în mai multe moduri. Atunci când trăim stres, organismul provoacă un “răspuns de zbor sau luptă”, de asemenea cunoscut sub numele de “răspunsul la stres”. O parte din acest răspuns este creșterea cortizolului – un “hormon de stres” – care circulă în organism. Cortizolul este un regulator al sistemului imunitar și, în cele din urmă, provoacă un dezechilibru în diferitele tipuri de răspunsuri imunitare ale organismului, având ca rezultat creșterea numărului de molecule de semnalizare celulare care promovează inflamația. Dezechilibrul sistemului imunitar provoacă reacții alergice. Organismul, de asemenea, experiențe diferite alte modificări fiziologice care afectează pielea. De exemplu, producția de celule mastocite crește – aceste celule albe degajă histamină, un compus care provoacă mâncărime. Stresul determină, de asemenea, dilatarea vaselor de sânge, ceea ce duce la o eliberare ulterioară în histamină. În plus, nervii senzorici eliberează molecule care pot întrerupe funcțiile normale ale stratului exterior al pielii. Aceste și alte reacții lucrează concertat în timpul evenimentelor stresante și conduc la simptomele eczemelor.

Sfaturi pentru a face față eczemelor și stresului

Persoanele care suferă de eczemă pot descoperi că episoadele lor încep sau se intensifică cu o creștere a nivelului de stres. Pielea se poate simți mai amețitoare și este mai probabil să vă zgâriați când vă simțiți presați. Iată câteva sfaturi pentru a face față eczemelor și stresului.

  • Ajungeți suficient de somn: O odihnă de noapte bună vă poate reduce stresul. Dar știm că nu este întotdeauna ușor să dormi când pielea este mâncărimea. Puteți încerca să luați un antihistaminic înainte de culcare. Acest tip de medicament poate ușura mâncărimi și vă poate face somnolență.
  • Învață să te relaxezi: de la respirație profundă până la yoga și imagistică ghidat, există multe modalități de a se relaxa. Ceea ce funcționează pentru dvs. poate fi diferit de ceea ce îi ajută pe ceilalți să se relaxeze. Deci, explorați opțiunile.
  • Obțineți unele exerciții: Este unul dintre cei mai buni stresatori. Indiferent dacă vă place să mergeți, să înotați sau să jucați tenis, exercițiile fizice vă pot face să vă simțiți mai bine. Dar dacă transpirația este un declanșator al eczemei, luați un duș răcoros sau călduț curând după antrenament pentru ao spăla.
  • Vorbiți despre aceasta: dacă stresul dvs. provine din probleme mai profunde cu căsnicia, familia sau locul de muncă, puteți să vă întâlniți cu un consilier sau un terapeut. Uneori, doar vorbind despre problemele cu cineva poate ajuta.
  • Faceți ceva ce vă place: Fie că jucați sport, citiți o carte sau mergeți la biserică, faceți ceva ce vă place, vă poate lua mintea de pe stres și vă va face să vă simțiți bine.

Utilizați crema de eczemă

Dacă nu vă puteți controla eczema și stresul, utilizați cea mai bună cremă de eczemă. Și vă recomandăm Revitol Eczema Cream deoarece poate fi folosit pentru oricine din familia ta. Revitol Eczema Cream conține ingrediente naturale sigure, astfel încât să poată fi folosit pentru tine, copii, chiar și pentru bebelușul tău. Această cremă este dezvoltată de dermatologi de conducere pentru ameliorarea durerii și a mâncării asociate eczemelor și oferind o protecție eficientă pentru piele! Poate restabili pielea mai sănătoasă în doar 3 zile! Revitol Eczema Cream ingrediente includ:

  • Făină de ovăz coloidal: Această soluție pentru toate tipurile de eczeme acoperă pielea și hidratează, înmoaie, protejează și liniștește toate în același timp.
  • Extract de mușețel: cu toții știm ce ceai de musetel poate face pentru a ne liniștea emoțional. Dar, ca o soluție topică, poate reduce și umflarea, inflamația, înroșirea și iritarea!
  • Sucul de Aloe vera: Proprietățile vindecătoare ale Aloe vera funcționează rapid pentru a ușura mâncărimea și degresarea.

Această cremă eczemă remarcabilă și rapidă este disponibilă online. Puteți să o achiziționați direct de pe site-ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>