Legătura dintre boabele goji și fertilitate

Știți legătura dintre boabele goji și fertilitate? Ei bine, dacă încercați să rămâneți însărcinată, trebuie să includeți goji fructe în dieta dumneavoastră. Conform unui studiu științific privind dieta și fertilitatea, spre deosebire de alți factori pe care nu îi puteți controla – cum ar fi vârsta și genetica – consumarea anumitor alimente și evitarea altora este ceva ce vă puteți ajuta să vă îmbunătățiți fertilitatea. Mâncarea, ca și cum ați fi deja gravidă, vă poate ajuta să vă pregătiți corpul pentru concepție. Prin includerea fructelor goji în dieta dvs., vă puteți bucura delicios de drumul spre o sarcină fericită și sănătoasă.

Goji fructe și fructe

Conform tradiției chinezești, boabele goji și fertilitatea sunt legate. Boabe ajuta sistemul reproducerii și ameliorarea fertilității atât la bărbați, cât și la femei. Aportul regulat al acestui fruct poate spori calitatea și cantitatea de spermă. La femele, în timp ce se tratează insuficiența ovariană prematură și incapacitatea de a ovula în mod normal, boabele goji joacă un rol vital și pot face parte din suplimentele alimentare pe parcursul cursului. Este interesant de știut că medicii tradiționali chinezi utilizau medicamente pentru a prescrie aportul de fructe de padure goji ca parte a suplimentelor dietetice zilnice pentru femele cu probleme de fertilitate. Asta a fost pentru a restabili dezechilibrul hormonal. Chinezii cred, de asemenea, că boabele Goji ajută la protejarea țesuturilor testiculare împotriva daunelor cauzate din diferite motive. Combinația de fructe de padure goji și tratamentul fertilității are o istorie îndelungată în China. Iată o listă a ceea ce pot face goji fructele pentru a susține fertilitatea:

 • Ridicați starea de spirit și libidoul.
 • Îmbunătățirea calității ouălor de sex feminin.
 • Creșterea numărului de spermatozoizi și a vitalității spermatozoizilor.
 • Creșteți fluxul sanguin.
 • Implantarea embrionului de ajutor prin îngroșarea căptușelii uterine.
 • Consolidați sistemul imunitar cu antioxidanți.
 • Promovarea unei creșteri de celule noi sănătoase.
 • Protejați ficatul.
 • Creșteți nivelul de energie, chiar și în momente de stres și oboseală.

Goji este într-adevăr delicios

Dacă nu ați mâncat niciodată goji proaspete sau ca o boabe uscate, vă lipsesc pe una din multele plăceri ale vieții. Oamenii chinezi iubesc fructele goji și le pot mânca zilnic! Ele pot fi adăugate la supe, fulgi de ovăz, terci, smântână, brioșe, pâine și orez. Acestea sunt excelente sucuri, deși este posibil să trebuiască să cumpărați un suc premade separat, deoarece acestea cresc numai în cantități limitate în Statele Unite. Acestea sunt un supliment nutritiv, delicios și un frumos plus la orice masă! Goji extract de fructe de padure este acum chiar disponibile ca suplimente pe care le puteți cumpăra în magazin de plante. Luând suplimentele este o alegere ușoară și practică pentru a vă bucura de beneficiile pentru sănătate ale fructelor goji, în special pentru fertilitate.

Înainte de a combina fructele goji și tratamentul fertilității

Întotdeauna discutați cu medicul înainte de a începe să luați fructe de pădure goji deoarece acestea pot interacționa cu medicamentele pe care le luați în prezent. Vă sugerăm să nu adăugați fructe de pădure goji la dieta dvs. atunci când aveți următoarele condiții:

 • Nivel scăzut de zahăr din sânge.
 • Utilizarea diluantilor de sange, cum ar fi warfarina.
 • Având o tensiune arterială mică sau ridicată.
 • Alergie la fructe de padure.

Concluzie

În medicina tradițională chineză, boabele de goji sunt folosite pentru a influența sângele și yinul. În clinica de fertilitate, boabele sunt folosite pentru femeile care nu produc suficient sânge menstrual pentru a-și linia uterul. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pentru femeile care nu sunt ovulative. De asemenea, pentru infertilitatea masculină, boabele Goji ajută la îmbunătățirea calității spermei. Dacă sunteți interesat să încercați combinația de fructe de padure goji și tratamentul fertilității, puteți începe prin a face clic pe bannerul de mai jos pentru a obține îndrumări suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>