Legătura cu alergia la eczeme

Oamenii de știință studiază în continuare legătura cu alergia la eczeme. Dar înțelegerea link-ului vă poate ajuta să gestionați boala. De ce oamenii primesc eczeme și alergii? Legătura cu alergia la eczemă începe cu o problemă a pielii datorită unei barieră a pielii defectuoasă, care permite alergiilor să intre în organism și să provoace o dereglare a sistemului imunitar? Sau începe cu un sistem imunitar alergic, care duce la inflamație și face ca bariera pielii să fie defectă, provocând eczemă într-un ciclu vicios? Aceste întrebări au determinat o dezbatere cu pui sau ouă. Dar să încercăm să explorăm aici și să găsim o claritate.

Eczema-alergie: definiția

  • Eczeme.

Cuvântul eczema este folosit pentru a descrie o serie de afecțiuni cronice ale pielii. Dermatita atopica este cel mai frecvent tip de eczeme, mai ales la copii si copii mici. În Canada, aproximativ 10% dintre sugari și copii au dermatită atopică sub formă de eczeme. Eczema este o afecțiune cronică care provoacă zone roșii, mâncărime pe piele. Uneori mâncărimea este foarte severă. Atunci când pielea este zgâriată, se poate rupe, se scurge și apoi se scutură. Simptomele eczemei ​​pot veni și pleca. Bebelușii cu eczeme au adesea pe obraji, pe frunte și pe scalp. Copiii mai în vârstă au adesea pe mâini, încheieturi, glezne, picioare și în interiorul coapselor coatelor și genunchilor.

  • Alergie.

Alergia este rezultatul unui răspuns imun anormal, în special al unei proteine ​​alimentare. Proteinele alimentare care pot provoca o reacție alergică se numesc alergeni alimentari. Persoanele cu alergie la alimente vor avea o reacție alergică de fiecare dată când mănâncă alimentele la care sunt alergice. Gestionarea unei alergii alimentare implică evitarea alimentelor care cauzează reacția alergică. Dacă bănuiți că reacționați la un produs alimentar, nu mai consumați mâncarea. Dacă sunteți îngrijorat de nutriția dvs., discutați cu un dietetician înregistrat.

Legătura de alergie la eczeme

Majoritatea tipurilor de eczeme nu sunt alergii. Dar boala se poate aprinde când vă aflați în jurul unor lucruri care provoacă o reacție alergică. Sistemul imunitar al corpului dumneavoastră suprareacționează asupra substanțelor, numite alergeni, care de obicei nu sunt dăunătoare. S-ar putea să apară urticarie, mâncărime, umflături, strănut și nas curbat. Alergenii nu se limitează la anumite alimente, ci pot include și:

  • Acarienii.
  • polen.
  • Pericolul de animale.

Copiii cu eczeme sunt mai predispuși la alergii alimentare, cum ar fi ouă, nuci sau lapte. Adesea, simptomele eczemelor sunt mai grave pentru copii, dar nu pentru adulți.

perspectivă

Deși eczema și alergia sunt condiții separate, însă alergia la eczeme este legată. Alimentele alergice pot provoca eczeme, iar eczema poate crește șansa de a dezvolta o alergie alimentară. Pentru a controla alergia, nu există alt mod decât să vă schimbați stilul de viață, în special dieta zilnică. Unii alergisti recomanda adoptarea unei diete antiinflamatoare. Dieta antiinflamatoare subliniază alimentele care au proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi alimente bogate în acizi grași omega-3. Consumarea alimentelor bogate în probiotice, cum ar fi iaurt, miso și kefir, este, de asemenea, recomandată. Și alimentele pe care nu le puteți evita includ ouă, lapte, grâu și arahide. Aceste alimente au fost asociate puternic cu eczemele. Între timp, pentru tratarea eczemelor, vă sugerăm să utilizați Revitol Eczema Cream. Dezvoltat cu dermatologi de top, această cremă este dovedită clinic ca fiind o modalitate eficientă de a ameliora și hidrata pielea iritată. Revitol Eczema Cream este testat dermatologic și este un mod natural de tratare a eczemelor. Această cremă conține fulgi de ovăz coloidal, care este extrem de benefică pentru piele. Fructul de ovăz coloidal se referă la ovăz fin mărunțit care este amestecat cu un alt lichid, cum ar fi apa. Revitol Eczema Cream conține, de asemenea, ceramide pentru beneficii suplimentare pe piele. Ceramidele sunt molecule lipidice care se găsesc în mod natural pe piele și sunt esențiale pentru menținerea barierei pielii și a funcțiilor protectoare. Această barieră păstrează umezeala foarte necesară pe care o are pielea. Aici este site-ul oficial al Revitol Eczema Cream, astfel încât să puteți începe tratarea eczemelor imediat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>