Køb den anbefalede tidlig sædafgang medicin

Mange mænd kan forsøge at finde den rigtige for tidlig sædafgang medicin. Her er den bedste anbefaling for effektiv resultat.

Mange medikamenter kan forsinke orgasme. Selv om ingen af ​​disse lægemidler specifikt er godkendt af Food and Drug Administration til behandling af for tidlig sædafgang, nogle anvendes til dette formål, herunder antidepressive midler, analgetika og phosphodiesterase-5-hæmmere. Disse medikamenter kan ordineres til enten on-demand eller daglig brug, og kan ordineres alene eller i kombination med andre behandlinger.

Derfor skal du vælge omhyggeligt de bedste medicin. Cremen til sædafgang behandling er det bedste valg for dig. Men hvad er den bedste creme til at vælge? Lad os følge at læse denne artikel, indtil den er færdig og opdage den rigtige creme til bedste behandling.

For tidlig sædafgang

Hver meningsmåling siden Krimkrigen har vist, at en af ​​kvindelige vigtigste klager er, at mænd ejakulere for tidligt. Eksperter siger, de fleste mennesker opnå orgasme på mindre end tre minutter, mens de fleste kvinder kræver mindst syv minutter. Gør det math, hvis du ikke er varig længe nok, så er du sandsynligvis forlader din kvinde frustreret og utilfreds.

Med de FDA-godkendte Ingredienser i Enlast, kan du hjælpe forlænge tiden før ejakulation og til gengæld hjælpe din kvinde føler sig mere tilfredse og lykkelige.

Aktuel bedøvelsesmidler medicin

Anæstetiske cremer og sprays, der indeholder en bedøvende middel, såsom benzocain, lidocain eller prilocain, anvendes undertiden til at behandle for tidlig sædafgang. Disse produkter anvendes til penis 10 til 15 minutter før sex for at reducere sensation og hjælpe forsinke ejakulation.

En lidocain-prilocain creme til tidlig sædafgang (Emla) er tilgængelig ved recept. Lidocain sprays til tidlig sædafgang er tilgængelige over-the-counter.

Anbefalet tidlig sædafgang creme

Enlast giver nogle fordele i form af seksuel smøring, samt et produkt disse ord af for tidlig sædafgang. Enlast er også hensigtsmæssig, da det let kan anvendes med kondomer, og er ikke klæbrig eller rodet. Faktisk er sandsynligheden for de aktive ingredienser i Enlast faktisk nyder en mands seksuelle præstationer er meget god, da dette produkt påføres direkte på penis.

Hvorfor skulle købe Enlast

Enlast tidlig sædafgang Cream er beriget med benzocain, en Mand Genital desensitiverende godkendt af FDA til at hjælpe i forebyggelsen af ​​for tidlig sædafgang. Dette produkt har vist sig succesfuld i brug til midlertidig mandlige kønsorganer desensibilisering, hjælpe til at bremse udbrud af ejakulation. Det kan bruges til at reducere overfølsomhed i den mandlige forud for samleje og hjælper med at forlænge den tid, indtil ejakulation.

Køb Enlast

For at købe Enlast creme til for tidlig sædafgang, kan du følge linket banner på denne hjemmeside. Banneret link kan hjælpe dig med at besøge den officielle hjemmeside for Enlast hurtigt. Der er det sikker på at få det originale og garanteret produkt. Klik på dette link lige nu på banneret for at købe Enlast.