Kjøp den anbefalte tidlig utløsning medisin

Mange menn kan prøve å finne den rette for tidlig utløsning medisin. Her er den beste anbefalingen for effektivt resultat.

Mange medisiner kan forsinke orgasme. Selv om ingen av disse medikamentene er spesielt godkjent av Food and Drug Administration for å behandle prematur ejakulasjon, noen er benyttet for dette formål, innbefattende antidepressive midler, analgetika, og fosfodiesterase-5-hemmere. Disse medikamentene kan være foreskrevet for enten on-demand eller daglig bruk, og kan være foreskrevet alene eller i kombinasjon med andre behandlinger.

Derfor må du velge nøye de beste medisiner. Kremen for utløsning behandling er det beste valget for deg. Men hva er den beste kremen til å velge? La oss følge leser denne artikkelen før mål og finne riktig krem ​​for beste behandling.

For tidlig utløsning

Hver meningsmåling siden Krimkrigen har vist at en av kvinners viktigste klager er at menn ejakulere for tidlig. Eksperter sier at folk flest nå orgasme på mindre enn tre minutter, mens de fleste kvinner trenger minst sju minutter. Gjøre regnestykket, hvis du ikke varer lenge nok, så er du sannsynligvis forlater kvinnen frustrert og misfornøyd.

Med FDA-godkjente ingredienser i Enlast, kan du bidra til å forlenge tiden før utløsning og i sin tur bidra til kvinnen føler seg mer tilfreds og lykkelig.

Aktuelt anestetika medisiner

Narkose kremer og sprayer som inneholder et bedøvende middel, for eksempel benzokain, lidokain eller prilokain, blir noen ganger brukt for å behandle prematur ejakulasjon. Disse produktene brukes på penis 10 til 15 minutter før sex for å redusere følelsen og hjelpe forsinke utløsning.

En lidokain-prilokain krem ​​for tidlig utløsning (EMLA) er tilgjengelig på resept. Lidokain spray for tidlig utløsning er tilgjengelig over-the-counter.

Anbefales for tidlig utløsning krem

Enlast gir noen fordeler i form av seksuell smøring, samt et produkt disse ordene av prematur ejakulasjon. Enlast er også gunstig fordi det kan brukes enkelt med kondomer, og er ikke klebrig eller rotete. Faktisk, er sannsynligheten for de aktive ingrediensene i Enlast faktisk nyter godt av en manns seksuell ytelse er meget god, da dette produkt påføres direkte på penis.

Hvorfor skal kjøpe Enlast

Enlast tidlig sædavgang Cream er beriket med benzocaine, en mannlige kjønns desensitizer godkjent av FDA for å hjelpe i forebygging av prematur ejakulasjon. Dette produktet har blitt vist vellykket i bruk for midlertidig mannlig genital desensitivisering, bidrar til å forsinke utbruddet av utløsning. Den kan brukes for å redusere overfølsomhet i den mannlige i forkant av samleie, og bidrar til å forlenge tiden før utløsning.

Kjøp Enlast

Å kjøpe Enlast krem ​​for tidlig utløsning, kan du følge den koblede banner på denne nettsiden. Banneret linken kan hjelpe deg å besøke den offisielle nettsiden til Enlast raskt. Der er det sikkert å få den opprinnelige og garantert produkt. Klikk på denne linken akkurat nå på banneret for å kjøpe Enlast.