Keto dietele alimentare: cele mai bune alimente pentru a mânca

Nu esti sigur de alimentele dietetice de ceto? Aici veți găsi o listă cu alimentele pe care trebuie să le consumați pe dieta ceto. Dieta ceto a devenit foarte populară. Această dietă bogată în carbohidrați, bogată în grăsimi este eficientă pentru scăderea în greutate, diabet și epilepsie. Dieta dietetică poate fi de asemenea benefică pentru anumite tipuri de cancer, boala Alzheimer și alte boli. O dieta ceto limitează de obicei carbohidrații la 20-50 grame pe zi. În timp ce acest lucru poate părea provocator, multe alimente nutritive se pot potrivi cu ușurință în acest mod de a mânca. Aici sunt alimente sănătoase dietetice de dietă pentru a mânca.

Alimente sănătoase cu dietă ceto

Totul pe această listă de alimente dietetice ceto este foarte scăzut în carbohidrați și adesea mai mare în grăsimi. În timp ce totuși va trebui să faceți puțină matematică pentru a ține evidența numărului total de carbohidrați în timpul zilei, aceste alimente pot să fie un plus demn de o dietă ceto atunci când sunt consumate în cantități adecvate.

 • Carne.

Carnea neprelucrată este bogată în carbohidrați și cetone, iar carnea organică și hrănitoare cu iarbă poate fi chiar mai sănătoasă. Dar amintiți-vă că cetonul este o dietă bogată în grăsimi, nu proteină mare, deci nu aveți nevoie de cantități mari de carne. O cantitate normală de carne este suficientă.

 • Peste si fructe de mare.

Toate acestea sunt bune, în special peștii grași, cum ar fi somonul. Dacă găsiți un pește sălbatic prins, probabil cel mai bun.

 • Ouă.

Mănâncă-le în orice fel, de exemplu fierte, prăjite în unt, amestecate sau ca omelete, orice doriți. Cumpărarea de ouă organice sau păstăi ar putea fi cea mai sănătoasă opțiune. Dar nu mâncați prea multe ouă, având în vedere colesterolul.

 • Uleiuri.

Uleiul poate fi o sursă excelentă de grăsimi sănătoase – dacă alegeți cele potrivite. Anumite uleiuri, cum ar fi uleiul de măsline și uleiul de cocos, au arătat că reduc tensiunea arterială, ajută la scăderea în greutate și chiar diminuează simptomele bolii Alzheimer.

 • Cultivarea legumelor de deasupra solului.

În timp ce legumele nu sunt deosebit de bogate în grăsimi, multe dintre ele sunt destul de scăzute în carbohidrați, iar orice dietă sănătoasă trebuie să includă aceste vitamine și minerale bogate. Prăjită, aburită sau brută, nu puteți merge prost la legumele cu conținut scăzut de carbohidrați într-un plan de ceto-masă. Cele mai bune legume pentru dieta ceto includ varza, conopida, broccoli, avocado si dovlecei.

 • Nuci.

Dincolo de faptul că sunt bogate în grăsimi sănătoase, cercetările au arătat că persoanele care includ nuci în dieta lor sunt susceptibile de a trăi mai mult decât cei care nu. Tipul potrivit de piuliță poate fi o gustare excelentă, ceto-friendly. Cele mai bune fructe cu coajă lemnoasă pentru ceta dieta includ nuci, nuci de pin, arahide și migdale.

 • Fructe.

Deși planurile de ceto-limită limitează fructele într-o anumită măsură, există o mulțime de fructe cu conținut scăzut de zahăr și, prin urmare, fructe cu conținut scăzut de carbohidrați, care merită incluse pentru a asigura o dietă echilibrată. În special, fructele de pădure au cele mai înalte niveluri de antioxidanți din toate fructele și pot contribui chiar la stabilizarea nivelului zahărului din sânge datorită conținutului ridicat de fibre.

 • lactate cu conținut ridicat de grăsimi.

Untul și smântâna sunt grăsimi bune pentru a include o dietă ceto. Fiecare conține numai cantități de carbohidrați pe porție. Unele studii sugerează că un consum moderat de lactate cu conținut ridicat de grăsimi poate reduce riscul de infarct miocardic și accident vascular cerebral.

Alimentele pe care trebuie să le evitați pe dieta ceto

Faceți mai ușor să rămâneți în cadrul macronutrient al dietei ceto prin eliminarea acestor alimente:

 • Fasole, mazăre și linte.
 • Cereale, cum ar fi orez, paste făinoase și fulgi de ovăz.
 • Produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi.
 • Zaharuri și îndulcitori adăugați.
 • Sucuri și sucuri.
 • Chipsuri de cartofi, covrigei și biscuiți.
 • Majoritatea fructelor, cu excepția fructelor de pădure, a lămâi și a limeselor.
 • Legume amidonice, inclusiv porumb, cartofi și mazăre.
 • Grăsimi trans, cum ar fi margarina sau alte grăsimi hidrogenate.
 • Majoritatea alcoolilor, inclusiv vinul, berea și cocktailurile îndulcite.

Un supliment pentru a ajuta la promovarea unei cetoze naturale

În unele cazuri, consumul de alimente ceto dieta singur nu este suficient pentru a promova cetoza naturala rapid. Dacă vi se întâmplă acest lucru, va trebui să luați KetoDiet – un supliment care conține cele mai bune ingrediente naturale pentru a promova și induce o activitate cetogenică în organism. Încredințat de mii de oameni din întreaga lume, KetoDiet a fost conceput special pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să atingă starea metabolică a cetozei, să atingă obiectivele de scădere în greutate și să își îmbunătățească rata metabolică a corpului. Ingredientele naturale găsite în KetoDiet au fost expuse în multe mass-media de presă în ceea ce privește arderea grăsimilor și beneficiile de creștere a energiei. Ingredientele includ mango african, otet de cidru de mere, ceton de zmeură, cafea verde, garcinia cambogia și ceai verde. Trebuie să luați zilnic 2 capsule de KetoDiet cu o masă. Efectele obținute în consumarea KetoDiet s-au bucurat aproape imediat de mulți clienți. KetoDiet este disponibil pentru cumpărare fără prescripție medicală, mergeți direct pe site-ul oficial dacă doriți să comandați acest supliment final de suport ketogenic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>