Keto dieta și oțet de cidru de mere: beneficiile

Oricine este interesat de sănătatea naturală știe despre dieta de ceto și oțetul de cidru de mere. Aici veți învăța cum să utilizați oțet de cidru de mere pe o dietă ceto. Odată cu explozia dietei ceto, oamenii caută mereu modalități de îmbunătățire a cetozei pentru a-și mări beneficiile. Există cel puțin 4 moduri în utilizarea oțetului de cidru de mere pe o dietă ceto. Oțetul de cidru de mere are beneficii semnificative pentru sănătate care poate fi aplicat oricărui stil de viață. Acest tonic vechi este extrem de util pentru îmbunătățirea stabilității zahărului din sânge și pentru susținerea producției de cetone în organism. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre dieta ceto și otetul de cidru de mere.

oțet de mere

Oțetul de cidru de mere este o oțet făcut din mere, zahăr și drojdie. De obicei, lichidul brin, acru și ușor dulce a fost folosit în coacere și gătit pentru aromă și aciditate, dar beneficiile sale pentru sănătate au fost luate în lumea dietei prin furtună. O dieta pe bază de ceto și oțetul de cidru de mere poate merge împreună în armonie. Au fost realizate mai multe studii pentru a descoperi toate beneficiile consumului de oțet de cidru de mere pe o dietă ceto. Acidul acetic din oțetul de cidru de mere poate ajuta la menținerea scăzută a zahărului din sânge la pacienții cu diabet zaharat tip 2, suprima pofta de mâncare, ajuta la scăderea în greutate și face ca cineva să se simtă în general mai bun și mai sănătos.

Legătura de ceto-dietă și oțet de cidru de mere

Atât dietele de ceto, cât și otetul de cidru de mere au un efect de ardere a grăsimilor. În dieta cetonă, trebuie să tăiați carbohidrați și să încărcați grăsimi pentru a intra într-o stare numită cetoză, unde corpul dumneavoastră începe să ardă grăsimi pentru energie în loc de carbohidrați. Legătura oțetului de cidru de mere cu arderea grasimilor este destul de solidă. Un studiu din 2009 a arătat că, la nivel celular, oțetul a transformat genele de ardere a grăsimilor. Un alt studiu din 2009 a constatat că administrarea a 15 mililitri de oțet de cidru de mere pe zi, timp de trei luni, a redus cu ușurință greutatea corporală și a burdufului la 175 de adulți japonezi obezi. Oțetul de cidru de mere poate ajuta cu adevărat să ardeți mai multă grăsime. Este un arzător magic de grăsime pentru oameni. Este bine să consumați oțet de cidru de mere pe o dietă ceto. Deși mereul este bogat în carbohidrați (care nu este permis în dieta ceto), odată ce acesta este transformat într-un acid, acesta nu mai este un carbohidrat. Așadar, oțetul de cidru de mere este prietenos cu cetonul.

Cum să utilizați oțet de cidru de mere pe o dietă ceto

După cum am mai spus, dieta ceto și otetul de cidru de mere pot merge armonios. Dacă nu sunteți obișnuiți să utilizați oțet de cidru de mere și aveți nevoie de idei despre cum să-l încorporați în dieta dumneavoastră ceto, aici sunt câteva utilizări populare ceto-friendly pentru oțetul de cidru de mere:

  • Faceți o băutură de detoxifiere.

Unii oameni preferă să adăugați o lingură de oțet de cidru de mere într-un pahar de apă dimineața. Aceasta va ajuta la stimularea digestiei. Pentru un gust mai interesant, puteți adăuga și alte ingrediente bogate în antioxidanți, cum ar fi scorțișoară, ghimbir, turmeric sau suc de lamaie.

  • Adăugați-l la salate.

Oțetul de cidru de mere are un gust blând și dulce care merge bine cu multe pansamente pentru salate. Varietatea nefiltrată a oțetului de cidru de mere care conține “mama” are un gust mai complex pe care probabil veți găsi-o atrăgător.

  • Utilizați-l pentru marinate.

Marinarea puiului și a peștilor cu ingrediente acide nu numai că scoate în evidență aromele, ci și pune la licitație carnea. Oțetul de cidru de mere poate fi un bun înlocuitor al sucului de lămâie pentru marinatele de fructe de mare și este un substituent de ceto-lămâie deosebit de bun, cu mai puține carbohidrați.

  • Adăugați-l la cartofi prajiti.

Sosurile dulci-acriice includ de obicei oțet ca ingredient. Puteți înlocui otetul de orez cu oțet de cidru de mere în aceste rețete.

Cel mai bun supliment ketogenic cu oțet de cidru de mere de pe piață

Pentru a vă ajuta să începeți cetoza și să susțineți un metabolism sănătos, este bine să luați un supliment ketogenic. Până în prezent, KetoDiet este cel mai recomandat supliment pentru a fi utilizat pe o dietă ceto. Acest produs conține ingrediente cetogenice cheie care includ oțet de cidru de mere. Oțetul de cidru de mere prezent în formula KetoDiet este un ingredient vital în promovarea promovării pierderii naturale în greutate. Nu numai oțetul de cidru de mere contribuie la promovarea unui metabolism sănătos, dar, de asemenea, poate contribui la reducerea ratei la care zaharurile și grăsimile sunt stocate ca celule de grăsime în organism. Acidul acetic prezent în oțetul de cidru de mere ajută de asemenea la transformarea zaharurilor în glicogen, care este folosit ca energie. Alte ingrediente benefice din KetoDiet sunt cetonul de zmeură, mango african, cafeaua verde, garcinia cambogia și ceaiul verde. Toate acestea sunt naturale. Există multe motive bune pentru a lua KetoDiet. Du-te la site-ul oficial al KetoDiet pentru a afla mai multe despre beneficiile acestui supliment ketogenic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>