Kako zategnuti vigina noćenje s najlakših načina

Osjećate li se s vremenom vaše najintimnije područje rastegnut ili proširena? Pročitaj ovo znati kako zategnuti vigina preko noći.

Je li to postaje problem u spavaćoj sobi? Mi smo ovdje da vam reći da se ne brinem. Postoje rješenja. I vi možete uživati ​​u nevjerojatne rezultate iz rodnice zatezanje krema poput vrlo popularnog VTightGel (dostupni online na najnižu cijenu ovdje) za učvršćivanje uspjeh intenzivnih vježbi režima i dijeta.

Kegel vježbe

Prije skakanja pravo u invazivnim postupcima, važno je da isprobate manje invazivne one kao što su Kegelove vježbe. Tu su i mnogi liječnici koji preporučuju ove vježbe s vaginalnim stezanjem kreme za najbolje rezultate. Kegels u osnovi uključuje opuštanje i ugovaranje vaginalne mišiće nekoliko puta svaki dan. To nije kompliciran postupak, a privatnost je zapanjujući. Možete čak napraviti Kegels u sredini velikog obiteljskog okupljanja i nitko ne bi znao da su to radili. Još bolje, oni su besplatni. Stoga, ako želite da vaše vagine zategnuti bez troškova, ovo je definitivno najbolji način da to učinite.

čučnjevi

Osim pružanja fizičke kondicije prednosti, koje obavljaju čučnjevi može biti vrlo koristan za vaginalni zatezanje. Slijedite ove jednostavne korake za obavljanje čučnjeva:

Stanite uspravno i postavite stopala u visini ramena

Tuck in your hips

Begin bending close to the knees as they spread apart and gradually lower your body down

Add hand weights for better results

Follow a healthy diet

One of the best ways on how to tighten vagina is through a healthy diet, as it will help to strengthen the pelvic floor. According to a study, you should consume more estrogens-rich foods such as fenugreek, pomegranates, sesame seeds, soybeans as well as its products, carrots, yarns, wheat berries and apples. Moreover, ensure that you consume a whole grain organic carbs and organic lean animal protein.

Vaginal cone

A vaginal cone resembles a standard tampon but has weights attached to it. To use it, insert the cone into the vagina and allow the weights to hang out. Using your vaginal muscles try clinging onto the weights for a few minutes before releasing it. If you do not feel challenged enough, add additional weights. Do this procedure several times a day.

Herbal creams

After you clean yourself, use some herbal creams to restore the elasticity of the vaginal muscles. You should ask your doctor for help to find a product that best suits for your vaginal area. Try using gel, water, and lubricants in order to keep it moving smoothly. Actually, using gel is a good solution for your loose vagina. It can save your time and result in no hurts.

VTightGel

Drugi način kako zategnuti vagine koje bi trebali znati da bi se koristiti VTightGel, prirodni krema koja može pomoći da se ojača i zategnite mišiće dna zdjelice. Prema studiji o tome kako koristiti VTightGel, ovaj gel sadrži prirodne organske sastojke koji su prikazani obnoviti svoju čvrstoću i zategnite vaginalne mišiće. Jednostavno, nanesite gel na dohvat ruke, a zatim ih narezati na vaginalne zidove. Masirajte nekoliko minuta, a vi ćete se osjećati zategnutost.

Gdje možete dobiti

Nakon znajući način da se stegnuti vaginu preko noći, možete to učiniti te ideje. Da biste dobili VTightGel, možete slijediti puteve ovdje. Kliknite vezu red VTightGel na banner ispod. To će vam omogućiti kupnju pouzdana VTightGel na službenim stranicama. Kliknite na nju i spremni kupiti proizvod s takvim jamstvima.