Kako prevladati preranog ejakulacija u 7 dana učinkovito

Jeste li se bave prerane ejakulacije? Nisi sam. Pronađite kako prevladati preranog ejakulacija u 7 dana!

Oko 20 do 30 posto muškaraca iskustvo prerane ejakulacije, navodi se u studiji objavljenoj u srpnju 2016. u Drug Discovery danas. Osim toga, ovaj često neugodna seksualna problem može utjecati na ljude svih dobi. Postoje razne teorije o tome što će se točno preranog ejakulacija (PE) je. Popularni one dolaze u roku od šest uboda ili dolaze u roku od 2 minute seksa, pa čak i dolaze pred svojim partnerom. Međutim, jednostavniji i više smisla teorija je da ako je došao prije nego što je želio, jer se ne mogu kontrolirati.

Liječenje pomoću iscijediti tehniku

Tehnika iscijediti radi tako da cijeđenje penis u području između vratila i glavića (za oko 30 sekundi), samo prije nego što se o to ejakulirati. Ovo zaustavlja ejakulacije, ali može utjecati na erekciju, barem dok se opet stimulirana. Nakon toga bi trebao ponoviti ovaj postupak 4-5 puta sve dok ne odlučite odgoditi orgazam više.

Da bi bila djelotvorna, ova metoda mora se koristiti za nekoliko mjeseci, a to zahtijeva veliku upornost iz čovjeka i njegovog partnera.

Pokušajte tehniku ​​stop-start

Masturbiraju sami, ali to sa suhim strane, gotovo do točke ejakulacije, a zatim se zaustavi. Učinite to tri puta po četvrti put ejakulat. Nakon mnogih sjednicama praksi, koju će dobiti neke kontrole. Tada počinju povećati stimulaciju, najprije pomoću podmazivanje i vlastitu ruku, a zatim pitajte ženu da vam masturbiraju, a zatim pokušajte vaginalne penetracije. Dosljedno praksa će dovesti do rezultata.

Kegel vježbe raditi

Kegel vježbe raditi svoj jačanje mišića dna zdjelice kako bi vam dati više kontrole nad svojim orgazmom. Mišići koji kontroliraju svoj orgazam slični su onima koji kontroliraju protok urina kada pišati.

Razgovor terapija

Mayo Clinic navodi da razgovarate sa svojim mentalno zdravlje davatelja usluga o iskustvima i odnosima može biti plodonosna. To bi moglo biti moguće da jedan loš nastup u prošlosti utječe na vaše sadašnje seksualne izvedbe. Poznat kao razgovor terapiju ili savjetovanje, sjednice vam pomoći u rješavanju vezane uz izvedbu anksioznost i savladavanje stresa dok vodite ljubav s partnerom. Pohađanje razgovor terapija sjednice zajedno sa svojim partnerom može dati brze rezultate.

Enlast rješenje krema

Enlast preranog ejakulacija krema je utvrđeno s benzocaine, muškog genitalnog desenzibilizatora odobren od strane FDA za pomoć u prevenciji prerane ejakulacije. Ovaj proizvod je dokazano uspješan u uporabi za privremeni muškog genitalnog desenzibilizaciju, pomaže usporiti nastanak ejakulacije. To se može koristiti za smanjenje preosjetljivosti u muškaraca prije spolnog odnosa i pomaže u produžava vrijeme do ejakulacije.

Najbolji način za kupnju

Najbolji način za kupnju Enlast krem ​​rješenje je klikom na link kako bi bannera na ovim stranicama. To će vam pomoći da se preusmjeriti na službenim stranicama Enlast. Sada možete kliknuti jednom link banner i naći ćete stranicu odrediti da Enlast. To će vam pomoći da se oporavi prerane ejakulacije brzo. 

premature ejaculation