Informații importante pe care trebuie să le cunoașteți înainte de utilizarea steroizilor Dianabol

În ciuda popularității incontestabile a steroidului Dianabol, există nevoia de a educa oamenii despre modul în care se utilizează steroizii și cum ar trebui luați. Dianabol este considerat cel mai popular și bine cunoscut steroid anabolic pe cale orală folosit de sportivii de fitness. Acesta este, de asemenea, este unul dintre steroizi rare, care au fost create pentru a beneficia în mod special cei care încearcă să dope pentru sport. Alte nume pentru Dianabol includ Methandienone, Methandrostenolone, Methandrolone, Dehidrometiltestosteron, Methylboldenone și Perabol. În jurul sala de sport, probabil că ați auzit-o menționată de entuziaștii culturistilor de școală vechi ca steroizi preferați ai tuturor timpurilor și ei se pot referi la ea doar ca D-bol.

Cum să luați Dianabol steroid

Deși steroidul Dianabol este disponibil într-un format injectabil, este cel mai frecvent utilizat ca steroid oral sub formă de tabletă mică. Dianabol are un timp de înjumătățire relativ scurt, ceea ce înseamnă că pentru un utilizator să își păstreze un nivel stabil de concentrație a sângelui, este cel mai bine să luați diviziunea zilnică de dozaj pe parcursul zilei. Împărțirea dozei de Dianabol este, de obicei, ușoară datorită dozelor de tablete disponibile și ar părea benefică consumarea dozei în jurul valorii de timp în care aveți o masă pentru a reduce la minimum posibilele tulburări de stomac. Există o altă școală de gânduri pe care o puteți auzi în celelalte articole despre steroizi Dianabol și pe forumuri pentru culturism, care este de a consuma întreaga pre-antrenament de doză zilnică. Această metodă se spune că are avantajul unei absorbții mai mari a medicamentelor și al unei performanțe sporite în sala de sport datorită vârfului concentrației de sânge obținut în timpul antrenamentului. Această metodă pare a fi atrăgătoare, dar trebuie de asemenea să ne amintim că acest regim de administrare va determina o presiune mai mare asupra ficatului. Cu toate acestea, această metodă este încă utilizată de mulți utilizatori experimentați Dianabol, utilizându-se în principal medicamentul ca anabolizant pre-antrenament. Pentru majoritatea utilizatorilor ar fi mai bine să se împartă doza.

Pentru ce este folosit steroidul Dianabol

Dianabol steroid poate fi benefic pentru următoarele utilizări:

  • Utilizări medicale.

Există mai multe utilizări medicale, deși în Statele Unite și Marea Britanie a fost întreruptă după ce medicii au decis că efectele secundare și riscurile au fost prea severe pentru a continua utilizarea acesteia. Deoarece este o variantă mai puternică de testosteron, aceasta a fost utilizată pentru a trata hipogonadismul, nivel scăzut de testosteron. Aceasta crește tensiunea arterială, așa că unii medici l-au prescris pentru tratarea unor forme rare de anemie. Ca un medicament puternic anabolic, Dianabol inversează procesele catabolice. Pacienții aflați în stări catabolice cronice, cum ar fi victimele arsurilor sau cei cu boli epuizante, au fost tratați cu Dianabol. Acesta a fost, de asemenea, utilizat pentru a trata nigerismul hipofizar.

  • Culturismul folosește.

Medicina exterioară, culturistii si halterofilii folosesc in principal steroizi Dianabol pentru a-si construi forta musculara si cea mai mare masura. Aceasta încurajează sinteza proteinelor și reținerea azotului, ceea ce înseamnă că puteți construi mușchii mai repede și mai eficient. Dianabol steroid îmbunătățește, de asemenea, nivelurile de energie. Nu trebuie să luați ceva atât de periculos ca aceasta pentru a obține aceste rezultate deși. Oamenii par să uite că acești steroizi au fost făcuți înapoi în anii 1950. În acest timp modern, câștigurile similare pot fi obținute prin folosirea alternativelor steroizi legali.

Stivuirea Dianabol cu ​​alte steroizi

În timp ce un singur ciclu de steroizi Dianabol poate produce rezultate impresionante rapid, acestea nu sunt adesea durabile. Utilizatorii găsesc de multe ori că își pierd rapid câștigurile și sunt tentați să-l folosească continuu pentru a menține rezultatele ciclului Dianabol. Acest lucru nu este recomandat deoarece utilizarea Dianabol pentru perioade prelungite poate provoca vătămări grave la ficat și alte probleme de sănătate. Deoarece utilizarea Dianabol durează doar o perioadă scurtă (de obicei 4 până la 6 săptămâni), este mai bine să alegeți un steroid pentru a obține câștiguri mai durabile. Mulți începători se tem de stivuire din cauza fricii sau a ignoranței, când, de fapt, este mult mai sigur decât utilizarea îndelungată a steroizilor Dianabol în monoterapie. Aflați mai multe despre cum să utilizați acest steroid în siguranță făcând clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>