Infertilitatea feminină poate fi vindecată: da, poate!

Pot fi vindecate infertilitatea feminină? Răspunsul este cu siguranță “da”, deoarece există câteva modalități naturale de creștere a fertilității feminine și de a rămâne gravidă mai repede. Infertilitatea se întâmplă atunci când o femeie nu poate concepe după ce a avut relații sexuale neprotejate cu partenerul său de sex masculin. În Statele Unite, aproximativ 10% dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 15 și 44 de ani se estimează că întâmpină dificultăți în obținerea sarcinii. Din fericire, tratamentul este adesea disponibil. Infertilitatea feminină poate fi vindecată în mod natural în multe cazuri.

Cauzele infertilității feminine

S-ar putea să întrebați: “Poate fi infertilitatea feminină vindecată natural fără efecte secundare?” Înainte de a răspunde la această întrebare, să învățăm principalele cauze ale infertilității feminine.

  • Probleme de ovulație.

Problemele legate de ovulație pot fi cauzate de sindromul ovarului polichistic. Acesta este un dezechilibru hormonal care poate interfera cu ovulația normală.

  • Vârsta veche.

Simplul act de a aștepta să rămâi gravidă contribuie la infertilitate. Multe femei așteaptă până la vârsta de 30 și 40 de ani să aibă copii. Aproximativ o treime din cuplurile în care vârsta femeii este de peste 30 de ani au probleme de fertilitate.

  • Endometrioza.

În cazul endometriozei, țesutul care acoperă uterul începe să crească în alte locuri, cum ar fi în spatele uterului, în tuburile uterine, în abdomen, în pelvis sau în ovare. Asta face dificultăți pentru a rămâne gravidă, deoarece afecțiunea poate provoca blocări ale trompelor uterine, poate întrerupe implantarea, provoca inflamație în pelvis și poate afecta calitatea ouălor.

  • Greutate corporală insuficientă.

Menținerea unui stil de viață inactiv și supraponderabil sau obez poate crește riscul de infertilitate și poate crește riscul de avort spontan. Sau, dacă aveți o tulburare de alimentație, cum ar fi anorexia sau bulimia sau dacă urmați o dietă cu conținut scăzut de calorii sau restrictivă, sunteți în pericol pentru problemele de fertilitate.

  • Sperma de sex masculin este nesănătoasă.

Infertilitatea nu este doar responsabilitatea femeii, principala problemă poate fi aceea a bărbaților. O femeie fertilă nu poate rămâne însărcinată dacă partenerul său de sex masculin are probleme cu spermatozoizii, cum ar fi numărul scăzut de spermatozoizi și mobilitatea redusă a spermei.

Tratamentele comune pentru infertilitate

Infertilitatea feminină este tratată cel mai adesea prin una sau mai multe dintre următoarele metode:

  • Luarea de hormoni pentru a aborda un dezechilibru hormonal, endometrioză sau un ciclu menstrual scurt.
  • Luarea de medicamente pentru stimularea ovulației.
  • Utilizarea suplimentelor pentru îmbunătățirea fertilității – suplimente de magazin.
  • Luarea de antibiotice pentru a elimina o infecție.
  • O intervenție chirurgicală minoră pentru a îndepărta țesuturile blocate sau cicatrice din țesuturile uterine, uterine sau din zona pelviană.

Poate infertilitatea feminină să fie vindecată cu moduri naturale?

În unele cazuri, infertilitatea feminină poate fi vindecată prin metode medicale. Dar dacă ceea ce doriți este un mod natural care poate vindeca infertilitatea de sex feminin, atunci tot ce aveți nevoie este PregnancyMiracle. PregnancyMiracle o carte a lui Lisa Olson, care prezintă sistemul holistic și antic chinez pentru a rămâne gravidă și a avea copii sănătoși. Lisa Olson a scris PregnancyMiracle pentru femeile care întâmpină probleme în concepție. Soții, totuși, pot beneficia și de citirea acestei cărți, precum și de cei care au planuri de căsătorie. Această carte oferă informații despre cum să concepeți mai repede, ceea ce poate ajuta în mod eficient pe cei care au probleme legate de sarcină. Dacă nu puteți concepe, această carte vă poate ajuta cu adevărat. Indiferent de starea dvs. de fertilitate astăzi, informațiile pe care le puteți avea de la această carte sunt foarte utile și utile pentru dvs. Această carte are 250 de pagini care vă vor ține pe calea cea bună pentru a rămâne gravidă. De asemenea, îi învață pe cititori despre acupunctură și despre punctul de vedere al chinezilor cu privire la infertilitate care vă ajută să rămâneți însărcinată. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, infertilitatea poate fi enervantă și chiar înnebunitoare. Realizați că lucrurile se pot îmbunătăți, iar infertilitatea feminină poate fi vindecată natural prin cumpărarea cărții PregnancyMiracle. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține copia dvs. de PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>