În cazul în care pentru a obține un supliment de proteine ​​din zer pentru programul de dieta

supliment de zer a fost descoperirea având beneficii mari pentru a îmbunătăți masei musculare și a sprijini programul de dieta. Citește pentru a obține un proteine ​​din zer.

Acest articol vă cum funcționează și va spune în cazul în care pentru a cumpăra acest produs. Zerul este lichidul rămas după lapte a fost coagulat și încordate. Este un produs secundar din fabricarea brânzei sau cazeină și are mai multe utilizări comerciale. zer dulce este fabricat în cursul producerii tipurilor de cheag de brânză tare cum ar fi Cheddar sau brânza elvețiană. zerul acid (cunoscută și sub numele de zer acru) este un produs secundar produs în timpul producției de tipuri de produse lactate acide, cum ar fi brânza de vaci sau iaurt încordate.

Ce este supliment de proteine ​​din zer?

Zerul este lichidul rămas după lapte a fost coagulat și încordate. Este un produs secundar din fabricarea brânzei sau cazeină și are mai multe utilizări comerciale. zer dulce este fabricat în cursul producerii tipurilor de cheag de brânză tare cum ar fi Cheddar sau brânza elvețiană. zerul acid (cunoscută și sub numele de zer acru) este un produs secundar produs în timpul producției de tipuri de produse lactate acide, cum ar fi brânza de vaci sau iaurt încordate.

Proteina din zer este proteina conținută în zer, porțiunea apoasă de lapte care se separă de cheagurile atunci când se face brânză. Proteina din zer este frecvent comercializat ca un supliment alimentar, și diverse mențiuni de sănătate au fost atribuită în comunitate medicina alternativa. Cu toate că proteinele din zer sunt responsabile pentru unele alergii de lapte, principalii alergeni din lapte sunt cazeina.

ImpactWheyProtein este pulberi de proteine ​​naturale, care pot ajuta la construirea masei musculare și a vă propulsa mai aproape față de nivelul de fitness ideal. În primul rând stabilit în 2004, ImpactWheyProtein a fost de vânzare pulberi de proteine ​​din peste 50 de țări de peste un deceniu și proteina din zer se face la standarde înalte, cu numai cele mai bune ingrediente naturale.

Cum sprijină programul de dieta

Adăugați zer și plasați în greutate? Sună prea bine ca să fie adevărat, dar poate funcționa.

ImpactWheyProtein este bogat în leucină: leucină joacă un rol-cheie în sinteza proteinelor, un proces care arde prin destul de multe calorii. În plus, stimulează oxidarea acizilor grași.

Zer satiates apetitul: Studiile arata ca zerul poate satiate apetitul mai bine decât alte tipuri de proteine. Proteinele din lapte conțin glicomacropeptide – o peptidă care stimulează cholecystokinin (CCK). CCK este un hormon intestinal, care este eliberat după o masă și semnale de satietate.

Acest ImpactWheyProtein ajută oamenii picătură de grăsime corporală: Există cel puțin două studii în cazul în care oamenii de știință au examinat suplimentarea de proteine ​​din zer și pierderea în greutate. Într-un studiu de la Universitatea din Oklahoma, oamenii de stiinta a spus ambele grupuri de participanți nu pentru a schimba dieta lor. Cu toate acestea, un grup a fost dat supliment nutritiv care conține zer (300 calorii, 40 grame de proteine), o dată pe zi, timp de două săptămâni și de două ori pe zi, timp de opt săptămâni rămase ale studiului. Ambele grupuri angajate într-un program supravegheat de formare de rezistenta si rezistenta timp de 10 săptămâni.

În cazul în care pentru a obține un proteine ​​din zer

Nu fi panica atunci când magazinul pe care nears din stoc. Încă mai puteți obține ImpactWheyProtein supliment afectează în special de proteine ​​din zer prin comanda pe site-ul oficial. Este dificil? Extrem nu, trebuie doar să faceți clic pe acest link și a decide ce fel de ImpactWheyProtein aveți nevoie de pe lista de magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>