În cazul în care pentru a cumpăra un TurmericPlus ieftin pentru corpul tau sanatos

Curcuma ofera multe beneficii ca tensiunea arteriala redusa si pierderea in greutate. În cazul în care este de a cumpăra un TurmericPlus ieftine pentru a menține sănătatea corpului tau?

In SUA, curcuma este cel mai bine cunoscut ca un condiment. Este una dintre componentele principale ale pudra de curry. În India și în alte părți ale Asiei, curcuma este utilizat pentru a trata multe condiții de sănătate. Se crede că au anti-inflamator, antioxidant, și poate chiar proprietăți anticancerigene.

Nutritive șofran interior

Curcuma este un condiment care vine de la planta turmeric. Acesta este frecvent utilizat în produsele alimentare din Asia. Probabil știți turmeric ca principalul condiment în curry. Are un gust cald, amar și este frecvent utilizat pentru aroma sau curry culoare pulberi, iperite, unt, brânzeturi și. Cu toate acestea, rădăcina de turmeric este, de asemenea, utilizat pe scară largă pentru a face medicina. Acesta conține o substanță chimică de culoare galben-numit curcumina, care este adesea utilizat pentru alimente de culoare si cosmetice.

Curcumina, o substanță în turmeric, poate ajuta la reducerea inflamației. Mai multe studii sugerează că s-ar putea usura simptomele de osteoartrita si artrita reumatoida, cum ar fi durerea și inflamația. Alți compuși din turmeric ar putea fi, de asemenea medicament.

In testele de laborator, Curcumina pare a bloca creșterea anumitor tipuri de tumori. Un studiu a aratat ca extractul de turmeric contine curcumina ar putea, în unele cazuri. Se poate stabiliza cancerul colorectal, care nu a fost ajutat de alte tratamente. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari

Beneficiile curcumă

Anti-depresive

Revista Fototerapia Research a publicat rezultatele unui studiu uimitor, inovatoare anul trecut. Studiul a avut 60 de voluntari diagnosticați cu tulburare depresivă majoră (MDD), cum ar fi depresia maniacală, și împărțiți grupul pentru a determina modul în care pacienții tratați cu curcumin au avut o soarta impotriva fluoxetina (Prozac) și modul în care o combinație a celor două. Nu numai că a fost descoperit ca toti pacientii au tolerat curcumină bine, dar au descoperit Curcumina a fost la fel de eficace ca Prozac în gestionarea depresie.

anti – inflamator

Deși (pe termen scurt) inflamația acută este benefică, ea poate deveni o problemă majoră atunci când aceasta este cronica (pe termen lung) și necorespunzător utilizate împotriva tesuturile organismului proprii. Se pare ca Curcumina este puternic anti-inflamator, este atât de puternic încât se potrivește cu eficacitatea unor medicamente anti-inflamatorii blocuri Curcumina NF-kB, o molecula care se deplasează în nuclee de celule și apoi pe gene legate de inflamatie. NF-kB se crede că joacă un rol major în multe boli cronice.

În cazul în care pentru a cumpăra TurmericPlus ieftine

Este ușor de a găsi orice extract de turmeric pe piață. Puteți să-l cumpere pe piață, în magazin sau în magazinele de droguri. Marele magazin, de îngrijire pentru, și altele asemenea, vinde suplimente de curcumă în acest stand. Cu toate acestea, nimeni nu poate garanta calitatea produsului. Trebuie să acorde o atenție la asta. Astfel, cumpăra supliment turmeric în acest site-ul oficial este un sfat bun. Urmați acest link pentru a vă aduce acolo și puteți cumpăra extract de turmeric ieftin într-o stare bună. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>