În cazul în care pentru a cumpăra TurmericPlus cu modalități ușoare și garantate

Turmericplus are beneficii pentru a reduce corpul sănătos. Vom împărtăși cu tine în cazul în care pentru a cumpăra Turmericplus, în scopul de a stimula sănătatea dumneavoastră.

Turmeric, un ingredient în cele mai multe și iperita curry, are o istorie de a fi utilizat ca mai mult decat un condiment. Turmeric pigment portocaliu intens a fost mult timp folosit ca un colorant, iar ambele tradiții medicina ayurvedică și chineză folosi turmeric în tratamente. Curcuma a avut loc, de asemenea, un loc în ceremonii religioase in India pentru mii de ani.

Alimentația în interiorul Curcuma

Planta turmeric, sau Curcuma Longa, este o plantă strâns legată de ghimbir. Acesta este cultivat în climat tropical din Asia, pentru portaltoaiele sale, care furnizează aroma și pigmentul plantei. Portaltoilor, care cresc sub pământ, dar sunt mai mult de o tulpină decât o adevărată rădăcină pot fi măcinate într-o pastă, sau uscate și măcinate într-o pulbere.

Turmeric conține beta-caroten, acid ascorbic (vitamina C), calciu, flavonoide, fibre, fier, niacina, potasiu, zinc și alți nutrienți. Cu toate acestea, produsul chimic în curcumă legate de efectele sale de sanatate cel mai mult aclamata este curcumina.

Turmeric și efectul asupra tensiunii arteriale

Pe termen scurt, suplimentarea orală de turmeric poate scadea tensiunea arteriala la persoanele cu boli de rinichi, potrivit unui studiu publicat in numarul din iulie 2011 al Journal of Nutrition renale. Unele studii pe animale, cum ar fi cel publicat in numarul din noiembrie 2009 al revistei „Circulation“, afirmă că Curcumina inhibă acțiunea proteinei histone acetiltransferază P300 și previne deteriorarea indusă de tensiune arterială ridicată a celulelor inimii.

Universitatea din Maryland Medical Center, de asemenea, sugereaza ca turmeric poate reduce colesterolul și de a preveni formarea placii in artere. Acest lucru poate, la rândul său contribuie la menținerea tensiunii arteriale. extracte metanolică de curcumina, de asemenea, dilata si relaxeaza vasele de sange in modele animale, spune un studiu in numarul din iulie 2009 al revistei de Etnofarmacologie.

Este turmeric în condiții de siguranță?

Curcuma este sigur pentru majoritatea oamenilor, atunci când consumate în cantități găsite în produsele alimentare. Cu toate acestea, turmeric poate avea efecte adverse atunci când luate în doze mari. Unele suplimente conțin până la 500 de miligrame de extract de turmeric și etichetele lor recomandăm să luați patru capsule pe zi.

În cazul în care pentru a cumpăra TurmericPlus

Deci, multe tipuri de produse turmeric vinde deja în magazin mare. Chiar și, atât de multe tipuri de produs de turmeric, cel mai bun loc pentru a cumpara-l pe site-ul oficial. În oficial, veți obține mai multe avantaje, cum ar fi cu discount și consultare on-line. Acum, faceți clic pe link-ul pentru a cumpăra TurmericPLus cu o garanție și 100% original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>