Importanța proteinei din zer pentru persoanele obeze

Pudra de proteine ​​din zer poate ajuta oamenii nu numai sa construiasca muschi, ci si sa scape de greutate. Prin urmare, recomandăm foarte mult proteina din zer pentru persoanele obeze. Proteina din zer este astăzi cea mai populară pulbere de proteine. Zerul este una dintre cele două proteine ​​din lapte – cealaltă fiind cazeina. Deoarece organismul dumneavoastră digeră ușor și absoarbe proteina din zer, acesta este adesea luat după exercițiul de mușchi și recuperare. În timp ce multe studii susțin utilizarea convențională a proteinei din zer pentru construirea mușchiului, mulți alții sugerează că pot ajuta și la pierderea în greutate. Studiile sugerează că eficacitatea proteinei din zer pentru persoanele obeze le ajută să se simtă mai mult timp și astfel diminuează apetitul.

Oamenii obezi ar trebui să ia proteine ​​din zer?

Persoanele obeze sunt sugerate să își reducă aportul zilnic de calorii (în special din zahăr) pentru a pierde în greutate. Dacă sunteți obez și aveți o dietă cu conținut scăzut de calorii, atunci ar trebui să consumați cantități mari de proteine ​​în timp ce mâncați într-un deficit caloric. Acest lucru face ca musculatura sa fie mai usoara si ajuta la folosirea carbohidratilor sau a grasimilor pentru energie (organismul nu-i place sa foloseasca proteine ​​pentru energie). Oricine poate folosi praf de proteine ​​din zer, este pur și simplu o modalitate convenabilă de a consuma calorii. Dacă mâncați bine și ați pierdut 30 kg în 2 luni, acest progres este fantastic. Faceți lucrurile bine deja.

Proteina din zer pentru persoanele obeze: este cu adevarat bun?

Când oamenii se gândesc la suplimentele de proteine, de obicei le asociază cu câștig în greutate – chiar dacă asta înseamnă câștigarea de mușchi. Din cauza acestei conexiuni, totuși, persoanele interesate să piardă în greutate, uneori puțin speriate de suplimentele din proteine ​​din zer. Deci, haideți să ajungem la întrebarea care stă la baza acestei ezitare: există beneficii de proteine ​​din zer pentru persoanele obeze? Proteina din zer nu provoacă obezitate? Într-adevăr, suplimentele din proteine ​​din zer, probabil, nu vor cauza obezitate. Există șanse mari ca pudrele de proteine ​​din zer să vă ajute să pierdeți greutatea și să obțineți o sănătate, o compoziție corporală mai potrivită. Multe studii arată o reducere a grăsimii corporale cu suplimente de proteine ​​care utilizează proteine ​​din zer pentru a obține rezultatele. Un studiu a constatat că suplimentele din proteine ​​din soia nu au produs aceleași rezultate pozitive în comparație cu zerul – sugerând că proteina din zer este cu adevărat bună pentru persoanele obeze. Proteina din zer are unele avantaje față de sursele de proteine. Deci, nu ezităm niciodată să recomandăm proteine ​​din zer pentru persoanele obeze.

Consumul optim de proteine ​​din zer pentru persoanele obeze

Nu există o definiție absolută a unei “diete bogate în proteine”, mai ales una care este considerată optimă pentru persoanele obeze. Un studiu sugerează că aproximativ 0,55 grame de proteine ​​per kilogram de greutate corporală zilnic îi ajută pe cei obeze să încerce să piardă în greutate, combinată cu o dietă cu calorii scăzute și o pregătire de rezistență. Suplimentele din proteine ​​din zer vă pot ajuta să vă satisfaceți în mod optim consumul zilnic de proteine. Aceasta este o alegere sănătoasă și sigură. Evitați proteinele care sunt pâine și prajite sau pline de grăsimi saturate. Rețineți că, în timp ce creșteți consumul de proteine, consumul altor macronutrienți trebuie să se micșoreze puțin, astfel încât să mențineți un deficit de calorii de 500 până la 1.000 de calorii pe zi, pentru a pierde o cantitate de siguranță între 1 și 2 kilograme pe săptămână. Concentrați-vă pe porții moderate de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi aloe vera, legume fibroase și fructe, cereale integrale și grăsimi nesaturate sănătoase care să însoțească proteinele din zer la mese și gustări. Ei bine, dacă doriți informații suplimentare despre bunătatea proteinei din zer pentru persoanele obeze, faceți clic pe link-ul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>