Importanța fitoceramidelor pentru îngrijirea pielii

Suplimentele orale pentru a îmbunătăți textura și fermitatea pielii devin populare, iar FDA a aprobat utilizarea fitoceramidelor pentru îngrijirea pielii. Ceramidele sunt componente majore ale pielii care ajută la formarea “lipiciului” care ține celulele de suprafață împreună. Scăderea acestor molecule nu numai că cauzează înrăutățirea pielii, dar, de asemenea, o face mai susceptibilă la pierderea de umiditate, alergeni de mediu, boli ale pielii cum ar fi dermatita atopică și posibil cancer. Din aceste motive, ceramidele au fost de mult timp un ingredient cheie în cremele de piele scumpe. Problema este că aplicarea locală nu poate penetra suficient de profund în piele pentru a bloca efectiv formarea ridurilor și îmbătrânirea pielii. Din fericire, fitoceramidele pentru îngrijirea pielii au fost dezvoltate care pot fi luate pe cale orală, asigurându-se că aceste molecule puternice sunt absorbite în sânge. Fitoceramidele sunt ceramide derivate din plante. Odată absorbite, acestea sunt transportate în celulele stratului interior al pielii și apoi se scurg la stratul cel mai exterior. Aceste molecule de întinerire ajung la piele peste tot în organism, nu doar în cazul în care se aplică creme.

Fitoceramide pentru îngrijirea pielii

Pe măsură ce îmbătrâniți, pielea își pierde progresiv lipidele naturale numite ceramide. Rezultatul este îmbătrânirea vizibilă care include riduri, pete de vârstă și piele aspră, neuniformă. Odata cu trecerea anilor, productia de ceramida scade dramatic. Fără refacerea substanțială a ceramidelor, mortarul care păstrează cărămizile din celulele pielii se deteriorează împreună, iar bariera de umiditate a pielii devine mult compromisă. Deși ceramidele sunt prezente în multe dintre alimentele pe care le consumăm, inclusiv în orez și grâu, ele nu apar în mod natural în cantități suficiente pentru a întineri optim pielea îmbătrânită. Acest lucru inseamna ca incetinirea si inversarea imbatranirii pielii necesita suplimentarea eficienta. Din fericire, au fost dezvoltate ceramidele derivate din plante – sau fitoceramidele. Acestea sunt concepute pentru a îngroșa pielea și a netezi suprafața acesteia, oferind o mare cantitate de hidratare celulelor pielii, la fel cum fac ceramidele comune. Phytoceramidele pentru îngrijirea pielii sunt pe bază de plante, spre deosebire de ceramidele utilizate în trecut de industria de îngrijire a pielii, provenite din surse animale. Acest lucru le-a făcut imposibil de utilizat pentru cei care optează să nu folosească produse de origine animală ca parte a stilului lor de viață cotidian.

Beneficiile fitoceramidelor pentru piele

Pe măsură ce creștem, nivelul ceramidelor din piele cade; acest lucru lasa pielea predispusa la leziuni si imbatranire si este procesul care ne face sa castigam riduri si sa avem pielea uscata. În plus, expunerea la soare și la poluanții din aer pot accelera procesul de îmbătrânire și aici se găsesc foarte utile fitoceramidele pentru îngrijirea pielii. Fitoceramidele funcționează prin adăugarea elementelor esențiale în piele pentru a combate efectele naturale ale vârstei, prin înlocuirea ceramidelor pierdute și, de asemenea, prin introducerea unor elemente pe bază de plante care s-au dovedit a fi utile în mod natural. Iar rezultatele fitoceramidelor pentru îngrijirea pielii pot include următoarele:

 • Îndepărtarea liniilor și ridurilor pe piele.
 • Hidratarea pielii și menținerea acesteia sănătoasă și tânără.
 • Reducerea spoturilor de îmbătrânire.
 • Scoateți pungile sub ochi.
 • Întărirea feței.
 • Protejarea împotriva radiațiilor ultraviolete și a poluanților.

Există multe produse care fac revendicări sălbatice pentru a obține unele dintre cele de mai sus, dar fitoceramidele au fost aprobate de către FDA și sunt promovate pentru utilizare de către mulți chirurgi și specialiști în îngrijirea pielii care au găsit rezultatele să fie satisfăcătoare.

Care este cel mai bun produs de fitoceramide care trebuie luat?

Ați auzit vreodată de Revitol Phytoceramide? Ei bine, acest produs creează o mare entuziasm printre utilizatori, deoarece pretențiile producătorului cu privire la pielea mai frumoasă, mai moale și fără riduri sunt cu adevărat adevărate. Revitol Phytoceramide constă în utilizarea combinată a două produse: una sub formă de capsulă și o cremă de piele. Crema include ingrediente dovedite pentru anti-îmbătrânire, iar ingredientele active din capsule sunt fitoceramidele. Iată o listă a beneficiilor Revitol Phytoceramide:

 • Sporește nivelul colagenului din organism.
 • Îndepărtează pielea aspră.
 • Reduce liniile fine nedorite, ridurile, cercurile întunecate.
 • Hidratează pielea pentru a oferi o strălucire naturală și o piele radiantă.
 • Reduce semnele anti-îmbătrânire în doar câteva săptămâni.
 • Îți face pielea mai moale și mai fermă.
 • Îmbunătățește pielea.
 • Este mult mai eficient deoarece vine în pastile și cremă.
 • Tonul natural al pielii va fi echilibrat.

Simptomele îmbătrânirii sunt inevitabile, dar ridurile din față vă pot afecta mai mult decât toate celelalte simptome ale îmbătrânirii. Dar de ce ar trebui să vă simțiți deprimați când aveți Revitol Phytoceramide? Nu ezitați să utilizați acest produs. Pentru acces direct la site-ul oficial Revitol Phytoceramides, faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>