Importanța deosebită a proteinei din zer pentru sportivi

Sportivii au nevoie de cantități considerabile de proteine, mult mai mari decât alocația zilnică recomandată zilnică. De aceea vă recomandăm proteinele din zer pentru sportivi. Unii sportivi tind să se concentreze asupra aportului de carbohidrați și să acorde puțină atenție proteinelor. Ca urmare, deficitul de proteine ​​apare printre sportivi, cu efectele sale inevitabile negative asupra performanței și sănătății. Atleții serioși au nevoie de cantități considerabile de proteine ​​deoarece întreținerea, repararea și creșterea masei musculare slabe depind de proteine. La fel funcționează sistemul imunitar optim. Există câteva tipuri de proteine, dar pentru a îmbunătăți procesul de recuperare, nimic nu poate învinge utilizarea proteinei din zer pentru sportivi.

Ce spun nutritionistii despre proteinele din zer pentru sportivi?

Nutriționiștii spun adesea despre importanța proteinei din zer pentru sportivi. Proteina este necesară pentru reconstrucția țesuturilor – aceasta este deosebit de importantă pentru culturisti. Toate tipurile de proteine ​​furnizează organismului aminoacizi. Din punct de vedere atletic, zerul este un tip superior de proteine. Zerul este un ingredient obișnuit în multe înlocuiri de mâncare, care sunt concepute pentru a furniza o cantitate mare de nutrienți într-o cantitate minimă de calorii. Mulți sportivi și entuziaști de fitness beneficiază foarte mult de a lua proteine ​​din zer. Unele dintre experiențele lor pozitive cu proteine ​​din zer sunt susținute de studii clinice controlate.

Beneficiile proteinei din zer pentru sportivi

Proteina din zer este considerata a fi cea mai buna forma de proteine ​​pentru digerarea si folosirea corpului. Proteina din zer este bogata in aminoacizi cu catena glutamina si ramificata (BCAAs). Acestea sunt considerate aminoacizi esențiali pentru oricine trenuri oferind o sursă de energie pentru a contracara distrugerea musculară și recuperarea suportului. Proteina din zer poate fi folosita in mai multe procese biochimice si este esentiala pentru contractia, cresterea si repararea muschilor. Proteina din zer este de asemenea folosită pentru menținerea mai multor procese metabolice și pentru controlul compoziției corpului. Proteina din zer este bogată în aminoacizi care pot spori direct performanța de anduranță. O dieta bogata in proteine ​​este de obicei asociata cu sportivii de rezistenta. Cu toate acestea, cercetările sugerează că atleții de anduranță necesită un aport egal de proteine ​​pentru sportivi. Exercițiul de anduranță extremă pune cerințe sporite asupra corpului. De aceea, este nevoie de mai multe proteine ​​pentru a împiedica corpul să intre într-o stare catabolică. În urma exercițiilor de anduranță, sistemul imunitar este grav afectat, mușchii încep să se defecteze, iar leziunile sunt mult mai probabile. O sursă de proteine ​​cu acțiune rapidă, cum ar fi proteina din zer, este alegerea perfectă pentru a începe procesul de recuperare în această etapă.

Cel mai bun mod de a consuma proteine ​​din zer pentru sportivi

Multe studii au confirmat bunătatea proteinei din zer pentru sportivi. Sa demonstrat că proteina din zer poate îmbunătăți masa corporală slabă, mărimea musculară și puterea. Prin faptul că aveți mușchi mai puternici și mai mari, puteți performa mai bine în evenimentele atletice. În timp ce construirea musculaturii este mare, un alt beneficiu pentru suplimentarea cu proteine ​​din zer este pierderea de grăsimi. Proteina din zer este cunoscuta si pentru imbunatatirea sistemului imunitar. Pentru a îmbunătăți performanța în timpul antrenamentului, cel mai bun mod de a consuma proteine ​​din zer este chiar înainte, în timpul și imediat după un antrenament. Acest lucru va ajuta la reducerea vătămărilor musculare și vă va oferi, de asemenea, mai multă rezistență în timpul antrenamentului. Utilizând proteine ​​din zer înainte, în timpul și după un antrenament, studiile au arătat mai puține leziuni musculare și performanțe atletice mai bune. Pentru sportivii care se antrenează extrem de zilnic, deteriorarea țesuturilor poate să apară până la punctul în care utilizarea excesivă devine o leziune. Din moment ce proteina din zer accelerează reparația afectării țesuturilor care este legată de exercițiu, utilizarea zerului poate reduce drastic cantitatea de leziuni cauzate de o utilizare excesivă. Nu există nicio îndoială cu privire la beneficiile proteinei din zer pentru sportivi. Dacă aveți întrebări despre proteinele din zer, puteți găsi răspunsul după ce faceți clic pe bannerul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>