Importanța colagenului pentru anti-îmbătrânire

Nu puteți vedea colagen, dar este esența pielii sănătoase – iar cercetările științifice au confirmat importanța mare a colagenului pentru anti-îmbătrânire. Producem colagen în propriile noastre corpuri. De fapt, colagenul este cea mai abundentă proteină structurală din corpul uman și principala componentă a țesutului conjunctiv. Se găsește în oasele, tendoanele, ligamentele, părul, pielea, organele, mușchii și vasele de sânge. De fapt, este cea mai abundentă proteină structurală din corpul uman și principala componentă a țesutului conjunctiv. Se găsește în oasele, tendoanele, ligamentele, părul, pielea, organele, mușchii și vasele de sânge. Corpurile noastre produc colagen din aminoacizi, pe care îl consumăm în alimente bogate în proteine, dar, din păcate, producem mai puțin colagen odată cu înaintarea în vârstă, ceea ce duce la riduri, piele înfiorătoare și articulații slăbite. Anumiți factori de viață interferează și cu producția de colagen, inclusiv consumul de zahăr în exces și alcool, expunerea la soare și fumatul.

Cum să vă ajutați corpul să mențină colagenul pentru îmbătrânirea anti

Puteți ajuta corpul să mențină și să construiască colagen consumând cantități adecvate de proteine, astfel încât corpul are aminoacizii de care are nevoie pentru a produce colagen pentru anti îmbătrânire. De asemenea, este foarte important să consumăm o dietă bogată în antioxidanți (vitaminele E, C și beta-caroten) Vitaminele B și minerale, cum ar fi magneziul și zincul, de asemenea, joacă un rol important. Alimentele precum afinele, verdeturile cu frunze întunecate, mango, ouă, sunt de asemenea mari stimulatoare de colagen. De asemenea, ar trebui să luați în considerare trecerea uleiului curent la ulei de avocado. Un studiu din 2006 a descoperit că uleiul de avocado „a crescut semnificativ colagenul de tip II”.

Cum se folosește colagenul pentru anti-îmbătrânire

Cercetările arată că colagenul poate ajuta la consolidarea și hidratarea pielii, precum și la reducerea aspectului ridurilor profunde. În plus, colagenul poate ajuta la protejarea împotriva afectării pielii induse de ultraviolete. În timp ce colagenul este utilizat în multe creme și loțiuni pentru piele, din păcate nu este absorbit de piele atunci când este aplicat topic. Colagenul topic conține de obicei molecule de proteine ​​de colagen cu lungime întreagă, care sunt prea mari pentru a pătrunde în piele. Peptidele de colagen oral sunt segmente de proteine ​​cu lanț scurt care sunt mai ușor absorbite în fluxul sanguin și utilizate de piele. Pentru a obține beneficiile complete ale colagenului pentru anti-îmbătrânire, acesta trebuie luat și ingerat sub formă de peptide pentru a promova sinteza de noi fibre de colagen la nivelul pielii. Cercetarea susține relația directă între ingestia orală de peptide de colagen și conținutul de colagen de piele. Într-un studiu care măsoară efectul aportului de hidrolizat de colagen asupra expresiei colagenului la nivelul pielii, administrarea orală de peptide de colagen timp de patru săptămâni a mărit semnificativ cantitatea de colagen produsă de fibroblastele pielii.

Cel mai bun produs de colagen pentru anti îmbătrânire

Pure Collagen de la Proto-col este un produs pe care te poți baza pentru a lupta împotriva îmbătrânirii. Pure Collagen este un supliment alimentar conceput pentru a face parte dintr-un regim zilnic de îngrijire a pielii tale. Folosește colagen premium de cea mai bună calitate, numit VERISOL®. VERISOL® este fabricat într-un proces specific strict controlat pentru a obține o compoziție de peptide de colagen specifice, optimizată pentru a sprijini frumusețea din interior. VERISOL® a fost testat științific cu participanți umani, ceea ce confirmă eficacitatea în:

  • Creșterea hidratării și elasticității pielii.
  • Reducerea afectării pielii cauzate de soare, care este legată de efectele de îmbătrânire, inclusiv de riduri și de hidratarea pielii redusă.
  • Reducerea adâncimii și volumului ridurilor.
  • Ascunderea celulitei și vergeturilor prin întărirea stratului de derm al pielii noastre.

Pure Collagen cu VERISOL® este absorbit în fluxul sanguin, ceea ce îl face mai eficient decât cremele de piele de colagen topice care nu sunt absorbite de piele. Mai multe informații despre știința din spatele Pure Collagen și VERISOL® pot fi găsite mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>