Importanța capsicului pentru musculatura slabă

Anumite alimente vă ajută să construiți mai ușor mușchiul slab, unul dintre ele fiind capsicum. Nu veți greși să vă bazați pe capsicum pentru musculare slabe. Un corp muscular nu este construit doar în sala de gimnastică. Bineînțeles că știți chestiunea nutriției, dar ce nu știți? Anumite alimente vă ajută să vă antrenați mai mult, să ardeți mai rapid grăsimea și să construiți mai ușor mușchii. Deci, opriți panicatul, mențineți calmul și luați capsicum pentru mușchiul slab.

Ce este capsicum?

Capsicum este originar din America, unde a fost cultivat de mai mulți ani. Ele sunt folosite în multe scopuri cum ar fi legumele, medicina și condimentele. În Marea Britanie, Capsicum se numește ardei roșu sau ardei gras sau ardei iute. În Statele Unite și Canada, forma mare de capsicum este cunoscută sub numele de ardei gras. Când vorbim despre utilizarea capsicului, este foarte folosită în medicină. Ele sunt utilizate în principal în medicamente și suplimente de sănătate ca agent antiinflamator, anti-cancer, agent antioxidant, analgezice și stimulente circulatorii. Capsicum este, de asemenea, utilizat pe scară largă în feluri de mâncare care dau o aromă și un gust liniștitor.

Capsicum conține vitamina C

Vitamina C este vitală pentru culturisti, deoarece ajută la îndepărtarea bolilor, ceea ce înseamnă că faceți mai puține pauze de la antrenament. Nivelurile de vitamina C sunt, de asemenea, invers asociate cu rezistența la insulină și nivelurile de grăsime abdominală viscerală, ceea ce înseamnă că cele cu niveluri mai ridicate de vitamina C sunt susceptibile de a fi mai slabe. Capsicum este bogat în vitamina C, astfel încât veți avea nevoie de el pentru a construi musculare slabe. Beneficiile capsicului pentru muschi slabi au fost recunoscute de multi nutritionisti.

Cum se utilizează capsicum pentru musculare slabe

Vă puteți baza pe capsicum pentru construirea musculaturii slabe, dar cu siguranță nu înseamnă că puteți ignora alte alimente importante. Cea mai bună dietă pentru musculatura slabă este dieta cu conținut scăzut de carb cu aproximativ 100 de grame de carbohidrați și are proteine ​​de aproximativ 130 g / zi. Există câteva opțiuni de proteine ​​vegetale disponibile. Cele mai bune opțiuni alimentare pentru proteine ​​sunt brânza de vaci, proteine ​​din zer și soia. Legumele verzi cum ar fi spanacul de kale, salată și mărar trebuie să fie incluse. Puteți adăuga conopidă, măsline negre, capsicum și ciuperci, de asemenea. Dar nu grâu, orez, paste / fidea, pâine, zahăr și cartofi. Nu uitați să limitați utilizarea de utilizare a cepei. Ca o mâncare de urgență puteți avea niște fructe cu coajă lemnoasă cum ar fi migdalele, nuca și nuci de Brazilia. Untul de arahide poate fi bine înainte de antrenament sau post-antrenament, verificați eticheta pentru conținutul de carbohidrați și orice grăsime trans inclusă. Post-antrenament, proteinele din zer este importantă.

Importanța deosebită a capsicului pentru musculatura slabă: concluzie

Capsicum are o cantitate foarte mare de vitamina C, care ajută la arderea grăsimilor și transformarea carbohidraților în combustibil. Într-un studiu, cercetătorii au descoperit că țesuturile musculare consumă vitamina C, ajutându-l să proceseze carnitina, un acid gras esențial pentru creșterea și recuperarea musculară. Doar o jumatate de cana de capsicum furnizeaza 300% din consumul zilnic recomandat de vitamina C. Daca nu iti place gustul natural al capsicului, cea mai buna alegere este sa consumi extract de capsicum sub forma de supliment. Suplimentele Capsicum sunt disponibile pe piață în diferite branduri. Dacă doriți să știți cele mai bune suplimente de capsicum pentru a cumpăra și a lua, faceți clic pe banner de mai jos pentru a obține informațiile potrivite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>