Implanturile mamare și cancerul: Fapte trebuie să citiți

Care sunt corelarea implanturile mamare și cancerul? Această revizuire vă va surprinde cu adevărat. Citiți-l înainte de a obține implanturi.

Unele femei au implanturi mamare ca parte a reconstructia dupa cancerul de san. Alții fac să se simtă mai încrezători.

Societatea Americana a Chirurgilor Plastici spune în jurul valorii de 550.000 de femei anul trecut au primit implanturi mamare, dar FDA a publicat un raport in acest an care leagă o forma rara de cancer la implanturi.

Până în prezent, au existat 359 de cazuri raportate la nivel global, inclusiv nouă decese. Care sunt corelația dintre implanturile mamare și cancerul?

Lucrurile să ia în considerare înainte de a obține implanturile mamare

Există mai multe lucruri importante de luat în considerare înainte de a decide să se supună implant mamar interventii chirurgicale, inclusiv înțelegerea propriilor așteptări și motive pentru a avea o intervenție chirurgicală.

implanturile mamare nu sunt dispozitive de viață; Cu cât aveți implanturile, cu atât mai probabil va fi pentru tine să le eliminate.

Cu cât aveți implanturi mamare, cu atât mai probabil sunteți de a experimenta complicații locale și a rezultatelor negative.

Cele mai frecvente complicații locale și rezultatele adverse sunt contractura capsulara, reintervenție și îndepărtarea implantului. Alte complicatii includ ruptura sau deflație, încreți, asimetrie, cicatrici, durere și infecție la locul inciziei.

Riscurile de implanturi mamare

Unele dintre complicațiile și rezultatele adverse ale implanturilor mamare includ:

intervenții chirurgicale suplimentare, cu sau fără îndepărtarea dispozitivului

contractura capsulara, tesut cicatricial care se formeaza in jurul implantului si strange implantul

durere la nivelul sânilor

Modificări ale mamelonului și piept de senzație

Ruptură cu dezumflarea implanturilor cu soluții saline

Rupture with or without symptoms (silent rupture) of silicone gel-filled implants

Is there any connection between breast implants and cancer?

The Food and Drug Administration (FDA) has identified a possible association between breast implants and the development of anaplastic large cell lymphoma (ALCL), a rare cancer of the immune system. The FDA believes that women with breast implants that have textured surfaces have an extremely low but increased risk of developing breast implant-associated anaplastic large cell lymphoma (BIA-ALCL). However, that does not mean that these implants cause BIA-ALCL. Further research is needed to understand fully the relationship between the condition and breast implants.

What better to do for breast enlargement?

De fapt, există o modalitate mai bună pentru mărirea sânului. Folosind crema va fi mai natural și mai sigure pentru san si sanatatea ta. Crema FDA este foarte important de a face rezultat rapid în mod eficient și în condiții de siguranță. Aici, vă recomandăm crema Brestrogen.

Pentru a cunoaște și de a găsi cele mai bune crema de marire a sanilor, trebuie să faceți clic pe următorul link banner. Acesta vă va redirecționa către ordinea de web oficială. Făcând clic pe link-ul, vei primi Brestrogen de încredere.