Ikke bekymre deg, det steroider som ikke forårsake hårtap

Du ikke bekymre deg lese nyheter at steroider kan forårsake skallet. Angivelig er det steroider som ikke forårsake hårtap. Hva er disse steroider?

Håravfall og Balding problemer

til nå, Hårtap er fortsatt et stort problem for mange. Fordi Hårtap kan redusere sin tillit. Hårtap blir et problem i alle aldre og bakgrunner, særlig hanndyr. Mannen er eieren av mer hårtap enn kvinner.

Testosteron steroider kan forårsake skallethet

noen av setningene avslørt at testosteron forårsaker skallethet. Dette er fordi Dihydrotestostesterone (DHT) binder intracellulær androgen reseptoren som forårsaker hårvekst er hemmet selv gjør håret blir tynnere gradvis.

Egentlig problemet med håravfall og skallethet avhenger av hver enkelt. Hvis noen har en genetisk hårtap vil han oppleve hårtap når du tar testosteron. For de som ikke er følsom for effekten av DHT og hårtap ikke har genet, også opplever hårtap.

Steroider som kan lagre du fra skallethet

  • Anavar (Oxandrolone): Anavar trygt for steroid brukere som er utsatt for hår tap og skallethet problemer fordi Anavar ikke konvertere til DHT eller østrogen.
  • Primobolan (Methenolone): Primobolan er et steroid som trygt håret. Primobolan tryggere enn testosteron. Men nå er det vanskelig å finne denne typen steroid.
  • Trenbolone.
  • Anadrol.
  • Dianabol.

Få steroider raskt

du kommer til å kjøpe steroider? Før du velger å kjøpe steroider, bør du lese anmeldelser fra forskjellige kilder. Se etter så mye informasjon som mulig. Du finner informasjon om produktfordeler, fordeler og ulemper, samt bivirkninger av disse produktene.

Besøke det offisielle nettstedet til produktet du velger. Vanligvis det offisielle nettstedet til produktet vil du finne real uttalelser fra brukere av produktet. Hvis du er sikker på å kjøpe steroider, bør du kjøpe på den offisielle nettsiden slik at du er beskyttet mot svindel og falske steroider.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>