Hvordan overvinne tidlig utløsning i 7 dager effektivt

Er du arbeider med for tidlig utløsning? Du er ikke alene. Finn hvordan å overvinne tidlig utløsning i 7 dager!

Omtrent 20 til 30 prosent av menn opplever tidlig utløsning, ifølge en studie publisert i juli 2016 i Drug Discovery i dag. I tillegg kan dette ofte pinlige seksuelle problemet påvirke menn i alle aldre. Det finnes ulike teorier om hva prematur ejakulasjon (PE) er. De populære kommer innen seks thrusts eller kommer innen 2 minutter etter samleie, og selv kommer før partneren din. Men det er en enklere og mer meningsfylt teorien om at hvis du kom før du ville fordi du ikke kunne kontrollere det.

Behandling ved hjelp av klemme teknikk

Klem teknikken fungerer ved å klemme penis i området mellom skaftet og glans (for ca. 30 sekunder), like før du er i ferd med å ejakulere. Dette stopper utløsning men kan påvirke ereksjonen, i hvert fall inntil du blir stimulert på nytt. Du skal da gjenta denne prosessen 4-5 ganger før du bestemmer deg for ikke å forsinke orgasme lenger.

For å være effektive, har denne metoden skal brukes i flere måneder, og det krever stor utholdenhet fra mannen og hans partner.

Prøv stopp-start teknikk

Onanerer alene, men gjør det med en tørr hånd, nesten til det punktet av utløsning, og så stoppe. Gjør dette tre ganger fjerde gang ejakulere. Etter mange økter med trening, vil du få en viss kontroll. Deretter begynne å øke stimulering, først ved å bruke smøring og din egen hånd, og så spør din kone å onanere deg, og deretter prøve vaginal penetrering. Konsekvent praksis vil føre til resultater.

Kegel øvelser trene

Kegel øvelser trene bekkenbunnsmuskulaturen for å gi deg mer kontroll over din orgasme. Musklene som kontrollerer din orgasme er lik de som styrer strømmen av urin når du tisser.

samtaleterapi

The Mayo Clinic sier at å snakke med din mentale helse leverandør om opplevelser og relasjoner kan være fruktbart. Det kan være mulig at en dårlig ytelse i det siste påvirker din nåværende seksuelle ytelse. Kjent som samtaleterapi eller rådgivning, øktene hjelpe deg å takle prestasjonsrelatert angst og overvinne stress mens du gjør kjærlighet til partneren din. Møtende snakk terapitimer sammen med partneren din kan gi raske resultater.

Enlast krem løsning

Enlast tidlig sædavgang Cream er beriket med benzocaine, en mannlige kjønns desensitizer godkjent av FDA for å hjelpe i forebygging av prematur ejakulasjon. Dette produktet har blitt vist vellykket i bruk for midlertidig mannlig genital desensitivisering, bidrar til å forsinke utbruddet av utløsning. Den kan brukes for å redusere overfølsomhet i den mannlige i forkant av samleie, og bidrar til å forlenge tiden før utløsning.

Beste måten å kjøpe

Den beste måten å kjøpe Enlast krem ​​løsning er ved å klikke på banneret linken for på denne nettsiden. Det vil hjelpe deg omdirigere til den offisielle nettsiden til Enlast. Nå kan du klikke en gang på banner linken og du vil finne bestillingssiden av Enlast. Det vil hjelpe deg å gjenopprette tidlig utløsning raskt.