Hvordan kurere lett tidlig utløsning problem

Hvordan fungerer tidlig utløsning problemet kan kjempe deg? Her informerer vi tidlig utløsning problemer og behandling.

Utløsning kan betraktes tidlig når det skjer 30 sekunder til 4 minutter til sex, avhengig av ulike kulturer, land og eksperter. Men det virker som de fleste har en tendens til å være enige om at noe samleie varer mindre enn 2 minutter kan anses for tidlig utløsning.

Leger anbefaler ofte rådgivning for å behandle for tidlig utløsning. Som kan omfatte psykoterapi, samt lærings måter å kommunisere med partneren din om seksuell dysfunksjon. Men hvordan skjer dette?

Hva er en tidlig utløsning?

For tidlig utløsning er utløsning som skjer for tidlig for en mann og hans partner å nyte sex. Det finnes to typer av prematur ejakulasjon: livslang (eller primær-) og ervervet (eller sekundære).

Hva kan føre til for tidlig utløsning?

Den eksakte årsaken til for tidlig utløsning er ukjent, men det er ofte forankret i fysiske, psykiske eller følelsesmessige problemer. Mye av det er psykologisk, forklarer Kramer. Når du arbeider med en pasient, kan jeg spørre: Er du komfortabel med din partner? Eller føler du deg engstelig rundt partneren din?

Angst, samt andre følelsesmessige og psykologiske faktorer som stress eller depresjon, kan også bidra til for tidlig utløsning.

For tidlig utløsning er et problem for kvinner også

tidlig utløsning gjennomgang Mange menn orgasme bare etter 2 minutter av samleie. Nå, hva kaller du det? Er det en kort lunte? Tvert imot, kvinner krever mye mer tid før de kan nå klimaks.

En studie viser at kvinner vil trenge ca 20 minutter med varmt stimulering og seksuell handling før de klimaks gang (eller flere ganger).

Hvis det tar dem så lang tid å nå toppen av brennende ønske, deretter 2 minutter vil egentlig ikke klippe det. Nå er for tidlig utløsning et stort problem? I en CNN rapport, er det sagt at anslagene varierer, men; om lag en av tre menn lider av denne seksuell dysfunksjon.

Hvordan kan tidlig utløsning behandles?

Smøring er viktig for seksuell nytelse, det være seg for vaginal eller anal sex. Enlast bringer penile smøring opp et hakk ved å gi menn mulighet til å forhindre for tidlig utløsning samtidig. Enlast arbeider for å forebygge tidlig utløsning hovedsakelig av midlertidig desensitizing de mannlige kjønnsorganer. Dette produktet produsenten informasjonen forteller at dets funksjoner Food and Drug Administration godkjent stoff for seksuell forbedring. Denne produktinformasjonen i det offentlige nettstedet avslører at Enlast er ikke en pille for penile ekstrautstyr, men en god og enkel å bruke salve til utvortes bruk.

Hvor får man kjøpt

Det er veldig lett å kjøpe Enlast krem ​​for tidlig utløsning. Du kan kjøpe det opprinnelige produktet på den offisielle nettsiden via lenken banner orden på dette nettstedet. Det vil hjelpe deg å omdirigere enkelt og raskt til deres offisielle hjemmeside. Ja, bare ett klikk vil du komme inn i den offisielle nettsiden til Enlast å få spesielle tilbud og garanti. 

premature ejaculation