Hur man botar lätt för tidig utlösning problem

Hur tidig utlösning problem kan kämpa dig? Här informerar vi tidig utlösning problem och behandling.

Utlösning kan anses vara för tidigt när den inträffar 30 sekunder till 4 minuter i sex, beroende på olika kulturer, länder, och experter. Dock verkar det som om de flesta tenderar att hålla med om att någon samlag som varar mindre än 2 minuter kan anses vara för tidig utlösning.

Läkare rekommenderar ofta rådgivning för att behandla tidig utlösning. Som kan innehålla psykoterapi, liksom inlärnings sätt att kommunicera med din partner om sexuell dysfunktion. Men hur detta hända?

Vad är en för tidig utlösning?

För tidig utlösning är utlösning som sker för tidigt för en man och hans partner att njuta av sex. Det finns två typer av för tidig utlösning: livslångt (eller primära) och förvärvade (eller sekundära).

Vad kan orsaka för tidig utlösning?

Den exakta orsaken till för tidig utlösning är okänd, men det är ofta förankrad i fysiska, psykiska eller känslomässiga problem. En hel del av det är psykologiskt, förklarar Kramer. När du arbetar med en patient, kan jag fråga, Är du bekväm med din partner? Eller känner du orolig runt din partner?

Ångest, liksom andra känslomässiga och psykologiska faktorer som stress eller depression, kan också bidra till tidig utlösning.

För tidig utlösning är ett problem för kvinnor också

tidig utlösning översyn Många män orgasm bara efter 2 minuters samlag. Nu, vad kallar ni det? Är det en kort stubin? Tvärtom kräver kvinnor mycket mer tid innan de kan nå klimax.

En studie visar att kvinnor kommer att behöva cirka 20 minuter av varmt stimulans och sexuell handling innan de klimax gång (eller flera gånger).

Om det tar dem så lång tid att nå toppen av brinnande önskan, sedan 2 minuter kommer inte riktigt klippa det. Nu är tidig utlösning en stor fråga? I en CNN rapporten sägs det att uppskattningarna varierar dock; ungefär en av tre män lider av denna sexuell dysfunktion.

Hur kan tidig utlösning behandlas?

Smörjning är viktigt för sexuell njutning, vare sig det gäller vaginal eller analsex. Enlast ger penis smörjning upp ett hack genom att ge män möjlighet att förhindra för tidig utlösning samtidigt. Enlast arbetar för att förebygga tidig utlösning främst genom att tillfälligt desensibilisering de manliga könsorganen. Denna produkt Information om tillverkaren säger att den innehåller Food and Drug Administration godkänt ämne för sexuell förbättring. Denna produktinformationen i den offentliga platsen visar att Enlast inte ett piller för penis förbättring, men en bra och lätt att använda salva för utvärtes bruk.

Var man kan köpa

Det är mycket lätt att köpa Enlast kräm för tidig utlösning. Du kan köpa den ursprungliga produkten på den officiella hemsidan via länken banner order på denna webbplats. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera enkelt och snabbt till deras officiella hemsida. Ja, bara ett klick får du in den officiella webbplatsen för Enlast att få specialerbjudande och garanti. 

premature ejaculation