Hogyan lehet leküzdeni korai magömlés 7 nap hatékonyan

Ön foglalkozik korai magömlés? Nem vagy egyedül. Meg, hogyan kell legyőzni korai magömlés 7 nap!

Körülbelül 20-30 százaléka férfi tapasztal korai magömlés, állítja egy tanulmány, 2016 júliusáig Drug Discovery Today. Ezen kívül ez gyakran kínos szexuális kérdés hatással lehet a férfiak minden korban. Vannak különböző elméletek a mi pontosan korai magömlés (PE). A népszerű is jönnek hat lökés vagy onnan 2 percen belül közösülés, és még jön, mielőtt a partnere. Azonban egy egyszerűbb és érthetőbb elmélet az, hogy ha jött, mielőtt akart, mert nem irányítani.

Kezelés összenyomható technikával

A squeeze technika működik összenyomásával a pénisz közötti területen a tengely és a makk (körülbelül 30 másodperc), csak mielőtt hamarosan lövell. Ez megakadályozza a magömlés, de hatással lehet a merevedés, legalábbis addig, amíg stimuláljuk újra. Meg kell majd ismételje meg ezt a folyamatot 4-5 alkalommal, amíg úgy dönt, hogy ne késleltesse orgazmus többé.

Ahhoz, hogy hatékony legyen, ez a módszer kell használni néhány hónapig, és ez megköveteli a nagy kitartást a férfi és társa.

Próbálja ki a stop-start technika

Maszturbál egyedül, de azt egy száraz kézzel, szinte arra a pontra, magömlés, majd megáll. Ezt háromszor negyedik alkalommal lövell. Miután sok ülés gyakorlat, akkor kapnak egy kis ellenőrzés. Ezután kezdődik, hogy növelje a stimuláció, először használja kenést és a saját kezét, majd kérdezze meg feleségét, hogy maszturbálni neked, majd próbálja hüvelyi behatolást. Következetes gyakorlata vezet eredményre.

Kegel-gyakorlatok kidolgozása

Kegel-gyakorlatok dolgozzanak ki a medencefenék izom annak érdekében, hogy nagyobb ellenőrzést az orgazmus. Az izmok, amelyek szabályozzák az orgazmus hasonlóak, amelyek szabályozzák a vizelet áramlását, ha vizel.

Talk terápia

A Mayo Clinic azt állítja, hogy beszél, hogy a mentális egészség szolgáltató a tapasztalatok és kapcsolatok gyümölcsöző lehet. Lehet, lehetséges, hogy egy rossz teljesítménye az elmúlt érinti a jelenlegi szexuális teljesítményt. Ismert, mint beszélni terápia vagy tanácsadás, az ülés segít kezelni a teljesítménnyel kapcsolatos szorongás és a stressz leküzdésére szex közben, hogy a partnere. Részt vesznek talk terápiás ülések együtt a partnere, így gyors eredményeket.

Enlast krém megoldás

Enlast korai magömlés krém van dúsítva Benzokain, a férfi nemi Desensitizer az FDA által engedélyezett, hogy segítse a megelőzés a korai magömlés. Ezt a terméket kimutatták sikeres felhasználása ideiglenes férfi nemi deszenzibilizáció, segít lassítani a kezdeti magömlés. Ezt fel lehet használni csökkentésére túlérzékenység a hím előzetesen közösülés és segít meghosszabbítják azt az időt, amíg ejakuláció.

A legjobb módja annak, hogy vásárolni

A legjobb módja annak, hogy vásárolni Enlast krém megoldás, ha rákattint a banner linkre érdekében ezen a honlapon. Ez segít átirányítja a hivatalos honlapján a Enlast. Most, akkor kattintson, ha a banner linkre és meg fogja találni a sorrendben lapja Enlast. Ez segít, hogy visszaszerezze a korai magömlés gyorsan. 

premature ejaculation