Hogyan lehet gyógyítani könnyen korai magömlés probléma

Hogyan működik a korai magömlés probléma harc van? Itt tájékoztatjuk korai magömlés problémák kezelésére.

Magömlés lehet tekinteni korai mikor lép 30 másodperc és 4 perc szex, attól függően, hogy a különböző kultúrák, országok, és a szakértők. Úgy tűnik azonban, hogy a legtöbb egyetértenek abban, hogy minden szexuális közösülés tartó kevesebb, mint 2 perc alatt lehet tekinteni a korai magömlés.

Az orvosok gyakran ajánlja tanácsadás korai magömlés kezelésére. Hogy lehetnek pszichoterápia, valamint a tanulási módon kommunikálni az Ön partnere a szexuális diszfunkció. Azonban, hogy hogyan történik ez?

Mi a korai magömlés?

A korai magömlés az ejakuláció, ami történik túl hamar egy férfi és társa, hogy élvezze a szexet. Kétféle korai magömlés: egész életen át tartó (vagy primer) és szerzett (vagy másodlagos).

Mi okozhatja a korai magömlés?

A pontos oka a korai magömlés nem ismert, de gyakran gyökerezik a testi, lelki, vagy érzelmi problémák. Sok ez a pszichológiai, magyarázza Kramer. Amikor dolgozik a beteg, megkérdezhetem, Ön kényelmesen az Ön partnere? Vagy érzel ideges körül a partnere?

Szorongás, valamint más érzelmi és pszichológiai tényezők, mint a stressz vagy a depresszió, szintén hozzájárulhat a korai magömlés.

Korai magömlés problémája a nők számára is

korai magömlés felülvizsgálat Sok férfi orgazmus csupán 2 perc után közösülés. Most, hogy is hívják ezt? Ez egy rövid biztosíték? Éppen ellenkezőleg, a nők igényel sokkal több időt, mielőtt azok elérik csúcspontja.

Egy tanulmány azt mutatja, hogy a nők szüksége lesz körülbelül 20 perc alatt forró stimuláció és a szexuális cselekvés előtt csúcspontja egyszer (vagy többször).

Ha tovább tart nekik, hogy a hosszú, hogy elérje a csúcsot a égető vágy, majd 2 perc múlva nem igazán vágjuk. Nos, ez a korai magömlés egy hatalmas probléma? Egy CNN jelentése, azt mondják, hogy a becslések nem változik, azonban, körülbelül háromból egy ember szenved ettől a szexuális zavarok.

Hogyan lehet a korai magömlés kezelni?

Kenés fontos a szexuális öröm, legyen szó akár vaginális vagy anális szex. Enlast hozza pénisz kenés egy fokkal azáltal férfiak számára a lehetőséget, hogy megakadályozzák a korai magömlés ugyanabban az időben. Enlast működik megakadályozza a korai magömlés elsősorban átmenetileg deszenzibilizáló a férfi nemi szervek. Ez a termék gyártójának adatai azt mondja, hogy annak jellemzői Food and Drug Administration jóváhagyta anyag szexuális javulást. Ez a termék adatait a nyilvános honlapon kiderül, hogy Enlast nem egy pirulát a pénisz növelése, hanem egy jó és könnyen használható kenőcs külső használatra.

Hol kapható

Ez nagyon egyszerű vásárolni Enlast krém a korai magömlés. Meg lehet vásárolni a termék eredeti hivatalos honlapján keresztül a link banner érdekében ezen a honlapon. Ez segít átirányítása könnyen és gyorsan a hivatalos honlapján. Ja, csak egy kattintás lesz a hivatalos honlapján Enlast hogy speciális ajánlat és garancia. 

premature ejaculation