Hogyan húzza vigina éjszakán legegyszerűbb módja

Úgy érzi, idővel a legintimebb terület feszített vagy kibővítését? Olvasd el ezt, hogy tudja, hogyan kell szigorítani vigina egy éjszakán át.

Vajon egyre probléma a hálószobában? Azért vagyunk itt, hogy elmondjam, hogy ne aggódjon. Vannak megoldások. Ön is élvezheti a csodálatos eredményt hüvelyi szigorítás krémmel, például az igen népszerű VTightGel (online elérhető legalacsonyabb áron itt) a feszesítő sikere intenzív edzés rezsimek és étrend.

Kegel-gyakorlatok

Mielőtt nekiugranál az invazív eljárások, fontos, hogy próbálja ki a kevésbé invazív is, mint a Kegel-gyakorlatok. Van számos olyan orvos, aki ajánljuk ezeket a gyakorlatokat hüvelyi szigorítás krémek a legjobb eredményt. Kegels alapvetően magában pihentető és szerződéskötés a hüvelyi izmok néhányszor naponta. Ez nem egy bonyolult eljárás és az adatvédelmi végbement. Ön még nem Kegels a közepén egy nagy családi összejövetel, és senki sem tudja, hogy csinálja. Még jobb, hogy szabadon. Ezért, ha azt szeretné, hogy a hüvely, hogy szigorítsák meg nem költségén, ez nem feltétlenül a legjobb módja annak, hogy csináld.

guggolás

Eltekintve attól, hogy fizikai előnyeit, teljesítő guggolás lehet nagyon előnyös vaginális szigorítás. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket, hogy végre guggolás:

Állj egyenesen, és helyezze a lábát vállmagasságban

Tuck in your hips

Begin bending close to the knees as they spread apart and gradually lower your body down

Add hand weights for better results

Follow a healthy diet

One of the best ways on how to tighten vagina is through a healthy diet, as it will help to strengthen the pelvic floor. According to a study, you should consume more estrogens-rich foods such as fenugreek, pomegranates, sesame seeds, soybeans as well as its products, carrots, yarns, wheat berries and apples. Moreover, ensure that you consume a whole grain organic carbs and organic lean animal protein.

Vaginal cone

A vaginal cone resembles a standard tampon but has weights attached to it. To use it, insert the cone into the vagina and allow the weights to hang out. Using your vaginal muscles try clinging onto the weights for a few minutes before releasing it. If you do not feel challenged enough, add additional weights. Do this procedure several times a day.

Herbal creams

After you clean yourself, use some herbal creams to restore the elasticity of the vaginal muscles. You should ask your doctor for help to find a product that best suits for your vaginal area. Try using gel, water, and lubricants in order to keep it moving smoothly. Actually, using gel is a good solution for your loose vagina. It can save your time and result in no hurts.

VTightGel

Egy másik módja, hogy hogyan húzza vagina, amit tudni kell az lenne, hogy VTightGel, természetes krém, amely segíthet, hogy erősítse és húzza meg a medencefenék izmait. Egy tanulmány szerint, hogyan kell használni VTightGel, ez a gél tartalmazza a természetes szerves összetevőket, amelyek kimutatták, hogy helyreállítsa feszességét és szorítsa vaginális izmokat. Egyszerűen, alkalmazza a gélt a keze ügyében, és majd a szelet őket a hüvely falát. Masszázs néhány percig, és érezni fogja a szorítás.

Hol kap

Miután ismerve a módja annak, hogy húzza meg a vagina éjszakán, amit tehetünk, az ötletek. Ahhoz, hogy a VTightGel, akkor kövesse a szempontból itt. Kattints a linkre érdekében VTightGel a banner alatt. Ez lehetővé teszi, hogy megvásárolja a megbízható VTightGel a hivatalos honlapján. Kattintson rá, és kész arra, hogy megvásárolja a terméket ilyen garanciákat.