Hoe te genezen gemakkelijk premature ejaculatie probleem

Hoe werkt de voortijdige ejaculatie probleem kan je vechten? Hier informeren wij voortijdige ejaculatie problemen en behandeling.

Ejaculatie kan voorbarig worden beschouwd wanneer het zich voordoet 30 seconden tot 4 minuten tot seks, afhankelijk van verschillende culturen, landen en experts. Echter, het lijkt erop dat de meeste hebben de neiging om het erover eens dat elke geslachtsgemeenschap een looptijd van minder dan 2 minuten kan worden beschouwd als voortijdige ejaculatie.

Artsen vaak raden begeleiding voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing. Dat kunnen onder meer psychotherapie, evenals leren manieren om te communiceren met je partner over seksuele disfunctie. Maar hoe gebeurt dit?

Wat is een vroegtijdige zaadlozing?

Premature ejaculatie is ejaculatie dat te vroeg gebeurt met een man en zijn partner om te genieten van seks. Er zijn twee soorten van vroegtijdige zaadlozing: levenslang (of primaire) en verworven (of secundaire).

Wat kan vroegtijdige zaadlozing veroorzaken?

De precieze oorzaak van vroegtijdige zaadlozing is onbekend, maar het is vaak geworteld in fysieke, psychische of emotionele problemen. Een groot deel daarvan is psychologisch, vertelt Kramer. Bij het werken met een patiënt, mag ik vragen, Bent u comfortabel met uw partner? Of voel je je angstig rond uw partner?

Angst, evenals andere emotionele en psychologische factoren zoals stress of depressie, kan ook bijdragen aan voortijdige ejaculatie.

Premature ejaculatie is een probleem voor vrouwen te

vroegtijdige zaadlozing Een veel mannen een orgasme pas na 2 minuten van geslachtsgemeenschap. Nu, wat noem je dat? Is dat een kort lontje? Integendeel, vrouwen vergen veel meer tijd voordat ze climax kunnen bereiken.

Een studie toont aan dat vrouwen ongeveer 20 minuten warm stimulatie en seksuele actie nodig voordat ze ooit climax (of meerdere keren).

Als het langer duurt ze zo lang naar de top van brandend verlangen te bereiken, dan 2 minuten is niet echt knippen. Nu, is vroegtijdige zaadlozing een groot probleem? In een CNN rapport, wordt er gezegd dat de schattingen variëren echter; ongeveer een op de drie mannen lijden aan deze seksuele disfunctie.

Hoe kan voortijdige ejaculatie worden behandeld?

Smeren is belangrijk voor seksueel genot, zij het voor vaginale of anale seks. Enlast brengt penis smering een inkeping door mannen met de mogelijkheid om voortijdige ejaculatie op hetzelfde moment te voorkomen. Enlast werkt bij het voorkomen van premature ejaculatie voornamelijk door het tijdelijk desensibiliseren de mannelijke genitaliën. Deze fabrikant van het product informatie vertelt dat de mogelijkheden Food and Drug Administration goedgekeurde stof voor seksuele verbetering. Dit product informatie in de publieke site blijkt dat Enlast is niet een pil voor penis enhancement, maar een goede en makkelijk te gebruiken zalf voor uitwendig gebruik.

Waar te kopen

Het is heel gemakkelijk om Enlast crème te kopen voor premature ejaculatie. U kunt de originele product te kopen op de officiële website via de link banner bestelling op deze website. Het zal u helpen eenvoudig en snel omgeleid naar hun officiële website. Ja, met één klik krijg je in de officiële website van Enlast speciale aanbieding en garantie te krijgen.