Hoe om voortijdige ejaculatie in 7 dagen effectief te overwinnen

Bent u te maken met vroegtijdige zaadlozing? Je bent niet alleen. Zoek hoe om voortijdige ejaculatie in 7 dagen te overwinnen!

Ongeveer 20 tot 30 procent van de mannen ervaren vroegtijdige zaadlozing, volgens een studie gepubliceerd in juli 2016, Drug Discovery Today. Bovendien kan deze vaak pijnlijke seksuele kwestie mannen van alle leeftijden beïnvloeden. Er zijn verschillende theorieën over wat er precies voortijdige ejaculatie (PE) is. De populaire komen binnen zes stoten of komen binnen 2 minuten van geslachtsgemeenschap en zelfs komen voordat je partner. Echter, een eenvoudiger en meer zinvolle theorie is dat als je kwam voordat je wilde, omdat je niet kon beheersen.

Behandeling met knijptechniek

De squeeze techniek werkt door te knijpen de penis in het gebied tussen de as en de eikel (ongeveer 30 seconden), net voordat je gaat ejaculeren. Dit stopt de ejaculatie, maar kan je erectie beïnvloeden, in ieder geval totdat je weer gestimuleerd. Vervolgens moet u dit proces herhalen 4-5 keer totdat u besluit om geen orgasme meer vertragen.

Om effectief te zijn, deze methode moet worden gebruikt voor enkele maanden en het vergt veel doorzettingsvermogen van de man en zijn partner.

Probeer de stop-start-techniek

Masturberen alleen, maar doe het met een droge kant, bijna op het punt van de ejaculatie, en dan stoppen. Doe dit drie keer de vierde keer ejaculaat. Na vele zittingen van de praktijk zal je wat controle te krijgen. Dan beginnen de stimulatie te verhogen, het eerste gebruik van smering en je eigen hand, en dan vraag je vrouw om je masturbeert, en probeer dan vaginale penetratie. Consistent de praktijk zal leiden tot resultaten.

Kegel oefeningen uit te werken

Kegel oefeningen uit te werken je bekkenbodemspieren om u meer controle over je orgasme te geven. De spieren die je orgasme te controleren zijn vergelijkbaar met die die de stroom van urine te regelen bij het plassen.

Talk therapie

De Mayo Clinic stelt dat praten met uw geestelijke gezondheid provider over de ervaringen en relaties vruchtbaar kan zijn. Het zou kunnen zijn dat een slechte prestaties in het verleden van invloed is op uw huidige seksuele prestaties. Bekend als praten therapie of counseling, de sessies helpen u prestatie-gerelateerde angst aan te pakken en stress te overwinnen tijdens het vrijen met je partner. Het bijwonen van praten therapie sessies samen met uw partner kunnen snel resultaat opleveren.

Enlast crème oplossing

Enlast voortijdige ejaculatie Cream is verrijkt met benzocaïne, een mannelijke geslachtsorganen Desensitizer goedgekeurd door de FDA om te helpen bij het voorkomen van vroegtijdige zaadlozing. Dit product is succesvol in gebruik voor tijdelijke mannelijke geslachtsorganen desensibilisatie, waardoor het begin van de ejaculatie te vertragen. Het kan worden gebruikt voor het verminderen van overgevoeligheid in de mannelijke voorafgaand aan geslachtsgemeenschap en helpt bij de tijd te verlengen tot de zaadlozing.

De beste manier om te kopen

De beste manier om Enlast crème oplossing te kopen is door te klikken op de banner koppelingsvolgorde op deze website. Het zal helpen je naar de officiële website van de Enlast. Nu kunt u klik eenmaal op de banner koppeling en u zult de bestelpagina van Enlast vinden. Het zal u helpen om de voortijdige ejaculatie te snel te herstellen. 

premature ejaculation