Glucozamină și condroitină pentru tratamentul osteoartritei

Glucozamina și condroitina sunt suplimente populare utilizate pentru a trata durerea și pierderea funcției asociate cu artroza. Multe persoane cu artrită – în special osteoartrita – folosesc suplimente în dieta lor pentru a ușura durerea artritei. Glucosamina și condroitina sunt cele mai cunoscute. Medicamentul convențional nu are încă un tratament dovedit pentru a opri sau încetini evoluția osteoartritei. Suplimentele nutritive glucosamină și sulfat de condroitină au apărut ca o alternativă de tratament pentru pacienții care suferă de dureri de osteoartrită.

Ce sunt glucozamina și condroitina?

Glucozamina și condroitina sunt componente ale cartilajului normal. În corp, acestea sunt blocurile de construcție pentru cartilaj și par să stimuleze corpul pentru a face mai mult cartilaj. Pentru producerea suplimentelor, glucozamina poate fi recoltată din scoici de coajă sau poate fi făcută în laborator. În testele de laborator, glucozamina a arătat proprietăți antiinflamatorii și chiar părea să ajute la regenerarea cartilajului. Între timp, condroitina poate fi fabricată din cartilajul animalelor, precum vaci, porci sau rechini, sau poate fi făcută în laborator. Suplimentul este aprobat ca tratament prescris pentru artroză. În Statele Unite, este adesea combinat cu un supliment de glucozamină.

Beneficiile glucozaminei și condroitinei în artroză

Osteoartrita apare atunci când cartilajul de la capetele articulațiilor se uzează și oasele expuse se freacă împreună. Acest proces degenerativ provoacă frecare excesivă în articulații, ceea ce duce la pierderea mișcării, rigiditate și dureri la nivelul articulațiilor. Osteoartrita este mai frecventă la persoanele de vârstă mijlocie și persoanele mai în vârstă. Simptomele pot varia de la durere ușoară până la foarte severă la spate, gât, mâini, șolduri, genunchi și / sau picioare. Deoarece glucozamina și condroitina sunt o parte a cartilajului natural, ele servesc ca agenți de protecție osoasă. Au anumite proprietăți farmacologice care le fac benefice în tratamentul osteoartritei.

  • Acționează ca agenți antiinflamatori.
  • Ele servesc ca antioxidanți.
  • Au efect chondroprotector.
  • Suplimentarea cu condroitină reduce durerea și pierderea osoasă în osteoartrită.
  • Suplimentarea cu glucozamină reduce durerea în artroză.
  • Combinația de glucozamină și condroitină reduce progresia osteoartritei.

Ce marcă de supliment de osteoartrită trebuie să utilizați?

Există multe mărci diferite de glucozamină și condroitină, care sunt de obicei vândute împreună ca un supliment de osteoartrită. Pentru a vă asigura că obțineți o doză consistentă de suplimente, rămâneți cu un brand de renume; alege produsele vândute de companii mari și bine consacrate. Dacă nu aveți idee, vă recomandăm să utilizați ProJoint Plus. ProJoint Plus conține glucozamină și condroitină, precum și alte ingrediente pe care rareori le găsiți într-un singur supliment. Combinația acestor ingrediente funcționează sinergic pentru a controla durerea articulațiilor și a minimiza inflamațiile. Ele oferă rezultate mai bune în comparație cu majoritatea suplimentelor de sănătate ale articulațiilor care conțin doar unul sau doi compuși. ProJoint Plus poate fi utilizat de persoanele care suferă de artrită, artroză sau poate fi folosit pentru a trata durerea articulațiilor șoldului în timpul alergării sau durerea asociată cu ridicarea sau rutine cardio intense. Sportivilor le vor plăcea numeroasele beneficii pe care le oferă acest supliment, dar și persoanele care suferă de dureri articulare cronice. Deoarece conține ingrediente naturale, nu există efecte secundare cunoscute, acesta fiind un alt motiv pentru care depășește antiinflamatoarele. Dacă sunteți în căutarea unui supliment de sănătate al tuturor articulațiilor naturale pentru a combate degenerarea și durerea articulațiilor, ProJoint Plus este cel de care aveți nevoie. Faceți clic pe bannerul de mai jos pentru a obține ProJoint Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>