Glucozamina beneficiază de articulații și artroză.

Glucosamina este un supliment alimentar popular. Acest articol explorează beneficiile glucozaminei pentru articulații și osteoartrită. Companiile farmaceutice promovează suplimente de glucozamină ca tratament pentru osteoartrită de mai mulți ani. Osteoartrita este o afecțiune în care cartilajul căptușește suprafețele articulațiilor se poartă subțire din cauza frecării oaselor pe o perioadă lungă de timp. A lua glucozamină pentru osteoartrită este una dintre cele mai frecvente forme de medicamente complementare în societățile occidentale. Citiți mai departe pentru a afla despre beneficiile glucozaminei pentru articulații și osteoartrită.

Ce este glucozamina?

Glucosamina este o moleculă care apare în mod natural în corpul tău, dar este, de asemenea, un supliment alimentar popular. Glucozamina este vitală pentru construirea cartilajului. Cartilajul este un țesut conjunctiv flexibil, dur, găsit în mai multe părți ale corpului. Acest țesut ferm, cauciucat, funcționează ca umplutură la capetele oaselor lungi, unde întâlnesc articulațiile. Glucosamina, în special sulfat de glucozamină, este extrasă din scoicile de coajă pentru a face suplimente alimentare. În unele suplimente alimentare, glucozamina poate fi combinată cu alte ingrediente, inclusiv sulfat de condroitină. Condroitina este o substanță similară cu glucozamina și se găsește în mod natural și în articulații.

Glucozamina beneficiază pentru sănătatea articulațiilor

Pe măsură ce îmbătrânești, nivelurile de glucozamină din corp scad. Deci, în timp, acesta joacă un rol în deteriorarea articulațiilor și atunci începeți să realizați efectiv beneficiile glucozaminelor pentru articulații. Osteoartrita este o formă de deteriorare a articulațiilor, o afecțiune în care cartilajul care acoperă suprafețele articulațiilor se poartă subțire din cauza frecării oaselor pe o perioadă lungă de timp. Osteoartrita este, de asemenea, cauzată de producția redusă de proteoglican, o componentă esențială a cartilajului, pe măsură ce îmbătrânim. Aceasta duce la durere articulară și rigiditate. Glicozamina naturală din organism este necesară pentru biosinteza proteoglicanului. Dacă nivelul de glucozamină din corpul dvs. a scăzut, puteți obține în continuare beneficii pentru glucozamină pentru sănătatea articulațiilor, luând supliment de glucosamină. Suplimentul de glucozamină poate crește cantitatea de cartilaj și lichid sinovial pe care îl întreține cineva, ajutând la prevenirea descompunerii articulațiilor și ameliorarea durerii. Întrucât deteriorarea articulară și pierderea cartilajului sunt declanșatoare frecvente ale osteoartritei, este ușor de observat de ce studiile sugerează că proprietățile de construire a cartilajelor sunt modalități importante de a ușura simptomele afecțiunii. Persoanele cu dureri articulare severe vor beneficia de suplimentarea cu glucozamină. Multe recenzii raportează găsirea ameliorarii durerii în doar șase până la opt săptămâni.

Cum să obțineți beneficii de glucozamină din supliment

Projoint Plus este unul dintre cele mai bune suplimente pentru sănătatea articulațiilor care este compus din ingrediente naturale, inclusiv glucozamină. Ingredientele Projoint Plus promovează flexibilitatea, mobilitatea articulațiilor și o mai bună sănătate a articulațiilor. În plus, sunt sigure și potrivite pentru oricine. Următoarea este o listă de ingrediente Projoint Plus:

 • Glucozamina.
 • Condroitin sulfat.
 • Extract de Boswellia.
 • Turmeric.
 • Bromelain.
 • Quercetinul.
 • metionina.

Beneficiile Projoint Plus:

 • Conține mai mulți compuși esențiali pentru sănătatea articulațiilor.
 • Acțiuni mai rapide decât alte suplimente pentru articulații de pe piață.
 • Promovează vindecarea.
 • Minimizează inflamația.
 • Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea.
 • Previne degenerarea articulațiilor.

Trebuie să consumi Projoint Plus zilnic pentru a experimenta aceste beneficii. Durează aproximativ două-trei săptămâni pentru a vedea efectele pozitive reale. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul oficial Projoint Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>